QUOTE(waterlillies @ 2009 08 19, 21:12)
tokiu nesamoniu esu girdejusi, bet neradau, negirdejau ir nesuvokiu pagrindo, motyvo. vienintelis minusas - teisiu ar pan dokumentu, dalyku lt nebepasikeisi, nesusitvakrysi, nes is lt busi issideklaravusi, todel, kol vel nebusi pragyvenusi lt 6 men uzsideklaravusi kaip gyvendama lt, negalesi nieko susitvarkyti. tik per ambasada uk. vel gi - rastu to neskaiciau, tik girdejau teigiant. siek tiek logikos tame yra.
lt viskas irgi uztrunka. del paso - korteles neturi? kodel nesiuncia korteles? kam tavo pasa del jo vizos laikyti? ar cia pati rezidenta ar ka darais?
kad kainuos ir uztruks - faktas. kas siais laikais nekainuoja?
(sorry, rasau padrikai. neseniai is darbo grizau

)
Tai ir as nesuprantu kodel tureciau moket dar Lietuvai kazkoki procenta jeigu cia moku mokescius.Nu reikes tiksliai issiaiskint.Dabar mane visai sumetei,net nebezinau kur geriau,LT ar UK
Del paso tai korteles neturiu,o siuncia vel mano visus dok (peislypus,banko stateitmenta,pasa) kaip irodyma kas esu ir ka veikiu,nes prasom seimos vizos.Bet neduosiu jauciu originalo ,nes cia rase merginos,kad ilgai laukia ats tai paskui zinai...Uzteks notaro patvirtintos kopijos...
Papildyta:
QUOTE(waterlillies @ 2009 08 19, 20:58)
jei nori, del vertimo gali kreiptis i mane

gausi uzanstspauduota ir parasu patvirtinta. jokio notaro nereikia.
beje, jei nori, del legalizavimo pastu galiu irgi padeti
Aciukas,jeigu ka kreipsiuos

Zinau,kad vertimo notariskai tvirtint nereikia...
O kaip del vairavimo pazymejimo,gal irgi tuo paciu galima susitvarkyt.Ai nebevarginsiu klausimas ,geriau ryt pasiskambinsiu i ambasada ir issiaiskinsiu..