tai jus tada plepekit, o as einu recepta sutvarkysiu, kad nebutu isdarkytas
Gausim barti , kad plepam be reikalo
Dar tada biskuti i tema parasysiu , kai paskutini karta dariau , tai padeginau tai normai puse stiklines cukraus ( bet taip gerai padeginau ) ir idejau du pakelius vanilinio cukraus ....... koks skanus tortukas buvo....tiksliau jau vieni lakstai burnoj tirpo , o apie spalva nera ne ka kalbeti

Dar tada biskuti i tema parasysiu , kai paskutini karta dariau , tai padeginau tai normai puse stiklines cukraus ( bet taip gerai padeginau ) ir idejau du pakelius vanilinio cukraus ....... koks skanus tortukas buvo....tiksliau jau vieni lakstai burnoj tirpo , o apie spalva nera ne ka kalbeti

kaz ko nesupratau
Padeginot cukru, kuri paskui dejot i tesla? Cia kur reikia tos 1 stiklines, tai puse padeginot ir paskui beret kai tirpo ant voneles visi p[roduktai?
O kaip padeginot? Baisiai man idomu. Gi ruosiuosi kepti is pilnos normos po 2-ju savaiciu. Dukreles metukai bus. Tai kad visiems uztektu
Va ...prisipliurpiau
Ne tos normos , o dar puse stiklines , i sausa keptuve ( griau, kad naudotumete kokia sena , nereikalinga) suberi cukru ir degini , kal buna taaaaamsiai rudas ( ciut ne juodas
) , supili i kaistancia tesla , jis ten istirpsta ir labai grazi gaunasi spalva ( tik neperdeginkite , o tai prakeiksite mane
) ir vanilina ten supyliau ..... jau aromatas laksteliu .... neapsakytas

Ne tos normos , o dar puse stiklines , i sausa keptuve ( griau, kad naudotumete kokia sena , nereikalinga) suberi cukru ir degini , kal buna taaaaamsiai rudas ( ciut ne juodas

Tai is viso 1,5 stiklines cukraus ? O ne per saldu?
Reiks butinai isbandyti.
Neturiu senos keptuves
, kad tik kartu su teflonu nenueitu
Reiks butinai isbandyti.
Neturiu senos keptuves

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 03, 20:49)
Va ...prisipliurpiau
) , supili i kaistancia tesla , jis ten istirpsta ir labai grazi gaunasi spalva ( tik neperdeginkite , o tai prakeiksite mane
) ir vanilina ten supyliau ..... jau aromatas laksteliu .... neapsakytas 

Del vanilino, tai idomu, reikes kada pabandyt. Siaip labai megstu jo kvapa, visur, kur reikia ir nereikia dedu

Medaus kvapas svelnesnis turbut tada gaunasi

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 03, 21:05)
Neeeeeee , nieko nesiskiria , saldumas toks pats , as irgi geroje deginau , nes neturiu nereikalingos , teflonas liko vietoje

Papildyta:
Na kai as naturalaus
nenaudoju , tai ir to kvapo nejauciu

Papildyta:
Na kai as naturalaus

As irgi su dirbtiniu medum megstu, bet tiesiog 3litrinis stiklainis naturakaus medaus yra, tai reikia gi ji kazkur sunaudot

Reiketu pabandyti su dirbtiniu, neteko dar. O su cukrum degintum turetu buti labai skanu, jau man tas kvapas
Dar truksta 3-ju zinuciu ir galiu nauja tema atidarinet. Jau recepta sutvarkiau

QUOTE(Inočka @ 2008 11 03, 21:12)
Reiketu pabandyti su dirbtiniu, neteko dar. O su cukrum degintum turetu buti labai skanu, jau man tas kvapas

Dirbtini turbut labiau tinka tiems, kas naturalaus medaus nelabai megsta, pvz, as

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.