Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Karščiausios 2008-ųjų vestuvių mados

Jei savo vestuvėse panaudosite bent kelias detales iš naujausių vestuvinių madų tendencijų, jūsų šventė bus šiuolaikiška ir dvelks šviežia gaiva.
1. Žaliosios vestuvės
Nors rūpintis aplinka ir savo šventei rinktis kuo mažiau jai kenkiančias puošmenas, techniką ir aprangą buvo madinga jau 2007-aisiais, šiais metais ši tradicija tapo dar svarbesnė. Daugelis jaunų porų supranta, kad jei mes nesirūpinsime aplinka, niekas kitas už mus nepasirūpins. Jei jūs taip pat esate iš tų, kuriems rūpi motulės žemės ateitis, pasvarstykite apie organiškas gėlių puokštes, perdirbamą kvietimų popierių, organišką maistą vaišėms ir netgi perdirbamus indus bei įrankius. Kiekviena smulkmena yra svarbi.

2. Juosmens išryškinimas

Praėjus trapecijos formos suknelių madai, mes vėl pasirengusios išryškinti savo taliją. 2008-ųjų pavasario kolekcijų pristatymuose dizaineriai išryškino juosmenį neretai tam naudodami plačius diržus ar skareles. Ieškok suknelės, kuri ties juosmeniu būtų surišta kaspinu ar kitokios faktūros platesne juostele. Drąsiai rinkis kontrastingos spalvos juosmens juostą ar kaspiną.

Taip pat galite rinktis lašelio formos sijoną, kuris baigiasi ties keliais. Toks sijonas natūraliai išryškins jūsų privalumus, ypač jei talija bus išryškinta juostele ar kaspinu.

3. Nuostabūs kvietimai svečiams

Vestuviniai kvietimai yra pirmoji užuomina svečiams apie jūsų vestuvių stilių ir tematiką. Tai sužadins jų vaizduotes ir netgi palengvins apdarų pasirinkimo galvosūkį. 2008-aisiais ypatingai vertinami vestuviniai kvietimai bus tie, kurie siunčiami paštu lyg laiškas. Tačiau jei jūsų kišenė neleidžia siųsti tokių brangokų kvietimų, kurių ir vokas, ir popierius būtų dekoruotas tais pačiais motyvais, galite rasti ir kitą išeitį. Kvietimus gaminkite patys arba užrašykite ant gražaus laiškinio popieriaus.

4. Geltona spalva

Pavasario kolekcijos nusidažė geltonai. O tai puiki žinia būsimoms nuotakoms – ši ideali vestuvinė spalva yra šviežia, energinga ir vasariška. Jei vestuvės vyksta dieną, rinkis baltą suknelę puoštą geltonomis gėlėmis, geltonu kaspinu ar juostele. Ant stalų merk geltonas tulpes ar ramunes, vazas aprišk geltonomis juostelėmis, padėk geltonų servetėlių. Vestuvinės vakarienės stalus galima papuošti ryškiai geltonos ir šokolado rudos atspalviais.

5. Sidabro spalva

Nuotaka, kuri dėvi sidabro spalvos suknelę, tikrai išsiskirs iš minios. Tačiau jei mėgsti labiau tradicines vestuves, šią spalvą integruok į savo aprangą subtiliau. Jūsų pamergės galėtų dėvėti sidabrinės spalvos sukneles ar neštis puokštes padarytas iš baltų rožių ir eukaliptų žiedų. Salę galite dekoruoti sidabrinėmis servetėlėmis, sidabro vazomis ir kitais akcentais. Pati gali pasipuošti sidabrine plaukų sage ar bateliais su sidabro spalvos pakulne.

6. Kitos ryškios spalvos

Brangakmenių atspalviai vėl grįžo į madą. Jei mėgsti purpurinę spalvą, sodrią žalią ir ryškiai rožinę, būsi maloniai nustebinta vestuvinių tendencijų 2008-aisiais. Tačiau atsargiau elkis su 80-ųjų madomis. Šiuolaikiniai jaunavedžiai ryškias spalvas turėtų derinti su švelnesniais atspalviais. Pasistenk išvengti ryškių pamergių suknių iš satino – „tortų“ mada jau seniai praėjo. Jei renkatės ryškią spalvą, rinkitės subtilesnę, matinę, medžiagą.

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 16, 09:23)
Bet tos ramunes yra paprastos laukines geles, ar i puokstes dedamos daugiau tokia veisle, kuri pramoniniu budu, specialiai isauginta? Ir kur tu zadi darytis puokste?

P.S., jei nori, atsiusk man savo puokste, as idesiu cia: gotte@one.lt


Manau, kad kazkokia veisle, nes paparastos is lauku tikrai nesilaikytu smile.gif. O kur darytis, tai dar nezinau unsure.gif . Dauraa rase, kad atsius kontaktus vienos moteriskes is Vilniaus geliu turgaus, tai ten noreciau pabandyti
Atsakyti
QUOTE(_rasyte_ @ 2008 05 16, 09:41)
Manau, kad kazkokia veisle, nes paparastos is lauku tikrai nesilaikytu smile.gif. O kur darytis, tai dar nezinau unsure.gif . Dauraa rase, kad atsius kontaktus vienos moteriskes is Vilniaus geliu turgaus, tai ten noreciau pabandyti



Man ji jau atsiunte tuos kontaktus, parasysiu tau i AZ.
Papildyta:
user posted image

Va kokia grazute Rasytes puokstyte wub.gif

Jeigu kartais nerodytu, spauskite sia nuoroda:

http://public.fotki....jaunosios1.html
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 16, 10:08)
Man ji jau atsiunte tuos kontaktus, parasysiu tau i AZ.
Papildyta:
user posted image

Va kokia grazute Rasytes puokstyte  wub.gif

Jeigu kartais nerodytu, spauskite sia nuoroda:

http://public.fotki....jaunosios1.html



Aciukas biggrin.gif
Lauksiu tavo zinutes su kontaktais i AZ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 15, 21:44)
user posted image

O kas tos mazytes gelytes tarp rozyciu? Ju daug kur i puokstes deda, pastebejau  g.gif  vat man jos grazios, noreciau, kad is kazkoku smulkiu geliuku butu mano puokstyte padaryta  wub.gif

cia oirgi frezijos, tik dar nevisiskai issiskleidziusios mirksiukas.gif
nebent as klystu, bet jau laaaabai panasios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cerecita: 16 gegužės 2008 - 09:35
QUOTE(Cerecita @ 2008 05 16, 10:34)
cia oirgi frezijos, tik dar nevisiskai issiskleidziusios  mirksiukas.gif
nebent as klystu, bet jau laaaabai panasios  rolleyes.gif


Cerecita,neklysti, cia frezijos su rozytemis ax.gif As planuoju, kad mano puokste bus padaryta is orchideju ir baltu freziju, o pamergiu puokstes vien is baltu freziju ir idetos i mikrofona,kurio spalva bus kaip sukneles smile.gif turetu buti grazu blush2.gif
Atsakyti
[attachmentid=143045]
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 05 16, 11:58)
[attachmentid=143045]


Gan idomiai atrodo ax.gif
Atsakyti
[attachmentid=143049]
Atsakyti
tiek daug cia groziu, gerai kad as jau tvirtau apsisprendziau ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
[attachmentid=143053]
Atsakyti
[attachmentid=143056]
Atsakyti