tai jus tada plepekit, o as einu recepta sutvarkysiu, kad nebutu isdarkytas
Gausim barti , kad plepam be reikalo
Dar tada biskuti i tema parasysiu , kai paskutini karta dariau , tai padeginau tai normai puse stiklines cukraus ( bet taip gerai padeginau ) ir idejau du pakelius vanilinio cukraus ....... koks skanus tortukas buvo....tiksliau jau vieni lakstai burnoj tirpo , o apie spalva nera ne ka kalbeti

Dar tada biskuti i tema parasysiu , kai paskutini karta dariau , tai padeginau tai normai puse stiklines cukraus ( bet taip gerai padeginau ) ir idejau du pakelius vanilinio cukraus ....... koks skanus tortukas buvo....tiksliau jau vieni lakstai burnoj tirpo , o apie spalva nera ne ka kalbeti



kaz ko nesupratau
Padeginot cukru, kuri paskui dejot i tesla? Cia kur reikia tos 1 stiklines, tai puse padeginot ir paskui beret kai tirpo ant voneles visi p[roduktai?
O kaip padeginot? Baisiai man idomu. Gi ruosiuosi kepti is pilnos normos po 2-ju savaiciu. Dukreles metukai bus. Tai kad visiems uztektu
Va ...prisipliurpiau
Ne tos normos , o dar puse stiklines , i sausa keptuve ( griau, kad naudotumete kokia sena , nereikalinga) suberi cukru ir degini , kal buna taaaaamsiai rudas ( ciut ne juodas
) , supili i kaistancia tesla , jis ten istirpsta ir labai grazi gaunasi spalva ( tik neperdeginkite , o tai prakeiksite mane
) ir vanilina ten supyliau ..... jau aromatas laksteliu .... neapsakytas

Ne tos normos , o dar puse stiklines , i sausa keptuve ( griau, kad naudotumete kokia sena , nereikalinga) suberi cukru ir degini , kal buna taaaaamsiai rudas ( ciut ne juodas



Tai is viso 1,5 stiklines cukraus ? O ne per saldu?
Reiks butinai isbandyti.
Neturiu senos keptuves
, kad tik kartu su teflonu nenueitu
Reiks butinai isbandyti.
Neturiu senos keptuves


QUOTE(cipciukas @ 2008 11 03, 20:49)
Va ...prisipliurpiau
Ne tos normos , o dar puse stiklines , i sausa keptuve ( griau, kad naudotumete kokia sena , nereikalinga) suberi cukru ir degini , kal buna taaaaamsiai rudas ( ciut ne juodas
) , supili i kaistancia tesla , jis ten istirpsta ir labai grazi gaunasi spalva ( tik neperdeginkite , o tai prakeiksite mane
) ir vanilina ten supyliau ..... jau aromatas laksteliu .... neapsakytas 

Ne tos normos , o dar puse stiklines , i sausa keptuve ( griau, kad naudotumete kokia sena , nereikalinga) suberi cukru ir degini , kal buna taaaaamsiai rudas ( ciut ne juodas



Del vanilino, tai idomu, reikes kada pabandyt. Siaip labai megstu jo kvapa, visur, kur reikia ir nereikia dedu

Medaus kvapas svelnesnis turbut tada gaunasi

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 03, 21:05)
Neeeeeee , nieko nesiskiria , saldumas toks pats , as irgi geroje deginau , nes neturiu nereikalingos , teflonas liko vietoje


Papildyta:
Na kai as naturalaus
nenaudoju , tai ir to kvapo nejauciu





Papildyta:
Na kai as naturalaus

As irgi su dirbtiniu medum megstu, bet tiesiog 3litrinis stiklainis naturakaus medaus yra, tai reikia gi ji kazkur sunaudot

Reiketu pabandyti su dirbtiniu, neteko dar. O su cukrum degintum turetu buti labai skanu, jau man tas kvapas
Dar truksta 3-ju zinuciu ir galiu nauja tema atidarinet. Jau recepta sutvarkiau

Dar truksta 3-ju zinuciu ir galiu nauja tema atidarinet. Jau recepta sutvarkiau

QUOTE(Inočka @ 2008 11 03, 21:12)
Reiketu pabandyti su dirbtiniu, neteko dar. O su cukrum degintum turetu buti labai skanu, jau man tas kvapas
Dar truksta 3-ju zinuciu ir galiu nauja tema atidarinet. Jau recepta sutvarkiau

Dar truksta 3-ju zinuciu ir galiu nauja tema atidarinet. Jau recepta sutvarkiau

Dirbtini turbut labiau tinka tiems, kas naturalaus medaus nelabai megsta, pvz, as

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.