Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Neisturejau ir nusipirkai Dior skaistalu sepeti (negaliu sakyt sepeteli - jis toks diiiidelis), kokio ir ieskojau, nes supratau, kad su nukirstu MAC nesugebu pasidazyti - visai ruozais nusibraiziau doh.gif Gyveni ir mokaisi, o pinigine kencia doh.gif doh.gif .

Tiesa, paieskose dar svarsciau del Make Up Factory - ju Kabuki - nerealaus svelnumo - Cia Eslaudai gal tiktu. Ir isideda i toki dekliuka su uztrauktuku - mieeeelas daikciukas. Jauciu iskeisciau savo Chanel i toki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirblis: 22 kovo 2008 - 20:50
QUOTE(Zvirblis @ 2008 03 21, 10:21)
Negaliu nepasigirt, kaip isimylejau blending brush seseliams - pasirodo su juo tooookiu stebuklu galima padaryti. Beveik naujai ismokau dazytis. Aciu Eslaudai uz patarima (net nebuciua i toki atkreipus demesi) ir Tiffany uz sepetuka  thumbup.gif

kas per šepetėlis ir kokių stebuklų pridarai su juo ? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
ar verta pirkti šepetėlius iš The Body Shop ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2008 03 23, 16:57)
ar verta pirkti šepetėlius iš The Body Shop ?  blush2.gif

Pagal mane, geriau MAC, jie truputi brangesni, bet kokibe labai gera. Visi juos gyria, ir man labai patinka. Paciu sepeteliu pasirinkimas didziausias, manau kiekvienas gali sau pasirinkti. O kas liecia The Body Shop sepeteliu nesakau kad jie blogi tik MAC man geresni.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 23, 17:35)
Pagal mane, geriau  MAC, jie truputi brangesni, bet kokibe labai gera. Visi juos gyria, ir man labai patinka. Paciu sepeteliu pasirinkimas didziausias, manau kiekvienas gali sau pasirinkti. O kas liecia The Body Shop sepeteliu nesakau kad jie blogi tik MAC man geresni.

o kur jų galima įsigyti ax.gif atsiprašau kad neskaičiau visos temos blush2.gif
Atsakyti
Uzseni, internetinese parduotuvese arba per tarpinenkes. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 03 22, 21:08)
kas per šepetėlis ir kokių stebuklų pridarai su juo ?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Va toks:

user posted image

Su juo labai gražiai susimaišo ir pasiskirsto spalvos - galima iš karto imti tamsią spalvą ir gražiai ją užtepti. Bet geriau Eslauda pasakys šiuo klausimu - aš dar tik mokausi biggrin.gif .

Išbandžiau savo Dior Cheek brush: thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau TBS šepetėlių keletą, reikės rytoj išmėginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 03 23, 21:16)
Va toks:

user posted image

Su juo labai gražiai susimaišo ir pasiskirsto spalvos - galima iš karto imti tamsią spalvą ir gražiai ją užtepti. Bet geriau Eslauda pasakys šiuo klausimu - aš dar tik mokausi  biggrin.gif .

Išbandžiau savo Dior Cheek brush:  thumbup.gif

kokio dydzio tie sereliai?
Papildyta:
QUOTE(EVY @ 2008 03 24, 16:11)
kokio dydzio tie sereliai?

Domina ta prasme ar jis toks labai smulkutis ar stambesnis,kazko panasaus ieskau smile.gif
Atsakyti
Merginos,gal kas nors naudoja Go sepetelius?Kokie atsiliepimai?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 03 23, 20:16)
Va toks:

user posted image

Su juo labai gražiai susimaišo ir pasiskirsto spalvos - galima iš karto imti tamsią spalvą ir gražiai ją užtepti. Bet geriau Eslauda pasakys šiuo klausimu - aš dar tik mokausi  biggrin.gif .

Tai kad tu viska puikiai paaiskinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 03 22, 21:49)
Neisturejau ir nusipirkai Dior skaistalu sepeti (negaliu sakyt sepeteli - jis toks diiiidelis), kokio ir ieskojau, nes supratau, kad su nukirstu MAC nesugebu pasidazyti - visai ruozais nusibraiziau  doh.gif Gyveni ir mokaisi, o pinigine kencia  doh.gif  doh.gif .

Tiesa, paieskose dar svarsciau del Make Up Factory - ju Kabuki - nerealaus svelnumo - Cia Eslaudai gal tiktu. Ir isideda i toki dekliuka su uztrauktuku - mieeeelas daikciukas. Jauciu iskeisciau savo Chanel i toki...

Ir as nesenai nusipirkau ta pati ir irgi ziauriaiji myliu drinks_cheers.gif As tiesa sakant visa rinkini nusipirkau, labai jau graziai atrode, nesvarbu kad jau du sepetelius is to rinkinio ir taip turiu atskirai pirkus doh.gif Nezinau kaip tas Make Up Factory atrodo, bet man tai labai patiko Dior kabuki, jie tiesa ne per seniausiai ir atsirado bent jau pas mus, bet jau kokis fainas, turiu Chanel, bet jauciu kad jau to Dior reikes doh.gif jis toks didelis ir labai svelnutis.user posted image
Atsakyti