[quote=werda,2008 04 04, 11:20]
[quote=v-i-k-a,2008 04 04, 11:16]
Neprasau jusu paaiskinimo kas ir keip parduoda ebay-juje. Jus teip ir neatsaket i mano klausima, kur jus radot tuos komentarus, parodikit ir man as irgi noreciau paskaityti. Nes as dar nebusau susidurusi su zmogum(teoriskai) kuris pasakytu. As ebay-juje nusipirkai padirbta sepetuka. As net nesenai atrodo MAC skireliuje klausiau ar kas mate padirbtus sepetukus, man niekas neatsake. Visi tik keip papugos cirskia, klastuote, klastuote, o jus man konkreciai parodikit fakta. As dar karta pasikartosiu ,as netvirtinu kad ebay-juje 100% originalas, sakau kad gali buti ir klastuotes (dabar ne konkreciai apie sepetukus o apskritai).
Papildyta:
Maziau reik issidirbinet, ko prasai ir ko ne. Dar turiu numatyti kaip jai paaiskinti, kodel jie fake'ai. Atsiversk tu pardaveju, kurie pardavineja tuos sepecius feedbackus ir pasiskaityk. Nematau reikalo cia labai irodomai viska pateikti. Panele pries kelias zinutes idejo du puslapius, net tu nepaziurejot. Tai apie ka su jumis galima diskutuot, jeigu aklai tikit savo tiesa.
[/quote]
Zinot drangioji, as su jumis hamiskai nesnekejau, ir visada kreipiausi i jus JUS, tei kokia teise jus man sakot TU. Paskaitikit mano zinutes, as keip tik norejau ramiai ir zmoniskai padiskutoti, nes man keip tikk si tema idomi. Bat jai jus elgetes keip mazvaike, atsiprasau bet su jumis isvis niekas nekalbas. Dent jau as i jusu komentarus dabar nekreipsiu demesio.