Įkraunama...
Įkraunama...

Mano draugas - nelegalas

QUOTE(lukne25 @ 2010 07 21, 17:15)
sveikinimai 4u.gif  4u.gif

Dekui 4u.gif tikiuosi ir kitu sprendimu greitu metu sulauksim ax.gif

Taip pat tikiuosi geru naujienu visoms laukiancioms 4u.gif
Atsakyti

niu ka mergytes laba dienuke atbegau pilva per peti persimetus visa uzdusus pranesti,kad pagaliau ir mano brangusis vyrelis gavo viza ,tik dar negaliu pasakyti kas kiek kaip,nes dar namaciau,o as kol nepaciupinejau netikiu,tai issamesne info but truputi veliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne25 @ 2010 08 17, 12:29)
niu ka mergytes laba dienuke atbegau pilva per peti persimetus visa uzdusus pranesti,kad pagaliau ir mano brangusis vyrelis gavo viza ,tik dar negaliu pasakyti kas kiek kaip,nes dar namaciau,o as kol nepaciupinejau netikiu,tai issamesne info but truputi veliau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif wau kokios geros naujienos thumbup.gif

mes vis dar laukiam ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne25 @ 2010 08 17, 13:29)
niu ka mergytes laba dienuke atbegau pilva per peti persimetus visa uzdusus pranesti,kad pagaliau ir mano brangusis vyrelis gavo viza ,tik dar negaliu pasakyti kas kiek kaip,nes dar namaciau,o as kol nepaciupinejau netikiu,tai issamesne info but truputi veliau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif po tokio ilgo laukimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2010 08 17, 14:58)
Sveikinimai didziausi  4u.gif  4u.gif po tokio ilgo laukimo  bigsmile.gif

niu didelis aciu,mes islaukem 2 metelius sito gerio ir gavom 5 meteliam.
Atsakyti
QUOTE(lukne25 @ 2010 08 17, 13:18)
niu didelis aciu,mes islaukem 2 metelius sito gerio ir gavom 5 meteliam.

pagaliau ir i jusu namus atejo svente clap.gif
sveikinimai kuo didziausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ie_va @ 2010 08 17, 20:23)
pagaliau ir i jusu namus atejo svente  clap.gif
sveikinimai kuo didziausi  4u.gif

aciu saulele ,miu taip mb db kaip ant sparnu skraido visai kitas zmogus,nes jau paskutiniu metu sakiau ,kad nuo tu nervu ir gala gaus. doh.gif
Atsakyti
Sveikinimai, lukne25, visai jusu seimynai!!! Izengete i nauja gyvenimo etapa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 08 17, 22:17)
Sveikinimai, lukne25, visai jusu seimynai!!! Izengete i nauja gyvenimo etapa  thumbup.gif

aciukas
visa diena vienas paskui kita keiciasi draugai namas pilnas vyru thumbup.gif thumbup.gif db kapoja tortuka su arbaciukia svencia thumbup.gif thumbup.gif vaisinu ir jus visas
user posted image kaip sakoma dziaukimes kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu LUKNE25 nuosidziai!!! 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos ir visi smile.gif ketinu vesti kinijos piliete, bet kuo toliau tuo labiau susiduriu, su kai kuriomis problemomis... gal but jus galesite padeti ar patarti?
visu pirma ar mums vedus ji gales keliauti po EU shengeno nares be vizu? ketiname gyventi UK. Ar sudetinga gauti vaf 5 viza?Ar yra kliuciu jei namus nuomoji, nes application'e parasyta , jog tureciau buti sponsurium?
Atsakyti
g.gif
Atsakyti