bite, bet ta Londono akis tokia tavo, kad greičiau patikėčiau, kad nuo tavęs tą kadrą nuplagijavo
nesinervink
QUOTE(bite maja @ 2008 03 12, 09:08)
man spalvota labai patiko
man kaip Pupeliukui norisi veikėjo. pvz., kokios britės ant to suoliuko
o su tom senutėm kada parodysi?
aš susinervinau po vieno komentaro kūdroj
išeina, kad nuplagijavau nuotrauką... Desiree, tu matei ten kokią panašią nuotrauką su Londono akim prie kasų? aš tikrai nieko nemačiau, išskyrus tą su Merlyn Monroe.
man kaip Pupeliukui norisi veikėjo. pvz., kokios britės ant to suoliuko
aš susinervinau po vieno komentaro kūdroj
Bitute, ta su damom tai tik tarp mūsų mergaičių galiu parodyti
Ginu aš tą savo nuotrauką. Veikėjo man čia nelabai reikia. Gali būti kažkam bus tuštokas nieko nesakantis kadras. Bet man jis mielas. Juolab, geriausias iš visos kortelės
Dėl kūdros tu tik nepergzvenk ir nesumanyk trinti. Išsišokėlių pavyduolių visada buvo ir bus. Taip pat kaip dalinančių žemus balus, nes jaučia antipatiją autoriui. Aš taip pat mačiau tik u M.M. Aviruko kiek žiūrėjom ir stotyse ir šiaip, tokio nesu mačiusi.
Na, pagaliau, visos laimingai grįžo namo
Desiree, man labai labai patinka tavo šis kadras
Merginos, pradedat nervuoti su užuominom apie fotgrafines paslaptis
Ar jau tikrai nepasidalinsit?
Jazau, kokį kadrą per langą matau - vienuolę einančią su gitara ant nugaros. Fantastiškai atrodo. Nuėjo labai sparčiai - nespėjau pasiimti fotiko
Californiagirl, man spalvotas variantas labiau patinka.
Bite, tai tu nori pasakyti, kad lašiukai ant nuotraukos su Londono akimi tai yra lašiukai ant objektyvo???? Jei taip - tai tu drąsi motera
Westa, man patiko Krokuvos serijos spalvos
Desiree, man labai labai patinka tavo šis kadras
Merginos, pradedat nervuoti su užuominom apie fotgrafines paslaptis
Jazau, kokį kadrą per langą matau - vienuolę einančią su gitara ant nugaros. Fantastiškai atrodo. Nuėjo labai sparčiai - nespėjau pasiimti fotiko
Californiagirl, man spalvotas variantas labiau patinka.
Bite, tai tu nori pasakyti, kad lašiukai ant nuotraukos su Londono akimi tai yra lašiukai ant objektyvo???? Jei taip - tai tu drąsi motera
Westa, man patiko Krokuvos serijos spalvos
QUOTE(bite maja @ 2008 03 12, 09:23)
jei aš būčiau mačius panašią nuotrauką, tikrai taip nesinervinčiau, bet dabar vis tiek yra nemalonu
aš tikiu, kad ne aš vienintelė taip pamačiau akį, bet ... ai, nu žodžiu .... geriau parodysiu dar vieną kadrą.
įsivaizduoju, kad nemalonu. Kad ne viena taip pamatei akį tikiu. Nes va ir aš bandžiau taip beždžioniauti, tik kas iš to, nieko nesigavo.
O šito miegančio muzikanto laukiau
O apie pačią foto, atrodo vos vos griūna. bet gal tik taip atrodo
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 12, 10:26)
ne, ne, ten lašiukai ant lango. iš tos kabinos.
QUOTE(Desiree @ 2008 03 12, 10:30)
O šito miegančio muzikanto laukiau
Kaip drąsiai jūs ten aplink jį vaikštinėjot
aha, foto griūna. namie palikau patiesintą variantą
a ko ten bijot? mažai buvo šansų, kad jis atsibus
mano savaitgalinė (pamačiau - galvoje suskambo dažnutė "vo dvore stoit mašina, ta mašina bez kolios, vsiu rezinu......
)

p.s. matau skaito ms (kalamburas
). kažkada sakei, kad vienoje mano nuotraukų pustonius ant pirštų galima suskaičiuoti. pagalvojau, o iš kur jiems daugiau rastis, jei skanuojama 8 bit? tiff juk netas nepalaiko....

p.s. matau skaito ms (kalamburas
QUOTE(Desiree @ 2008 03 12, 10:15)
Bitute, ta su damom tai tik tarp mūsų mergaičių galiu parodyti
nes ten ant kelių pasidėjusi fotoaparatą pykštelėjau. Tiesiog norėjau Wyshniai parodyti kaip įsivaizdavau Angliją ir jos žmones
parodyk, plyyyyyyyz..
QUOTE(bite maja @ 2008 03 12, 10:23)
oho, mano meilė street photo
o dėl komentarų nesiparink. tiesiog yra tokių, kurie pamatę, kad Tau saulė šviečia, atsistos taip, kad ją užstotų.. pff, pasakyk sau..
Nu kiek gražių foto, kiek linksmų pasakojimų. Džiaugiuosi
Bet, dar gerai pagalvosiu ar rodytis čia su savo kaziuko mugės nuotraukomis
QUOTE(andriuska @ 2008 03 12, 10:45)
mano nuotraukų pustonius ant pirštų galima suskaičiuoti. pagalvojau, o iš kur jiems daugiau rastis, jei skanuojama 8 bit? tiff juk netas nepalaiko....
tikrai nėra daug pustonių.
aš iš Krokuvos prsivežiau jb juostelę prifotografuotą, žiūrėsiu kaip ji, ar nebus subraižyta
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 12, 11:28)
Nu kiek gražių foto, kiek linksmų pasakojimų. Džiaugiuosi
Bet, dar gerai pagalvosiu ar rodytis čia su savo kaziuko mugės nuotraukomis 
dėk dėk ..
Puriena ačiū
Bite Maja įdomus kadras..griūva tikrai
Sayonara mielas portretukas.. juosta?
patiko ir Desirees lauktuvės ..kadras, kuris nemažai papasakoja
Kaziuko mugėje Kaune...

Daugiau: http://public.fotki....iuko-mug-preks/
Ir žmonės, kuriuos aš labai bijojau fotografuoti. Kažkaip pasigailėjom su vyru, kad tik 50-tuką pasiėmėm, tai iš arti reikėjo fotografuoti, kas mane labai trikdė
Net ir daiktus fotografuoti man buvo kažkaip nemalonu.
Kaip graudu stebėti tokius žmones... Man ši nuotrauka atrodo visai tinkanti temai 'Dviese'

jie irgi dviese...

Daugiau http://public.fotki....ka/kaziuko-mug/

Daugiau: http://public.fotki....iuko-mug-preks/
Ir žmonės, kuriuos aš labai bijojau fotografuoti. Kažkaip pasigailėjom su vyru, kad tik 50-tuką pasiėmėm, tai iš arti reikėjo fotografuoti, kas mane labai trikdė
Kaip graudu stebėti tokius žmones... Man ši nuotrauka atrodo visai tinkanti temai 'Dviese'

jie irgi dviese...

Daugiau http://public.fotki....ka/kaziuko-mug/