Bitute dviejų dvigubai foto man patinka. Ypač juodai balta. Mačiau splvotą, bet turiu pripažinti, kad jb stipriau. Trijų žvilgsniai nukreipti į tave, trys nerodo susidomėjimo

Smagumėlis tokie darbai. Kitas tavo foto atrodo jau prieš tai pakomentavau. Bet dar pasikartosiu. Akis bei agurkėlis nerealūs.
Inc labai džiaugiuosi, kad gavai savo mainų foto. Pagaliau visi mes jas gavom
Opa saldus vaikučio sapnelis. Švelnutė. Bet kadravimas kažkodėl vistiek kliūna. Nors jausmai užplūsta žiūrint.
Sayonara tavo portretai tampa kaip desertas. Paskutines pasilieku žiūrėjimui ir lėtai mėgaujuosi. Močiutės portretas labai labai patinka. Toks įdėmus žvilgsnis, kiaurai einantis. Aš didelę spausdinčiau ir jai dovanočiau
Narcizas kiek pilkokas, ir norisi daugiau dešinės, mažiau kairės.
Zuveliuk miegantis muzikantas kitokiu rakursu, bet man taip pat patinka. Dar ir butelaitis matosi. O aš iš kitos gatvės pusės jum norėjau pasakyti, kad netoliese ir gėlių buvo
Westa tavo foto Jos belaukiant. Gerai pamatyta, bet atlikimo kitokio norisi. Kažkaip norisi ištraukti jį iš aplinkos, išskirti, pabrėžti tą trypčiojimą nekantrų..
Andriuska atlikimas, o ir pati kompozicija tavo paskutinės foto man nelabai.
Rida Kaziuko mugės foto, nors kokybės norisi geresnės, vis tiek neblogos. Nes ieškota kažko kitokio. Šaunu.
Marakeš ir tavo miestas kaskart įdomus.
California matau buvo nuotraukos bet išimtos, tai jei ten ta su meškučiu buvo, tai man jb variantas, kiek pamačiau ant greitųjų, patiko. Žinai, savaitgalį pati portretuką su meškučiu iškepiau. Su uždengta viena meškio akimi. Taip privertė nusišypsoti šiandien, kai pamačiau savają ir prisiminiau tavo.
Elina mačiau techniką naują įsigijai. Sveikinu. Dabar lauksim gerų kadrų
Vaidulia neblogai nuo tiltelio pirmyn atgal pavaikščiojai. Patiko man ta foto.
Anasko miela skaitančio vaikučio foto. šilta.
Gaziulka vaikučio, geriančio iš puodelio foto, patinka, nors norisi kiek šviesos duoti mažulio akutėms.
Pupeliuk tavo ND juodai balta man labai patiko. Kaip ir pačios spalvos, pirmoji tamsi, aštresnė, antroji šviesutė, šiltesnė. Šaunuolė. Lėksiu pskui paskaitinėti Victoro atsiliepimus.
Mylia iš tavo rodytų man ta su katinu visai nieko. Tik kvadratą daryčiau. dešinė pusė nereikalinga.
Vvvvv tavo foto jau pakomentavau. Tai tik pasikartosiu, kad man labai patinka. Jog tobulėji. Eini pirmyn. Sparčiai.