Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Cherry_ @ 2008 03 25, 19:57)
o kaip laikosi TBS sepeteliai? ar nesusidevi greitai?
kokia kaina to didziausio sepetelio LT? ir seseliams?

DIdžiausio šepetėlio kaina 60 ltl.

QUOTE(prieblanda @ 2008 03 26, 00:01)
Aš galvoju, kad kaip prastam šokėjui ir kiaušai trukdo, tai taip ir ne-super šepetėlis neįgudusiai dažytojai nepadeda. Mano šepetėliai pagal visokius MAC, Nars ir t.t. tai tragedija - išvis tik akim išdurt tinkami, o vat imu ir pasidažau  tongue.gif  Aišku, yra geriau, patogiau ir pan., bet kas neturit susikrovę kapitalo spec. šepetukams, tai labai neraudokit, galima ir su paprastesniais įrankiais pasidažyt  cool.gif

Na.... aš ir taip galvojau, bet pvz skaistalams, ar kokiai pudrai, kur visam veidui, tai šepetėlis turi būti malionus malionus bigsmile.gif Turėjau kokį tais už 10 lt, paskiau pas mama pabandžiau tuos EZ, ir galiausiai nusipirkau TBS - nu pastarasisi - minkštas, švelnus, glostytumeis ir glostytumeis bigsmile.gif Pirmą kartą iš to malionumo net per daug prisiterliojau. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Nu vat šiandien pasiėmiau savo TBS skystos pudros šepetį ir žiūriu, kad jau šerelių galiukai kažkaip užlinkę, o dar vos pusę vienos pudros sutepiau blink.gif Dar reikės apžiūrėt ar ir po išplovimo tas pats lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 26, 18:56)
butinai, reiks padaryti susitikima  drinks_cheers.gif

Tai darom!! yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 26, 10:49)
Nežinau kaip atrodo Chanel 15. Galiu tik palyginti šalia kitų dviejų šėšėlių šepetėlių. Jis tikrai mažuliukas  ax.gif
Iš kairės -
Blending brush iš rinkinuko,
Double-Ended Smudger Brush #20
Definer Brush #15
user posted image

Aciu labai, labai padejai, matau kad tikrai man jo reikia, bet kad ziuru ir to Definer jau irgi reiktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 03 26, 19:22)
Aciu labai, labai padejai, matau kad tikrai man jo reikia, bet kad ziuru ir to Definer jau irgi reiktu  doh.gif

Kam tau tiek šepetėlių bigsmile.gif
Kiek jau turi šėšėliams g.gif
Atsakyti
Perkeliavo ir mano Smashbox Definer # 15. Taip gerai dazo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 26, 13:44)
Aš kaip profė cool.gif  galiu pasakyt,kad man visgi geriausi šepetėliai BOBBI BROWN...  wub.gif Turiu  NARS,TBS,SMASHBOX,MAC,BOBBI BROWN,EL,EA,L'oreal,Chanel...

Oliuke, gal turi/naudoji ką nors iš šitų Bobbi Brown šepetėlių:

1. Eye Blender Brush user posted image
2. Eye Shadow Brush user posted image
3. Face Brush user posted image

Labai jie mane vilioja, būtų įdomu išgirst atsiliepimus bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 26, 20:29)
Kam tau tiek šepetėlių  bigsmile.gif
Kiek jau turi šėšėliams  g.gif

http://public.fotki....s/dsc01064.html

Va cia mano sepeteliu kolekcija siokia tokia matosi, biski is kitos temos tai ne viskas cia tinka smile.gif Bet kad zinok naudojamiausi tai du tie Chanel ir Dior du seseliams, o vat noriu kazko tokio per viduri, ne labai mazo nei labai didelio, va kaip tik tokio ir reikia to 20nr. is Smashbox 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 03 26, 20:35)
http://public.fotki....s/dsc01064.html

Va cia mano sepeteliu kolekcija siokia tokia matosi, biski is kitos temos tai ne viskas cia tinka  smile.gif  Bet kad zinok naudojamiausi tai du tie Chanel ir Dior du seseliams, o vat noriu kazko tokio per viduri, ne labai mazo nei labai didelio, va kaip tik tokio ir reikia to 20nr.  is Smashbox  4u.gif

Smashbox 20 nr plotis 0.5cm, ilgis irgi panašus, tai tavo pirmasis Dior man atrodo panašus
O apatinis Chanel panašus kaip 20nr kita pusė, tik Smashbox ten kempinėlė o ne šereliai.
Na žinoma būtų labai įdomu, jei nusipirktum ir palygintum Smashbox su Chaneliu ir Dioru ax.gif
user posted image
user posted image

O kaip Este Lauder (jei gerai įžiūriu) šėšėlių šepetėliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 03 26, 20:08)
Tai darom!! yahoo.gif

butu visai faina pasidaryti koki tusa bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Panos išprotėjusios dėl šepetėlių lotuliukas.gif
Gal išrinksim šepetėlių šepetėlį bigsmile.gif
Mane labiausiai domina M.A.C 219, YSL4 ir NARS, Bobbi Brown šepetėliai ax.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau YSL No.4 šepetėlį. Nu žiūrėsim kaip jis ten dažo bigsmile.gif .
Atsakyti