Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

Tą dieną visos mes pavirsime princesėmis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukita999: 10 kovo 2008 - 17:44
ankstesne tema cia: http://www.supermama...;#entry15609730 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus kaklas sitos sukneles, nereiktu nei papuosalu, nes ta sage sone tokia puosni wub.gif ir seip kazkuo miela suknute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 03 10, 21:13)
Labai grazus kaklas sitos sukneles, nereiktu nei papuosalu, nes ta sage sone tokia puosni  wub.gif  ir seip kazkuo miela suknute  smile.gif

cia pratesiant ankstesni pokalbi smile.gif

nuomavausis gal prie koki menesi jau senokai. As tai ejau klaustis ten del siuvimosi sios sukneles, bet jos pasake kad jau tokia turi, tai kai uzsidejau iskart prilipo...papuosalu nesimatavau, bet manau ten kazkokius irgi duoda, nes kaip supratau viskas ten ieina i ta nuoma. veliuma desiuos, nes noriu baznycioje su juo juo buti, o paskui galesiu nusiimti jei nepatiks..
Atsakyti

http://www.stephanie....net/Sylvia.htm

labai grazi suknele!!! Noriu labai ja pasimatuoti, nes labai jau ji man patiko. Senokai as ja ziurineju ir vis grazesnes nerandu.
Gal zinote kur ja butu galima pasimatuoti? Gal uzmate ja esate?
nes nuotraukoje labai ji man grazi, o idomu kaip ji man tiktu.
Atsakyti
Oscar de la Renta

user posted image

gražus man jos sijonas...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 11, 13:54)
Oscar de la Renta

user posted image

Tavo visos sukneles labai ispudingos wub.gif , kur tu ju randi ax.gif
...o savo svajoniu suknele jau turi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 11 kovo 2008 - 13:17
QUOTE(Nervita @ 2008 03 11, 13:17)
Tavo visos sukneles labai ispudingos wub.gif , kur tu ju randi ax.gif
...o savo svajoniu suknele jau turi? mirksiukas.gif

ai per visokių dizainerių puslapius klajoju, tada pagal pavardę randu ką nors smile.gif jau toks azartas pasidarė smile.gif

Maniškė visa laimė jau spintoj supakuota laukia iškilmingos dienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 11, 14:32)
ai per visokių dizainerių puslapius klajoju, tada pagal pavardę randu ką nors smile.gif jau toks azartas pasidarė smile.gif

Maniškė visa laimė jau spintoj supakuota laukia iškilmingos dienos  wub.gif

labai idomu butu bent krasteliu zvilktel blush2.gif ..mano jau ir gi namuciuose..bet vistiek vis ilendu paziureti i sia tema 4u.gif
Atsakyti
na neturiu jos foto... nes niekur internete nėra, gal po vestuvių įdėsiu bet čia vasaros gale. Aš saviškią pronuptioj radau smile.gif tokia romantizmo stiliaus, kiek dvelkenti senove... O dabar traukt nenoriu, nes na supranti - namie daug akių kurių smalsumo audrint nereiktų biggrin.gif kažkuo panaši į tokią- na bent jau rankovių kirpimu, bet na mano gražesnė man smile.gif šampaninė, su keletu gėlyčiu glamžyta medžegyte ir lengvu šleifu, bet neilgu... (sunku nupasakot ) na po vestuvių įdėsiu gal foto, jei bu besidominčių smile.gif

O kokia daug maž tavo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 11 kovo 2008 - 14:32
QUOTE(ataner.s @ 2008 03 11, 13:15)
http://www.stephanie....net/Sylvia.htm

labai grazi suknele!!! Noriu labai ja pasimatuoti, nes labai jau ji man patiko. Senokai as ja ziurineju ir vis grazesnes nerandu.
Gal zinote kur ja butu galima pasimatuoti? Gal uzmate ja esate?
nes nuotraukoje labai ji man grazi, o idomu kaip ji man tiktu.

as ir i kitokias net neziurejau, tik panasasu stiliaus. nors pasimatavau ir kitokiu, bet labiausia noriu panasios. nors mano liemuo ilgas ir su pazemintu liemeniu maniau netiks, bet kaip tik labai graziai isryskina tuomet liemeni. tokios niekur nemaciau kad turetu, tik vienoje nuomoje maciau kataloge sia suknele. bet jie sake nesiuncia.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 11, 12:54)
Oscar de la Renta

user posted image

Jo sijonas labai grazus wub.gif
Atsakyti