Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Dviese dvigubai smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 03 12, 21:22)
kaip rodo praktika, atėję į tą pačią vietą žmonės sukasi į skirtingas puses ir mato skirtingus dalykus. nebent užduotis būtų įvardinta - fotkinam trečią liepą biggrin.gif

sutinku. mūsų pavyzdys labai puikiai tai parodė, kad tą pačią vietą trys žmonės parodė absoliučiai skirtingai smile.gif
Atsakyti
bite, kokiu tu kadru pavarai bigsmile.gif Tas paskutinis man labai - su nuotaika, gyvas, tvirtas toksai thumbup.gif Butum idejus i ND, buc balsavus. O dar ji skundesi, kad nieko is Londono neturi irnesakyk.gif
Atsakyti
Bite, šitas - gėris. Čia beveik visi tik porom smile.gif . Nu labai geras kadras.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 12, 22:26)
Dviese dvigubai  smile.gif

user posted image

Įdomu, o tokių kadrų Lietuvos miestuose neįmanoma padaryt?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 12, 18:47)
p.s. dirbu vaiko temperatūros numušėja.. doh.gif kol kas dirbu nekokybiškai, nes temperatūra nekrenta..sad.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 03 12, 19:17)
gydytoja sako, kad panašiausia į tracheitą.. jeigu dar dieną nekris temperatūra, gaus antibiotikų.. doh.gif
paracetamolio ir ibufeno duetą esu taikius. be proto efektyvu drinks_cheers.gif
bet šiuo atveju netinka, nes uždegimą stiprų turi, laukiam, gal pats organizmas nugalės, jei ne - nu ką darysi.. unsure.gif
Isiterpsiu ir as jei galima ax.gif Sayonara ar man atrodo, ar is tikruju jus 3 dienas karsciuojat g.gif jei taip, tai reiketu pradeti antibiotikus gerti unsure.gif aisku nezinau koks jusu karsciavimas. Bet jei > 38, tikrai geriau su vaistais numusineti, be to kaip rasai kad yra uzdegimas, tai Ibufenas kaip tik priesuzdegiminis 4u.gif dar degtine galima istrinti. Bet kam as rasau, juk visos mes mamos mirksiukas.gif Jei tracheitas, tada rezorban tepalas, tepti krutine ir padukus, arba bet koks eukaliptinis tepalas ( skirtas sitam reikalui), efektingos eukalipto inhaliacijos , daug siltu skysciu. Bet manau ir gydytoja viska paaiskino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 12, 21:17)
Įdomu, o tokių kadrų Lietuvos miestuose neįmanoma padaryt?

o tu pabandyk ir pabandęs mums pasakyk.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 12, 21:26)
Dviese dvigubai  smile.gif

user posted image
Papildyta:

Nerealiai thumbup.gif Nu kaip šauniai pagautas momentas wub.gif Bitele tavo gatvės foto labai, labai netgi wub.gif Tą miegalių man kažkaip lyg norisi iš tamsos jį ištraukt, nu bet šita tai viršūnė, norisi žiūrėt ir žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Mano babytės suoliukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Bitute, pritariu, ši gatvės super .. man joje viskas patinka.. neturiu prie ko kabintis smile.gif

Smiltis papasakok kaip tau pamokos pas fotografą rolleyes.gif

Elina
, suoliukas tavo man tamsokas.. bet aš džiaugiuos, kad ieškai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki ir vel smile.gif kadangi veli ir tamsi naktis tai truputi inesiu spalvu... ir begsiu miegucio.. tikiuosi ryt pereit per nuotraukytes... nes jau matau Bitutes zmones... ir sprendziu, kad geram fotografui.. nesvarbu miesto stogai ar zmones ar medziai... nuotraukos gaunasi su kabliukais, kurie pagauna ziurova kaip zuvele...

"nenoriu but vaiku! nors dar tik seseri..."

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 13 kovo 2008 - 01:20
Bitute dviejų dvigubai foto man patinka. Ypač juodai balta. Mačiau splvotą, bet turiu pripažinti, kad jb stipriau. Trijų žvilgsniai nukreipti į tave, trys nerodo susidomėjimo smile.gif Smagumėlis tokie darbai. Kitas tavo foto atrodo jau prieš tai pakomentavau. Bet dar pasikartosiu. Akis bei agurkėlis nerealūs.

Inc labai džiaugiuosi, kad gavai savo mainų foto. Pagaliau visi mes jas gavom 4u.gif

Opa saldus vaikučio sapnelis. Švelnutė. Bet kadravimas kažkodėl vistiek kliūna. Nors jausmai užplūsta žiūrint.

Sayonara tavo portretai tampa kaip desertas. Paskutines pasilieku žiūrėjimui ir lėtai mėgaujuosi. Močiutės portretas labai labai patinka. Toks įdėmus žvilgsnis, kiaurai einantis. Aš didelę spausdinčiau ir jai dovanočiau smile.gif
Narcizas kiek pilkokas, ir norisi daugiau dešinės, mažiau kairės.

Zuveliuk miegantis muzikantas kitokiu rakursu, bet man taip pat patinka. Dar ir butelaitis matosi. O aš iš kitos gatvės pusės jum norėjau pasakyti, kad netoliese ir gėlių buvo tongue.gif

Westa tavo foto Jos belaukiant. Gerai pamatyta, bet atlikimo kitokio norisi. Kažkaip norisi ištraukti jį iš aplinkos, išskirti, pabrėžti tą trypčiojimą nekantrų..

Andriuska atlikimas, o ir pati kompozicija tavo paskutinės foto man nelabai.

Rida Kaziuko mugės foto, nors kokybės norisi geresnės, vis tiek neblogos. Nes ieškota kažko kitokio. Šaunu.

Marakeš ir tavo miestas kaskart įdomus.

California matau buvo nuotraukos bet išimtos, tai jei ten ta su meškučiu buvo, tai man jb variantas, kiek pamačiau ant greitųjų, patiko. Žinai, savaitgalį pati portretuką su meškučiu iškepiau. Su uždengta viena meškio akimi. Taip privertė nusišypsoti šiandien, kai pamačiau savają ir prisiminiau tavo.

Elina mačiau techniką naują įsigijai. Sveikinu. Dabar lauksim gerų kadrų smile.gif

Vaidulia neblogai nuo tiltelio pirmyn atgal pavaikščiojai. Patiko man ta foto.

Anasko miela skaitančio vaikučio foto. šilta.

Gaziulka vaikučio, geriančio iš puodelio foto, patinka, nors norisi kiek šviesos duoti mažulio akutėms.

Pupeliuk tavo ND juodai balta man labai patiko. Kaip ir pačios spalvos, pirmoji tamsi, aštresnė, antroji šviesutė, šiltesnė. Šaunuolė. Lėksiu pskui paskaitinėti Victoro atsiliepimus.

Mylia iš tavo rodytų man ta su katinu visai nieko. Tik kvadratą daryčiau. dešinė pusė nereikalinga.

Vvvvv tavo foto jau pakomentavau. Tai tik pasikartosiu, kad man labai patinka. Jog tobulėji. Eini pirmyn. Sparčiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 kovo 2008 - 01:52
QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 01:49)
Vvvvv tavo foto jau pakomentavau. Tai tik pasikartosiu, kad man labai patinka. Jog tobulėji. Eini pirmyn. Sparčiai.

turiu is ko mokytis smile.gif is jusu visu!
Atsakyti