Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(meskytia @ 2008 05 13, 15:58)
CMB tikrai gali buti tos pacios lyties liudininkai, o baznycioj, bent jau Bernardinu, mums aiskiai pasake, kad tik skirtingos lyties zmones gali buti liudininkai.

O tu tikra, kad CMB leidzia? Skambinaisi paklaust? g.gif
Atsakyti
Na jau sita tai kaip varnos uodega,fui schmoll.gif schmoll.gif Sorry 4u.gif
user posted image
Atsakyti
As dar nesugalvojau, kokios puokstes noriu, zinau, tik kad arba kaliju (tada is vienos kalijos butu butu galima padaryti "puokstytes" liudininkems - jeigu eis seserys) arba is kokiu nors smulkiaziedziu geliu g.gif

Siaip nutariau tik i Florisima nesikreipti, nes cia kazkuri forumiete rase savo nusivylimus g.gif

Esu Vilniete, gal patartumete, kur butu galima nebrangia puokstele pasidaryt? 4u.gif

Beje, man irgi liuksiskai ta masinyte papuosta. Idomu, jeigu savo limuzina panasiai dekoruotume, neprades jie bambeti del dazu atsilupimo galimybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 05 14, 10:34)
labai graži, ir aš galvoju apie kažką panašaus arba ant rankos (tos paskutinės prieš žinutėj labai fainos), bet kalbant apie šitą puokštę, tai ar ne per didelė ji čia - sakau jei tokia didelė, gal nepatogu bus?? g.gif

tada jaunikis nesios lotuliukas.gif
dar fainos tokios wub.gif
sau noresiu kazka tokio tai tikrai wub.gif
Atsakyti
sveikos, o kaip jums laukiniu geliu puokstyte? siaip visur islandziau , bet neteko pamatyti.... g.gif vestuves rugpjucio pabaigoje tai ir norisi tokios vasariskos, laukines puoksteles...
gal kuri turit kokiu nuorodu??
Atsakyti
nu bandau kelti foto, nes pirmiau kažko man neleido
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2008 05 13, 21:22)
rimtai sumauti? g.gif
man panasiau kad tai puokste daryta glamelijos tipu - kai kiekvienas lapelis klijuojamas prie vieno pagrindinio ziedo  rolleyes.gif

aš taip manau, kad sumauti

QUOTE(viktory @ 2008 05 14, 08:54)
man ta puokštė nuotakos rankose visai faina, tokia smulkutė atrodo...  biggrin.gif

mintis ant kaklo gėlės thumbup.gif o puokštelė mažutė, kuklutė
o nuotaka, kaip matau iš kauno mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 05 14, 12:10)
nu bandau kelti foto, nes pirmiau kažko man neleido
user posted image
user posted image

wow kokia grazi ta su rugiagelem (?) , na ta melyna.... tik kad mano suknute ivory spalvos.... bet mintis nebloga thumbup.gif
Atsakyti
gražiai surišta
user posted image
Papildyta:
rudeniniu dvelkianti
user posted image
Papildyta:
Kotelių sutišimas
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
na ta paskutine labai jau spalvota.... g.gif ar ne per klouniskai? unsure.gif ...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti