Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

bite, bet ta Londono akis tokia „tavo“, kad greičiau patikėčiau, kad nuo tavęs tą kadrą nuplagijavo smile.gif nesinervink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 12, 09:08)
man spalvota labai patiko  biggrin.gif
man kaip Pupeliukui norisi veikėjo. pvz., kokios britės ant to suoliuko  biggrin.gif o su tom senutėm kada parodysi?
aš susinervinau po vieno komentaro kūdroj  verysad.gif išeina, kad nuplagijavau nuotrauką...  Desiree, tu matei ten kokią panašią nuotrauką su Londono akim prie kasų? aš tikrai nieko nemačiau, išskyrus tą su Merlyn Monroe.

Bitute, ta su damom tai tik tarp mūsų mergaičių galiu parodyti tongue.gif nes ten ant kelių pasidėjusi fotoaparatą pykštelėjau. Tiesiog norėjau Wyshniai parodyti kaip įsivaizdavau Angliją ir jos žmones smile.gif

Ginu aš tą savo nuotrauką. Veikėjo man čia nelabai reikia. Gali būti kažkam bus tuštokas nieko nesakantis kadras. Bet man jis mielas. Juolab, geriausias iš visos kortelės smile.gif

Dėl kūdros tu tik nepergzvenk ir nesumanyk trinti. Išsišokėlių pavyduolių visada buvo ir bus. Taip pat kaip dalinančių žemus balus, nes jaučia antipatiją autoriui. Aš taip pat mačiau tik u M.M. Aviruko kiek žiūrėjom ir stotyse ir šiaip, tokio nesu mačiusi.
Atsakyti
jei aš būčiau mačius panašią nuotrauką, tikrai taip nesinervinčiau, bet dabar vis tiek yra nemalonu verysad.gif aš tikiu, kad ne aš vienintelė taip pamačiau akį, bet ... ai, nu žodžiu .... geriau parodysiu dar vieną kadrą.

user posted image

Atsakyti
Na, pagaliau, visos laimingai grįžo namo 4u.gif
Desiree, man labai labai patinka tavo šis kadras 4u.gif

Merginos, pradedat nervuoti su užuominom apie fotgrafines paslaptis biggrin.gif Ar jau tikrai nepasidalinsit?

Jazau, kokį kadrą per langą matau - vienuolę einančią su gitara ant nugaros. Fantastiškai atrodo. Nuėjo labai sparčiai - nespėjau pasiimti fotiko verysad.gif

Californiagirl, man spalvotas variantas labiau patinka.

Bite, tai tu nori pasakyti, kad lašiukai ant nuotraukos su Londono akimi tai yra lašiukai ant objektyvo???? Jei taip - tai tu drąsi motera 4u.gif

Westa, man patiko Krokuvos serijos spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 12, 09:23)
jei aš būčiau mačius panašią nuotrauką, tikrai taip nesinervinčiau, bet dabar vis tiek yra nemalonu  verysad.gif aš tikiu, kad ne aš vienintelė taip pamačiau akį, bet ... ai, nu žodžiu .... geriau parodysiu dar vieną kadrą.

įsivaizduoju, kad nemalonu. Kad ne viena taip pamatei akį tikiu. Nes va ir aš bandžiau taip beždžioniauti, tik kas iš to, nieko nesigavo.

O šito miegančio muzikanto laukiau smile.gif Kaip drąsiai jūs ten aplink jį vaikštinėjot lotuliukas.gif
O apie pačią foto, atrodo vos vos griūna. bet gal tik taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 12, 10:26)

Bite, tai tu nori pasakyti, kad lašiukai ant nuotraukos su Londono akimi tai yra lašiukai ant objektyvo???? Jei taip - tai tu drąsi motera 4u.gif 

ne, ne, ten lašiukai ant lango. iš tos kabinos.

QUOTE(Desiree @ 2008 03 12, 10:30)
O šito miegančio muzikanto laukiau  smile.gif Kaip drąsiai jūs ten aplink jį vaikštinėjot  lotuliukas.gif
O apie pačią foto, atrodo vos vos griūna. bet gal tik taip atrodo

aha, foto griūna. namie palikau patiesintą variantą doh.gif
a ko ten bijot? mažai buvo šansų, kad jis atsibus laugh.gif todėl ir jaučiausi drąsiai. dar turiu kadrą, kur Žuveliokas klaidžioja aplink biggrin.gif
Atsakyti
mano savaitgalinė (pamačiau - galvoje suskambo dažnutė "vo dvore stoit mašina, ta mašina bez kolios, vsiu rezinu...... lotuliukas.gif )

user posted image

p.s. matau skaito ms (kalamburas thumbup.gif ). kažkada sakei, kad vienoje mano nuotraukų pustonius ant pirštų galima suskaičiuoti. pagalvojau, o iš kur jiems daugiau rastis, jei skanuojama 8 bit? tiff juk netas nepalaiko....
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 12, 10:15)
Bitute, ta su damom tai tik tarp mūsų mergaičių galiu parodyti  tongue.gif  nes ten ant kelių pasidėjusi fotoaparatą pykštelėjau. Tiesiog norėjau Wyshniai parodyti kaip įsivaizdavau Angliją ir jos žmones  smile.gif

parodyk, plyyyyyyyz..smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 03 12, 10:23)

oho, mano meilė street photo biggrin.gif bite, tuoj išrausi naujus horizontus, žiūrau. pavydžiu..biggrin.gif

o dėl komentarų nesiparink. tiesiog yra tokių, kurie pamatę, kad Tau saulė šviečia, atsistos taip, kad ją užstotų.. pff, pasakyk sau.. 4u.gif nuotrauka puiki. be to, naivu tikėtis, kad Tu vienintelė nufotkinai tokią konstrukciją biggrin.gif todėl tą komentarą turi vertinti, kaip priekabių ieškojimą smile.gif
Atsakyti
Tiesiog seno mielo žmogaus portretas.

user posted image
Atsakyti
Nu kiek gražių foto, kiek linksmų pasakojimų. Džiaugiuosi smile.gif Bet, dar gerai pagalvosiu ar rodytis čia su savo kaziuko mugės nuotraukomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 12, 10:45)
mano nuotraukų pustonius ant pirštų galima suskaičiuoti. pagalvojau, o iš kur jiems daugiau rastis, jei skanuojama 8 bit? tiff juk netas nepalaiko....

tikrai nėra daug pustonių. smile.gif bet žinai priežastį ir tai yra gerai..
aš iš Krokuvos prsivežiau jb juostelę prifotografuotą, žiūrėsiu kaip ji, ar nebus subraižyta unsure.gif
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 12, 11:28)
Nu kiek gražių foto, kiek linksmų pasakojimų. Džiaugiuosi smile.gif Bet, dar gerai pagalvosiu ar rodytis čia su savo kaziuko mugės nuotraukomis  doh.gif

dėk dėk .. mirksiukas.gif

Puriena ačiū 4u.gif

Bite Maja įdomus kadras..griūva tikrai smile.gif

Sayonara mielas portretukas.. juosta?

patiko ir Desirees lauktuvės ..kadras, kuris nemažai papasakoja
Atsakyti
Kaziuko mugėje Kaune...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau: http://public.fotki....iuko-mug-preks/

Ir žmonės, kuriuos aš labai bijojau fotografuoti. Kažkaip pasigailėjom su vyru, kad tik 50-tuką pasiėmėm, tai iš arti reikėjo fotografuoti, kas mane labai trikdė blush2.gif Net ir daiktus fotografuoti man buvo kažkaip nemalonu.

Kaip graudu stebėti tokius žmones... Man ši nuotrauka atrodo visai tinkanti temai 'Dviese'
user posted image

user posted image

jie irgi dviese...
user posted image

Daugiau http://public.fotki....ka/kaziuko-mug/
Atsakyti