Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Morepink @ 2008 04 04, 08:38)
Niu man jauciu tik pradzioj pora plaukeliu isslinko, bet dabar tai isvis nekrenta g.gif Uzsisakiau I.d. Flawless Application Brush, Full Coverage Kabuki Brush ir Maximum Coverage Concealer Brush  bigsmile.gif

niu va sitie ir man nemeta Full Coverage Kabuki Brush ir Maximum Coverage Concealer Brush, gal buvo koks plaukas is kabukio iskrites. o va turiu Flawles face, tai tas pastoviai seriasi mastau.gif
Atsakyti
Idomus kabuki is Too Faced.Sintetiniai sereliai,kaina apie 70-80 lt. smile.gifsmile.gif http://www.sephora.c...categoryId=4225
Atsakyti
Be reikalo pasišiaušėt prieš werda. Aš pati ieškau pirkti Bobbi Brown šepetėlių, bet kol kas idėja pirkti juos Ebay man neatrodo patraukli.

Gal kam bus įdomi tokia info:

Čia yra padirbtos kosmetikos, įskaitant ir šepetėlių, fotkių: http://bellasugar.co...ideshow/1075153

MAC šepetėliai iš Ebay, su nuotraukomis ir patarimais, kaip atskirti originalą nuo klastotės: http://tamzin-uk.liv...make up brushes

Nesibarkit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2008 04 04, 00:20)
Saziningai sakau, nematau nei vieno savo blogo issireiskimo, del kurio galeciau sulaukti komentaru apie neva "siauru mastyma, nepatinka nepirk ir t.t." Kartais pasiziurekit pacios i save, kaip priimat paprasta zinute, ir del ko puolat be prasmes.

kaip sunku pripazinti, kad klydai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(centifolija @ 2008 04 04, 10:05)
Be reikalo pasišiaušėt prieš werda. Aš pati ieškau pirkti Bobbi Brown šepetėlių, bet kol kas idėja pirkti juos Ebay man neatrodo patraukli.

nikeas cia nesisiausia tongue.gif
Atsakyti
[quote=Tiffany,2008 04 04, 10:33]
Papildyta:
Pati cia sneki uzuominom, gal kas antra zinute skaitai ir komentuoji . Ner prasmes su jumis cia gincytis. Pilna komentaru, kad beveik visi sepetukai ten fuflai. Bandziau ramiai padiskutuot, bet visom jie nerealus. Tai ir spakliuokites i sveikata, kam tada veliates i diskusija. Padiskutuosim su tom, kurios ju neturiu, "sekmingai" pirktu is ebay.Ir maziau cia filosofuok is kiekvieno zodzio.
Atsakyti
[quote=werda,2008 04 04, 10:51]
[quote=Tiffany,2008 04 04, 10:33]
Papildyta:
Pati cia sneki uzuominom, gal kas antra zinute skaitai ir komentuoji . Ner prasmes su jumis cia gincytis. Pilna komentaru, kad beveik visi sepetukai ten fuflai. Bandziau ramiai padiskutuot, bet visom jie nerealus. Tai ir spakliuokites i sveikata, kam tada veliates i diskusija. Padiskutuosim su tom, kurios ju neturiu, "sekmingai" pirktu is ebay.Ir maziau cia filosofuok is kiekvieno zodzio.
[/quote]
Pasakikit prasom kur jus radot komentarus kad beveik visi sepeteliai ebay-juje klastuote. Nu zinokit as kotegoriskai su tuo nesutinku
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 04 04, 10:55)
Pasakikit prasom kur jus radot komentarus kad beveik visi sepeteliai ebay-juje klastuote. Nu zinokit as kotegoriskai su tuo nesutinku

Skaiciau komentarus pirkusiu zmoniu.Beje buvo idetas labai didelis straipsnis ebayjuj, su nuotraukom ir smulkiais aprasymais,bet jo neissisaugojau. Yra net parasyta, jeigu gausybej komentaru rasit nors viena kad jie neoriginalus, vadinasi taip ir yra. Nes kiti zmones nesupranta ka nusiperka, vien del to, kad isoriskai jie labai panasus i originalus.
Ebayjuje gi pardavineja fiziniai asmenys. Koks jiems biznis juos parduodi juokingom kainom. Kiekvienas gi negauna ju is didmeninio sandelio, o ju pilna.Perku rubus ten, bet jie gi gali tikti arba ne pagal dydi ir dizaina. Kosmetika ir sepeteliai visai kas kita.
Atsakyti
galetimete paaiskinti gal kuris sepetelis kam naudojamas nes tarp tu sepeteliu as jau nebesusigaudau unsure.gif g.gif huh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2008 04 04, 11:00)
Skaiciau komentarus pirkusiu zmoniu.Beje buvo idetas labai didelis straipsnis ebayjuj, su nuotraukom ir smulkiais aprasymais,bet jo neissisaugojau. Yra net parasyta, jeigu gausybej komentaru rasit nors viena kad jie neoriginalus, vadinasi taip ir yra. Nes kiti zmones nesupranta ka nusiperka, vien del to, kad isoriskai jie labai panasus i originalus.
Ebayjuje gi pardavineja fiziniai asmenys. Koks jiems biznis juos parduodi juokingom kainom. Kiekvienas gi negauna ju is didmeninio sandelio, o ju pilna.Perku rubus ten, bet jie gi gali tikti arba ne pagal dydi ir dizaina. Kosmetika ir sepeteliai visai kas kita.

