Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Kiek suprantu tai cia amarilius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 03 26, 18:25)
arba tokia
user posted image

na as esu is klaipedos mirksiukas.gif
gal ana ir didoka,sau noreciau kazko panasaus bet mazesnes,bet ne miniatiurines

nu šita jau daug gražesnė thumbup.gif ir visai nedidelė smile.gif labai gražu rolleyes.gif

o čia orchidėjos? ar kokios gėlės? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silkina: 27 kovo 2008 - 09:18
kad cia gal ne visai amarilis g.gif kazkur anksciau jau buvo pavadinimas..
O sakykit, kaip manot, ar gerberos per diena nenuvystu?
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 27, 10:18)
kad cia gal ne visai amarilis  g.gif  kazkur anksciau jau buvo pavadinimas..

gal ir ne, bet visai gražios gėlės rolleyes.gif o herberos, tai sakyčiau gan ilgai laikosi
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 03 27, 10:17)
nu šita jau daug gražesnė  thumbup.gif  ir visai nedidelė smile.gif labai gražu  rolleyes.gif

o čia orchidėjos? ar kokios gėlės?  blush2.gif

Zinoma orchidejos mirksiukas.gif bet zinokit ne visada graziai padaropuokste su orchidejomis, mano drauge tuokesi, uzsisake puokste is orchideju, panasia i sia, bet jai padare visai kitaip-labai didele, orchidejos buvo ne visai baltos-pasake kad negavo visai baltu, vienu zodziu, reikia zinoti kur darai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 03 27, 10:56)
Zinoma orchidejos  mirksiukas.gif  bet zinokit ne visada graziai padaropuokste su orchidejomis, mano drauge tuokesi, uzsisake puokste is orchideju, panasia i sia, bet jai padare visai kitaip-labai didele, orchidejos buvo ne visai baltos-pasake kad negavo visai baltu, vienu zodziu, reikia zinoti kur darai.  g.gif

nes aš niekaip neapsisprendžiu ar noriu schmoll.gif ar orchidėjų ar raudonų rožių puokštę. gal nuėjus į gėlių saloną ką patars, parodys ką galėtų padaryti. bet nežinau ar nuo to labai gali būti apsaugotas, kad gausi lygiai tai, ką užsakei. nors aišku labai norisi rolleyes.gif
Atsakyti
Orchidejos yra orchidejos smile.gif Jos tokios karaliskos, o kartu ir jautrios geles... Noreciau puokstes is ju... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 27, 10:18)
kad cia gal ne visai amarilis  g.gif  kazkur anksciau jau buvo pavadinimas..

Gali buti rami gerberos tikrai nenuvys per diena, mano puokste buvo is gerberu, tai po vestuvines keliones gryzus ji dar nenuvytus visai buvo smile.gif Tikrai labai gerai laikesi ir atrode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2008 03 27, 15:16)
Gali buti rami gerberos tikrai nenuvys per diena, mano puokste buvo is gerberu, tai po vestuvines keliones gryzus ji dar nenuvytus visai buvo smile.gif Tikrai labai gerai laikesi ir atrode biggrin.gif

Smagu girdet smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kam padesiu, visai nieko puoksteliu yra sitam puslapiuke http://www.paslidija...dex.php?id=3758
Atsakyti
Sita http://ivs.aiva.lt/t...nu_img_0452.jpg labi idomi smile.gif
Atsakyti
As asmeniskai planuoju darytis veduokles formos puokste, man labai grazu ir neiprasta bigsmile.gif
http://www.paslidija..._200708(28).jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerciute: 28 kovo 2008 - 13:26