Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Oliukė @ 2008 04 24, 14:31)
Kad aš biznio iš jų nedarau tongue.gif  Man draugė atsiuntė juos,visu man tikrai nereikėjo,todėl kas liko parduodu...o sau visada perku originaliuose puslapiuose....
Nes nematau prasmės turėt fake ir girtis,kad turiu originala.

Supratau, daugiau klausimų neturiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 04 24, 12:51)
man makiazas - daugiau pabrezt tai ka turiu, o ne nusipaisyt save wink.gif
kaip kad cia buvo, kad keleta draugiu pamaciusios be makiazo tiesiog neatpazinom biggrin.gif

tai zinoma, kad renkuosi tik tokia spalva, kuri man tinka, tik va as matyt dar save apsisunkinu, nes man ir pakuote ir panaudojimas turi buti patogus  doh.gif  blush2.gif
skysti seseliai ir man patinka, nes sepetelis 'salia' taip sakant, paprasta ir patogu naudotis  thumbup.gif

As tai sakyciau kad jau pataikei i sepeteliu maniakiu puslapi, tai pabandyk ir tu koki nusipirkti, pamatysi koks skirtumas bigsmile.gif
Atsakyti
Akeliavo NARS Ita,jei kam idomu... (manau M.A.Co manjakiem mano postas neidomus biggrin.gif biggrin.gif) Cia kartu Botan #20 ir Ita #28 user posted image ir taip atrodo salia NARS Orgasm user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 25, 11:36)
Akeliavo NARS Ita,jei kam idomu... (manau M.A.Co manjakiem mano postas neidomus biggrin.gif biggrin.gif) Cia kartu Botan #20 ir Ita #28 user posted image ir taip atrodo salia NARS Orgasm user posted image

Faini sepeteliai - ypac pirmasis bigsmile.gif
O del skaistalu - tai taip Nars Orgasm neatrodo schmoll.gif - cia per rysku sitoj foto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 25 balandžio 2008 - 10:46
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 04 25, 11:46)
Faini sepeteliai - ypac pirmasis  bigsmile.gif
O del skaistalu - tai taip Nars Orgasm neatrodo schmoll.gif  - cia per rysku sitoj foto  biggrin.gif

Sorry parasiau tau i AZ netycia smile.gifsmile.gif Nuotrauka per ryski,cia NARS Orgasm ruzas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 25, 11:51)
Sorry parasiau tau i AZ netycia smile.gifsmile.gif Nuotrauka per ryski,cia NARS Orgasm ruzas smile.gif

AZ negavau unsure.gif Zinau, kad Nars Orgasm - pati turejau - tik sakau, kad gyvai daug svelniau atrodo bigsmile.gif As laukiu dabar Nars Torrid skaistalu bigsmile.gif
O kaip sepeteliai - minkstuciai?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 04 25, 11:55)
AZ negavau  unsure.gif  Zinau, kad Nars Orgasm - pati turejau - tik sakau, kad gyvai daug svelniau atrodo  bigsmile.gif  As laukiu dabar Nars Torrid skaistalu  bigsmile.gif
O kaip sepeteliai - minkstuciai?

Gyvai Orgasm atrodo tikrai super smile.gifsmile.gifsmile.gif Pirmas Botan siurkstokas o antras Ita labai minkstas. Bus dar ir 3 is sios serijos sepetukas,toks http://www.sephora.c...categoryId=3976 Uzsakiau is Sephoros.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 25, 12:17)
Gyvai Orgasm atrodo tikrai super smile.gifsmile.gifsmile.gif Pirmas Botan siurkstokas o antras Ita labai minkstas. Bus dar ir 3 is sios serijos sepetukas,toks http://www.sephora.c...categoryId=3976 Uzsakiau is Sephoros.

Geras biggrin.gif Ką su tokiu darysi? Tiksliau dažysi unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 25, 12:52)
Geras  biggrin.gif  Ką su tokiu darysi? Tiksliau dažysi  unsure.gif
user posted image

Meteoritus arba biria pudruosiu, zinai,buna tokios grynai matines teksturos pudrytes kaip "miltai"? Pudra noreciau irgi is NARS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 25, 11:36)

Net labai idomus. Grazus ir idomus sepeteliai, o su jais potogu tepti, nes man senamadiskai, truksta koto tongue.gif Labai noreciau juos paciupineti, o is ko tas , teip sakant kotas?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 04 25, 13:15)
o is ko tas , teip sakant kotas?

Plastmasiniai smile.gifsmile.gif
Atsakyti
man sitie nars sepeciai atrodo labai nepatogus naudoti, net i ranka nesinori imti g.gif bnepatogios formos kotai, plius seriai
Atsakyti