Neprasau jusu paaiskinimo kas ir keip parduoda ebay-juje. Jus teip ir neatsaket i mano klausima, kur jus radot tuos komentarus, parodikit ir man as irgi noreciau paskaityti. Nes as dar nebusau susidurusi su zmogum(teoriskai) kuris pasakytu. As ebay-juje nusipirkai padirbta sepetuka. As net nesenai atrodo MAC skireliuje klausiau ar kas mate padirbtus sepetukus, man niekas neatsake. Visi tik keip papugos cirskia, klastuote, klastuote, o jus man konkreciai parodikit fakta. As dar karta pasikartosiu ,as netvirtinu kad ebay-juje 100% originalas, sakau kad gali buti ir klastuotes (dabar ne konkreciai apie sepetukus o apskritai).
Papildyta:
QUOTE(katukatute @ 2008 04 04, 11:06)
galetimete paaiskinti gal kuris sepetelis kam naudojamas nes tarp tu sepeteliu as jau nebesusigaudau unsure.gif  g.gif  huh.gif  doh.gif

Ziurint kokios firmos pas jus sepetukai. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=v-i-k-a,2008 04 04, 11:16]
Neprasau jusu paaiskinimo kas ir keip parduoda ebay-juje. Jus teip ir neatsaket i mano klausima, kur jus radot tuos komentarus, parodikit ir man as irgi noreciau paskaityti. Nes as dar nebusau susidurusi su zmogum(teoriskai) kuris pasakytu. As ebay-juje nusipirkai padirbta sepetuka. As net nesenai atrodo MAC skireliuje klausiau ar kas mate padirbtus sepetukus, man niekas neatsake. Visi tik keip papugos cirskia, klastuote, klastuote, o jus man konkreciai parodikit fakta. As dar karta pasikartosiu ,as netvirtinu kad ebay-juje 100% originalas, sakau kad gali buti ir klastuotes (dabar ne konkreciai apie sepetukus o apskritai).
Papildyta:

Maziau reik issidirbinet, ko prasai ir ko ne. Dar turiu numatyti kaip jai paaiskinti, kodel jie fake'ai. Atsiversk tu pardaveju, kurie pardavineja tuos sepecius feedbackus ir pasiskaityk. Nematau reikalo cia labai irodomai viska pateikti. Panele pries kelias zinutes idejo du puslapius, net tu nepaziurejot. Tai apie ka su jumis galima diskutuot, jeigu aklai tikit savo tiesa.
Atsakyti
[quote=werda,2008 04 04, 11:20]
[quote=v-i-k-a,2008 04 04, 11:16]
Papildyta:

Maziau reik issidirbinet, ko prasai ir ko ne. Dar turiu numatyti kaip jai paaiskinti, kodel jie fake'ai. Atsiversk tu pardaveju, kurie pardavineja tuos sepecius feedbackus ir pasiskaityk. Nematau reikalo cia labai irodomai viska pateikti. Panele pries kelias zinutes idejo du puslapius, net tu nepaziurejot. Tai apie ka su jumis galima diskutuot, jeigu aklai tikit savo tiesa.
[/quote]
Zinot drangioji, as su jumis hamiskai nesnekejau, ir visada kreipiausi i jus JUS, tei kokia teise jus man sakot TU. Paskaitikit mano zinutes, as keip tik norejau ramiai ir zmoniskai padiskutoti, nes man keip tikk si tema idomi. Bat jai jus elgetes keip mazvaike, atsiprasau bet su jumis isvis niekas nekalbas. Dent jau as i jusu komentarus dabar nekreipsiu demesio.
Atsakyti
http://reviews.ebay....000000002525878
http://reviews.ebay....000000001901026
http://ca.answers.ya...16012025AAWKAvf
http://reviews.ebay....000000005750818

Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 04 04, 11:27)
Zinot drangioji, as su jumis hamiskai nesnekejau, ir visada kreipiausi i jus JUS, tei kokia teise jus man sakot TU. Paskaitikit mano zinutes, as keip tik norejau ramiai ir zmoniskai padiskutoti, nes man keip tikk si tema idomi.  Bat jai jus elgetes keip mazvaike, atsiprasau bet su jumis isvis niekas nekalbas. Dent jau as i jusu komentarus dabar nekreipsiu demesio.

Tai kam reikia as neprasiau to ir ano. Nesuprantu kas jums cia visoms darosi. Uz tu atsiprasau. Visos puolat, tai nebezinau ka ir sakyt. Kartais susidaro ispudis, kad supermamoj sedi kelios ir su visom bando nesutikt. Visus 3 metus stengiausi tik buti skaitytoja ir nesikisti i diskusijas, nes zinojau pabaiga. Be reikalo ir cia isiveliau. Pirkit sekmingai savo sepetelius, nieko nebesakau.Nes tikrai ner prasmes. SEKMES.
Atsakyti