QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 02 27, 09:22)
560 ir 760 yra vinodų išmatavimų... tik 760 yra galingesnis ir turi didesnį indą, be to jam tinka daugiau priedų
Jūs turit daržovių uslčiaspaudę, gal kada bandėt spausti obuolių sultis? Labai domina ar išeina ne tyrelė

Po mėnesiuko atvyks (esu užsakius pas lietuvos atstivus) mano 760 bulvių skutimo priedas (be to jis tinka tik 760), galėsiu pasidalinti rezultatais

matyt apsigavau del didesnio indo, nes parduotuvej man jis vizualiai didesnis pasirode
sulciaspaude tikrai patinka, nors tik morkas ir obuolius tespaudem

obuoliu tirsciai nebuna sausi, bet sultys tikrai tirstos nebuna, tik putu plutele susidaro, bet asotis sultims toks, kad ispilant sultis, puta palieka inde. tik, zinau, yra dvieju rusiu sulciaspaudes, plastikine ir metaline, mes pirkom metaline, i jos padavimo vamzdeli telpa visas obuolys. o ta plastikine yra siek tiek kitokia
lauksim ziniu apie bulviu skutimo prieda

siaip, ir 560 ir 760 turi bulviu skutimo priedus, vizualiai irgi jie vienodi, bet perkant reikia gerai atkreipt demesi i priedu kodus, jie skiriasi

ir tas galioja ne tik bulviu skutimo priedui

tiesa, mane labai nustebino parduotuves konsultantes ( ne LT ), kai nusipirkom is ju 560, ir po keliu dienu atejom klaust del priedu, jos mums pasake, kad jokie priedai jam netinka

atseit zmones joms taip skundes

o pasirodo, zmones nepasiziuri i kodukus ir knygutes dezese, ir sumaiso priedus, nes daugumos isvaizda visiskai vienoda