Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

QUOTE(anileve @ 2008 03 12, 15:57)
Kurios nuomavotes suknutes, ar kalbejote del "nelaimingu atsitikimu" suknutei ar veliumui, kas bus jei suplys, apliesit kokiu raudonu vynu ar pan?

poster_offtopic.gif Jeigu kartais aplaistytumėt suknelę raudonu vynu, užpilkit ant dėmės balto, jis naikina raudono vyno dėmes.
Mano nuomos salone užstato neprašė.
Atsakyti
man tai sita visai nieko, kazkaip nelabai noriu viskiu nerinuku ir mezginuku, bet drauges sako kad labai paprasta g.gif tai nezinau dabar ka daryti.....
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 12, 23:04)
man tai sita visai nieko, kazkaip nelabai noriu viskiu nerinuku ir mezginuku, bet drauges sako kad labai paprasta g.gif  tai nezinau dabar ka daryti.....

paprasta, tai nereiskia prasta mirksiukas.gif nlb matau, nes nuotraukyte mazyte, bet man rodos grazi suknele 4u.gif
Atsakyti
O man irgi grazi suknyte. Paprastume kartais visas grozis ir yra wub.gif Nes kai pasidaroma sukuosena, makiazas ir liuks thumbup.gif daugiau nieko ir nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 13, 01:04)
man tai sita visai nieko, kazkaip nelabai noriu viskiu nerinuku ir mezginuku, bet drauges sako kad labai paprasta g.gif  tai nezinau dabar ka daryti.....

Tikrai grazi suknele, nepergyvenk, kas ka sako, jei ji tau prie sirdies - tai ir rinkis ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 13, 00:04)

o man tai irgi grazi 4u.gif labai tokia elegantiska ir prabangi atrodo
ziuriu dbr visos mergaites kazkaip gipiurines renkasi daugiau, o tu va butum kitokia thumbup.gif
ir dar mergaites --- juk mes puosim sukneles o ne jos mus biggrin.gif
Atsakyti
aciu merginos blush2.gif

na man tos sukneles tame ir grozis kad ji paprasta ir elegantiska ir pilnai atitinka mano charakteri... svarbiausia kad jaunikiui su tokia suknele patikciau ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 13, 01:04)

Man labai grazi wub.gif tikrai labai elegantiska 4u.gif
ant manosios sukneles bus pora siuvinetu geliu ir nedaug a la svarovskio kristalu,atrodo puosniai ir neperkrauta wub.gif
Atsakyti
Chippie,

skoninga graži suknytė - tik gaila nuotrauka mažutė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 13 kovo 2008 - 12:21
as pagaliau irgi issirinkau suknyte,man kaip tik patinka tie visi neriniai wub.gif pasakiskas grozis,man kazkuo primena ir senove,bet atnaujinta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 03 13, 14:46)
as pagaliau irgi issirinkau suknyte,man kaip tik patinka tie visi neriniai  wub.gif pasakiskas grozis,man kazkuo primena ir senove,bet atnaujinta  smile.gif  4u.gif

Tai pasirodyk kokią išsirinkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(druu @ 2008 03 13, 10:01)
ir dar mergaites --- juk mes puosim sukneles o ne jos mus biggrin.gif

Čia jau kaip kam. Mano sesuo, pavyzdžiui, bet kokį skudurą apsirengia ir tas skuduras ant jos gražiai atrodo. Ant jos neatpažįstu savo drabužių. O mane gražesnis rūbelis tikrai puošia. ax.gif
Atsakyti