Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Ssju @ 2008 05 10, 09:26)
O gėlytes aš jums patariu pirkti bazėse, ten kainos  penkis kart mažesnės nei parduotuvėse mirksiukas.gif

Na, as cia gal tokia neapsisvietus.. bet gal zinot, ar yra tokia geliu baze Kaune ar Marijampolej? ax.gif Oh, butu labai geras variantas taip papigiai gaut, nes tada galeciau ir baznyciai papuost nusipirkt, ir gal salei...
beje, as pati prisisodinus namu darzely nemazai ivairiu gelyciu, na kad ir jurginu, astru, gvaizduniu, rugiageliu... nezinau ar iki rugsejo galo visos dar zydes (kai kurios tai tikrai), tai galvoju gal kokia sale jomis puosiu... ax.gif
zinot, anadien uzsiziurejau i zydincias obelis.. koks grozis... tai pagalvojau - jei tuokciausi va tokiu metu, tai jokios puokstes nepirkciau - nusilauzciau keleta sakeliu zydinciu obelu ar vysniu, ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...oksancik... @ 2008 05 11, 09:09)
sveikutes.. victory.gif  as tai labai noriu puokstes su baltom tulpem.. bet bijau kad jos issiskleis ir bus negrazios. net nebezinau ka daryt...ne taip lau ir dauk laiko liko apsisprest.. o kaip jus galvojat jos issilaikis visa diena ar ne? blush2.gif  blush2.gif  g.gif

issilaikytu, nes tos tulpes jau ne lietuviskos buna ir jos nesiskleidzia. Tik yra kita problema-ju nebebus smile.gif Nes as kai savo sventei norejau, tai jau irgi sake, kad tulpiu sezonas jau pasibaiges verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(...oksancik... @ 2008 05 11, 09:09)
sveikutes.. victory.gif  as tai labai noriu puokstes su baltom tulpem.. bet bijau kad jos issiskleis ir bus negrazios. net nebezinau ka daryt...ne taip lau ir dauk laiko liko apsisprest.. o kaip jus galvojat jos issilaikis visa diena ar ne? blush2.gif  blush2.gif  g.gif

jei dar bus jų sezonas tavo šventės mėnesį, tai gal būtų įmanoma floristei kaip nors su dekoratyvine vielytę apipavidalinti žiedus, tarsi surišti o dar kokį karoliuką priklijuoti ar įverti, ar šiaip ką įdomaus. čia šiaip mintis šovė ax.gif , gal ir įgyvendinama.

QUOTE(aridax @ 2008 05 11, 16:42)
Na, as cia gal tokia neapsisvietus.. bet gal zinot, ar yra tokia geliu baze Kaune ar Marijampolej? 

kaune yra Europos pr. 122, čia forumietės apie ją minėjo. įsivesk į maps.lt adresą ir nurodys vietą
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 05 11, 18:32)
kaune yra Europos pr. 122, čia forumietės apie ją minėjo. įsivesk į maps.lt adresą ir nurodys vietą

O, aciu labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif zinau mazdaug ta vieta, bent jau pati Europos pr tai tikrai... aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 05 11, 16:42)
Na, as cia gal tokia neapsisvietus.. bet gal zinot, ar yra tokia geliu baze Kaune ar

kaune bent jau pries metus laiko buvo - ir lankydavausi prei raudondvario plento - kiek toleliau veterinarines akademijos (nepamenu ar taip vadinasi) - po desine palieka akademija, o toliau matosi raudonas pastatas - i kuri gatve atsiremia..ten kitapus gatves truputi i sona yra kazkokia gamykla.. rolleyes.gif niu nzn ar suprantamai as cia ax.gif ir ar tebera, bet kai studijavau kaune tai visus 4 metus ten lankiausi... rolleyes.gif
Atsakyti
gal kuri nors pati darysis savo vestuvine puokstyte g.gif , as tai galvoju gal reiketu pabanti, nes ir pamergytem as pati darau puokstytes 4u.gif
Atsakyti
na aš tai manau šį darbą patikėti floristei, nes tą rytą ir taip bus daug rūpesčių kad jau puokščių darymas nerūpės... na aišku jei tau tai patinka tai super biggrin.gif
Atsakyti
As tai irgi taip manau, kad si darba geriau patiket floristams, nes patikekit paskutine savaite kaip ant adatu, o paskutines dienos tai is vis, kur ten dar puoksciu darymai, negi per nakti jas darysi, geriau ta paskutine nakti pasistenkt pailseti, kad graziai atrodytum ir nuotaika gera butu smile.gif Juk cia ne koks egzaminas - cia pati svarbiausia gyvenime diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 12, 08:42)
na aš tai manau šį darbą patikėti floristei, nes tą rytą ir taip bus daug rūpesčių kad jau puokščių darymas nerūpės... na aišku jei tau tai patinka tai super biggrin.gif

na as irgi manau, kad paskutine diena, puoksciu darymas man maziausiai rupes... tad manasis pats jas paims ryte ir atves atvaziuodamas pas mane. Manau tikrai tam netureciau laiko smile.gif
Atsakyti
paskutinę dieną tikrai ne iki puokščių bus
aš keik pamenu,kad per paskutinę dieną paskutinius reikalus susitvarkiau - manikiūras, perdikiūras, pasiėmiau užrašytus pas dailininkę padėkas tėvams, suklijavau stalo papuošimams piltuvėlius žiedlapiams įberti ir ... ir atrodo viskas - diena pralėkė kaip akimirka, o apie kokias puokštes net nebūčiau galėjus pagalvoti. nebent taip būčiau nuo pat pradžių nusprendus, tai gal ir laiką būčiau kitaip pasiskirčius ir darbus
manau,kad kiekvienos reikalas, kaip ir kur sutaupyti.
gal ji darydama pati puoštes sutaupys pinigėlių, kuriuos geriau išleis povestuvinėje kelionėje
Atsakyti
[quote=aridax,2008 05 11, 16:42]
Na, as cia gal tokia neapsisvietus..

Tuomet as irgi labai neapsisvietus, tiesiog tamsi tundra, bet gal kuri is mergaiciu galetu patart, kur rasti tokia baze Vilniuj? 4u.gif
Atsakyti
sveikutės, nors mano vestuvės buvo jau senokai ir vestuvinė puokštė jau senai nuvyto,bet norėčiau kaip nors pagelbėti nes esu šiek tiek ragavusi floristės mokslo ir amato ax.gif Tai tikiuosi labai nepyksite ir priimsite mane į savo būrį 4u.gif
Keliatas man patinkančiu foto
user posted image
Mašiniuko dekoras
user posted image
Stalo dekoras
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
[quote=Lizebra,2008 05 12, 18:03]
[quote=aridax,2008 05 11, 16:42]