Sveiki. Mane iki siol irgi beproto pykina. Na dabar truputi kiek maziau nei pries pusantros savaites, bet vis tiek. Cia aplinkui visi tik zeria patarimus ka geriau daryti, kad sumazinti toksikoze, tik pasirodo man kazkodel tas negalioja

. Kadangi gyvenu Anglijoje tai pats populiariausias patarimas yra pries keliantis is lovos suvalgyti imbierini sausaini. Mane vien tik nuo ju kvapo suvimdo. Nors is tikruju tas patarimas turi pagrista mokslini pagrinda, kadangi imbiras pasizymi ramimanciomis, dirginima mazinanciomis ir pykinima slopinanciomis savybemis. Bet man tas negalioja

. Vienintelis budas kuriuo as gelbejus yra gerimas daug vandens. Nes istisai vemiant netenkama daug skysciu. Kaip man ligonineje pasake del maisto nesijaudink, nes mazyliui tik daugiau nei 20 kcal reikia per diena, svarbu vandens, kad netruktu. Bet uz tat va as turiu problemele, jokio apetito

. Ypac i mesos produktus net pasiziureti nenoriu. Svoris krenta, tik pilvukas styro. Siandien pasisveriau dar 3 kg dingo. Man jau net baisu. Uzvakar klausiu gydytojos ar tai normalu ir nekenkia mano mazylio sveikatai, jinai pasake, kad tai nieko baisaus, visi tyrimai rodo, kad viskas ok ir mazylis laikosi gerai. Tik vat nerimas vis tiek lieka... gal kam panasiai buvo?