Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant

QUOTE(irmulia @ 2012 11 29, 13:54)
o kaip konkrečiau maitinatės?  mirksiukas.gif

Stengiuosi valgyti po mažiau, bet dažniau, kažkur iki 18 val. gaunasi kokie 5 kartai, daugiau daržovių, vaisių- bet iki pietų, liesa mėsa, žuvis, vakare varškytė, kefyras, koloringesnį maistą stengiuosi iki 12 val. Vengiu cukraus ir šiaip visokių bandelių, tortų. Šiaip neskaičiuoju labai tiksliai kolorijų, nes su mažu vaiku nelabai turiu kada, bet visada stengiuosi nors ką nors sveikesnio įsimest į skrandį, džiaugiuosi, kad vyras vakare leidžia pasportuot rolleyes.gif geriu vandens, žalia ir puero arbatas. Bet aišku pasitaiko ir nukrypimų (per šventes) blush2.gif
Atsakyti
Jau virš mėnesio rimtai sportuoju. Sportui pasirinkau treniruoklius + cardio. Susidariau programą ir sportuoju prižiūrima trenerio. Galiu pasidalinti mitybos patarimais išgirstais iš trenerio. Pati juos pritaikiau ir per mėnesį poros kilogramų nebėra, nepraradus raumeninės masės thumbup.gif
Visų pirma norint išjudinti svorį sportuojant mitybos pagrindas turi būti baltymai. Pora savaičių matinausi taip: angliavandeniai TIK iki 12 dienos, po pietų TIK baltymai. Jei labai norisi kokio šokolado, pyragaičio - viską valgau ryte, o po pietų jau griežtai. Pagrindinis baltymų šaltinis: vištiena, kalakutiena, liesa varškė, krevetės, žuvis, kiaušinių baltymai, dar mėgstu rūkytą lašišą, atradau 15% brandintą sūrį (stengtis nevalgyti riebių sūrių). Jei noriu užkąsti, rankinuke visad turiu kokią piknic sūrio lazdelę ar "Dvaro" džiovintą 20% riebumo sūrelį. Kepti viską stengiuosi orkaitėje, be riebalų. Sėkmės keičiant savo mitybos įpročius mirksiukas.gif beja, padidinus gaunamų baltymų kiekį pastebėjau, kad žymiai greičiau tvirtėja raumenys
Atsakyti
Sveikos.
Sportuoju jau antrą mėnesį, bet niekaip nesusitvarkau su mityba. Po treniruočių grįžusi namo tampu žvėriukas. Atrodo, kad viską galėčiau suvalgyti. Na,žinoma, neprisivalgau be soties, bet būtinai turiu ką nors įsidėti į pilvą.

Bandysiu semtis patirties, skirstyti angliavandenius ir baltymus į skirtingas dienos dalis. Nors dieeeve kaip sunku atsisakyti skanių pyragaičių su pienu prieš miegą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(windmessage @ 2012 11 30, 22:37)
Sveikos.
Sportuoju jau antrą mėnesį, bet niekaip nesusitvarkau su mityba. Po treniruočių grįžusi namo tampu žvėriukas. Atrodo, kad viską galėčiau suvalgyti. Na,žinoma, neprisivalgau be soties, bet būtinai turiu ką nors įsidėti į pilvą.

Bandysiu semtis patirties, skirstyti angliavandenius ir baltymus į skirtingas dienos dalis. Nors dieeeve kaip sunku atsisakyti skanių pyragaičių su pienu prieš miegą  verysad.gif

Man tai irgi atrodė, kaip neapsakomai smaližei, neįmanoma. Bet pora dienų pabandyk, o paskui jau rezultatai motyvuos patys už save. Nereikia visiškai atsisakyti kažkokių mėgstamų aglevandenių, bet jais mėgautis saikingai ryte. Bet tai turi tapti ne dieta, o gyvenimo būdu. Aišku paskui anglevandenius galima pavėlinti, bet vis vien po pietų vengti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDeina: 30 lapkričio 2012 - 22:58
QUOTE(IDeina @ 2012 11 29, 16:42)
Jau virš mėnesio rimtai sportuoju. Sportui pasirinkau treniruoklius + cardio. Susidariau programą ir sportuoju prižiūrima trenerio. Galiu pasidalinti mitybos patarimais išgirstais iš trenerio. Pati juos pritaikiau ir per mėnesį poros kilogramų nebėra, nepraradus raumeninės masės thumbup.gif
Visų pirma norint išjudinti svorį sportuojant mitybos pagrindas turi būti baltymai. Pora savaičių matinausi taip: angliavandeniai TIK iki 12 dienos, po pietų TIK baltymai. Jei labai norisi kokio šokolado, pyragaičio - viską valgau ryte, o po pietų jau griežtai. Pagrindinis baltymų šaltinis: vištiena, kalakutiena, liesa varškė, krevetės, žuvis, kiaušinių baltymai, dar mėgstu rūkytą lašišą, atradau 15% brandintą sūrį (stengtis nevalgyti riebių sūrių). Jei noriu užkąsti, rankinuke visad turiu kokią piknic sūrio lazdelę ar "Dvaro" džiovintą 20% riebumo sūrelį. Kepti viską stengiuosi orkaitėje, be riebalų. Sėkmės keičiant savo mitybos įpročius mirksiukas.gif beja, padidinus gaunamų baltymų kiekį pastebėjau, kad žymiai greičiau tvirtėja raumenys

