Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

siandien su MB vaikstinejom po Rumsiskes, tai prie Kauno mariu tokiu graziu ismestu i kranta medeliu, vandens apgludintu prisirinkau wub.gif vienas storesnis siek tiek ir su tokiais grioveliais, skylutemis. Sakau gal ant jo kokia orchideja butu imanoma patupdyti g.gif gal kas bande? Ka jus apie tai manote?

Beje, ar kad panaikinti visus blogius nuo tu medeliu, uztenka juos pavirinti? g.gif ar kaip kitaip apdoroti reiketu pries tai?
Atsakyti
[quote=rena,2008 03 10, 21:13]
gaila, kad fotkiu man nerodo g.gif
Papildyta:

o gal pas ja niekas neisiveise, o saknys puna g.gif
[/quote]

Visko gali būti ir taip, nes taip pradėjo gražiai žydėti, o po to staiga ėmė ir visai sudžiuvo unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi registruojuosi naujoj temoj - su 3 žydinčiais ir 2 reanimuojamais faleonopsiais. ax.gif
Klausimas dėl reanimacijos. Aš padėjau reanimuojamus augalus virš drėgnų akmenukų ir visa tai įdėjau į maišelį ir aprišau. Padėta prie radiatoriaus. Viduje matau, kad kaupiasi lašeliai, vadinasi drėgna. Bet žiūriu šiandien, kad ant vienos šaknelės lyg ir pelėsis nori dėtis. Tai kaip čia yra? Gal reikia dieną laikyti atviresnį tą maišą? Neužsandarint aklinai? Bet tuomet temperatūra jame bus žemesnė.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 03 10, 21:17)
siandien su MB vaikstinejom po Rumsiskes, tai prie Kauno mariu tokiu graziu ismestu i kranta medeliu, vandens apgludintu prisirinkau  wub.gif  vienas storesnis siek tiek ir su tokiais grioveliais, skylutemis. Sakau gal ant jo kokia orchideja butu imanoma patupdyti  g.gif  gal kas bande? Ka jus apie tai manote?

Beje, ar kad panaikinti visus blogius nuo tu medeliu, uztenka juos pavirinti?  g.gif  ar kaip kitaip apdoroti reiketu pries tai?

------------------------------------------------------------------------------------------------

As manau kad dar i kokia orkaite reik ikist pakaitint kad galutinai viskos blogybes zutu... Nes panasei ruosiama zieve orchiu zemem....
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2008 03 10, 22:31)
Aš irgi registruojuosi naujoj temoj - su 3 žydinčiais ir 2 reanimuojamais faleonopsiais. ax.gif
Klausimas dėl reanimacijos. Aš padėjau reanimuojamus augalus virš drėgnų akmenukų ir visa tai įdėjau į maišelį ir aprišau. Padėta prie radiatoriaus. Viduje matau, kad kaupiasi lašeliai, vadinasi drėgna. Bet žiūriu šiandien, kad ant vienos šaknelės lyg ir pelėsis nori dėtis. Tai kaip čia yra? Gal reikia dieną laikyti atviresnį tą maišą? Neužsandarint aklinai? Bet tuomet temperatūra jame bus žemesnė.. g.gif

Manau, kad jiems per daug dregmes. Pelesis del jos ir dedasi. Ar rojaus soduose, ar musu forume buvo parasyta tokia mintis, kad geriau reanimuojamam augaliukui daugiau silumos nei dregmes. O ne atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 03 10, 21:17)
Beje, ar kad panaikinti visus blogius nuo tu medeliu, uztenka juos pavirinti?  g.gif  ar kaip kitaip apdoroti reiketu pries tai?

man tokiu i akva reiktu ax.gif
na pvz, jei i akva kisti, tai uztenka pavirinti g.gif tai manu gal ir cia uztenka g.gif

QUOTE(Akmenukė @ 2008 03 10)
Ir man nerodo, ir prisiregistruot ten man nesigauna tai paskaitineju ir tiek...

registruotis tai nebandziau, tik paskaitinejau smile.gif

QUOTE(Alatėja @ 2008 03 10, 21:21)
Visko gali būti ir taip, nes taip pradėjo gražiai žydėti, o po to staiga ėmė ir visai sudžiuvo  unsure.gif

o pafotkint ir mums parodyt gal galetum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenukė @ 2008 03 10, 22:34)
------------------------------------------------------------------------------------------------

As manau kad dar i kokia orkaite reik ikist pakaitint kad galutinai viskos blogybes zutu... Nes panasei ruosiama zieve orchiu zemem....

gal ir tu teisi g.gif bet gal kas is mergaiciu bande koki fanelopsi ant medinuko uzsodinti?
Papildyta:
[quote=rena,2008 03 10, 22:34]
man tokiu i akva reiktu ax.gif

Rena, tai as tau jau pasufleravau, kur rasti mirksiukas.gif dar pajuryje manau galima tokiu prisirinkti, turek omeny, kai planuosi atostogas mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, turiu toki klausimuka, gal kas jau susiduret. Zodziu, mano pats pirmasis faleonopsis ( o turiu ju jau gal 6 blush2.gif ) uzsiaugino 2 keikius. Augo jie ant motininio augalo, tas vargsiukas jau man kokius 2 kartus zydejo, lapu kruva nauju priaugino, jau tiem keikiams pns apie 2 metus. Viena bandziau atskirti, ruosiausi pati substrata is samanu, zieviu ir putoplasto...nu bet neprigijo doh.gif (cia tas buvo pernai rudeniop), dabar baisiai knieti man ta antra atskirt, nes kad ir zydi motininis augalas, bet vaizdas is jo nekoks blush2.gif Ir bijau vel nagus kist, gaila butu antra keiki numarint blush2.gif Gal patarimu kokiu pazersit man blush2.gif Beje, tie keikiai jau ir zydejo abudu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 03 10, 21:38)

Rena, tai as tau jau pasufleravau, kur rasti  mirksiukas.gif  dar pajuryje manau galima tokiu prisirinkti, turek omeny, kai planuosi atostogas  mirksiukas.gif

kad man iki nurodytos vietos toloka vaziuot pasivaiksciot biggrin.gif o pajuris tai zinok jau ir taip gerokai isrinktas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos augintojos 4u.gif Na jus ir plepat doh.gif nebespeju skaityti kiek jus prirasot rolleyes.gif
PAs mane nieko naujo, gelytes auga, vis dar laukiu kada kokia augintine prades koki ziedkoti auginti ax.gif
Atsakyti
Meladi reik ne samanu o kiminu deti, medzio zieves....(bet pakankamai sunku paruost toki substrata). TU geriau nusipirk zemes orchem (tik nepirk lietuvisko, nes ten labai dauk zemiu, jau viena praradau orche del netikusio zemes). Ci a mergaites organizuoja uz uzsienio uzsakimus as nusipirkau jau paruosto kiminai, kokoso "cipsai" ir lava (berods) tai liuks patiko mano orchem substratas mirksiukas.gif
Atsakyti