Aciu, kad pasidalinai savo patirtim. Panasiai maitinuosi ir as dabar rolleyes.gif bet kantrybes kartais pritruksta, norisi greitesnio rezultato, o ypac sportuojant rolleyes.gif bet dabar tikiu, kad leciau - tai uztikrinciau.
Papildyta:
QUOTE(IDeina @ 2012 11 30, 23:56)
Man tai irgi atrodė, kaip neapsakomai smaližei, neįmanoma. Bet pora dienų pabandyk, o paskui jau rezultatai motyvuos patys už save. Nereikia visiškai atsisakyti kažkokių mėgstamų aglevandenių, bet jais mėgautis saikingai ryte. Bet tai turi tapti ne dieta, o gyvenimo būdu. Aišku paskui anglevandenius galima pavėlinti, bet vis vien po pietų vengti smile.gif

drinks_cheers.gif As taip pat esu smalize, nors patys saldainiai manes nedomina, bet pyragaiciai, spurgos, bandeles- siaubingai skanu. Taciau is pradziu visai ju neatsisakiau, pasilikdavau is ryto prie kavos ax.gif eidama miegot net galvodavau kaip ryte man bus skanu biggrin.gif o po kurio laiko pajutau, kad po ju nesijauciu soti o kaip tik alkanesne, samoningai atsirado poreikis ryte sociau pavalgyt. kazkaip po truputi atpratau ir visai nebesinori smile.gif as stengiausi viska daryt palaipsniui, kad kuo maziau sau streso sukelciau ir nedingtu ryztas, nes as jau tokia, save prievartauti man labai sunku, kai jauciu nors menkiausia diskomforta galiu viska mesti blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif vel noriu paklausti ar tikrai normalu kas su manimi darosi 4u.gif Sportuoju namuose jau 3 men. Jau ilendu drabuzius, kuriuos nesiojau pries 3 metus, kazkur 2 dydziais mazesnius, bet svoris visai nekinta. budama tokia kokia buvau pries 3 metus as sveriau 62-64, o dabar niekaip neislipu is apytiksliai 70 kg, maista prisiziuriu, negi tokia raumenu mase sunki g.gif kazkuri laika nesisveriau, galvojau jau bus pakrite, kur tau tas pats doh.gif o kai skaitau atsiliepimus tu, kurios sportuoja ir meta svori po biski, o man vis nekrenta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 16 gruodžio 2012 - 12:45
QUOTE(trude @ 2012 12 16, 11:38)
sveikos merginos 4u.gif vel noriu paklausti ar tikrai normalu kas su manimi darosi 4u.gif  Sportuoju namuose jau  3 men. Jau ilendu drabuzius, kuriuos nesiojau pries 3 metus, kazkur 2 dydziais mazesnius, bet svoris visai nekinta. budama tokia kokia buvau pries 3 metus as sveriau 62-64, o dabar niekaip neislipu is apytiksliai 70 kg, maista prisiziuriu, negi tokia raumenu mase sunki g.gif

trude, tai kur matai problmea biggrin.gif Sveikinu, kad ilendi, geriau jauties. Matai juk, kad svoris ne rodiklis! Keep goin!
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2012 12 16, 13:38)
sveikos merginos 4u.gif vel noriu paklausti ar tikrai normalu kas su manimi darosi 4u.gif  Sportuoju namuose jau  3 men. Jau ilendu drabuzius, kuriuos nesiojau pries 3 metus, kazkur 2 dydziais mazesnius, bet svoris visai nekinta. budama tokia kokia buvau pries 3 metus as sveriau 62-64, o dabar niekaip neislipu is apytiksliai 70 kg, maista prisiziuriu, negi tokia raumenu mase sunki g.gif kazkuri laika nesisveriau, galvojau jau bus pakrite, kur tau tas pats doh.gif o kai skaitau atsiliepimus tu, kurios sportuoja ir meta svori po biski, o man vis nekrenta ax.gif

Svoris nekrenta, bet mažėja apimtys wink.gif Labai geras rezultatas wink.gif Dar šiek tiek ir pradės kristi svoris wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2012 11 29, 16:42)

Aš per du mėnesius numečiau apie 6 kg. Pietų porciją suvalgydavau kiek mažesnę, o po pietų sukirsdavau greipfrutą Sportui pasirinkau pilatesa ir roll shaperius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marianela @ 2013 01 05, 11:02)
Aš  per  du mėnesius numečiau apie 6 kg. Pietų porciją suvalgydavau kiek mažesnę, o po pietų sukirsdavau greipfrutą Sportui pasirinkau pilatesa ir roll shaperius  thumbup.gif

Man tas greipfruto kartumas tai nelabai... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2012 11 29, 15:42)

as nuo tokios mitybos buciau vienas didelis spuogas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 01 05, 15:35)
as nuo tokios mitybos buciau vienas didelis spuogas doh.gif

O kaip Jus maitinotes ? g.gif
Atsakyti