QUOTE(Bluebell @ 2008 09 23, 14:49)
Fatimala, zinok prancuzai yra sutriu tauta, tikri parsai jie yra, tiek zmones be zmoniskumo, sukciai, o jei jau reik eiti pas kokius daktarus ir pan tai kosmaras nes valstybiniams nusisojaut visiskai, o privatus apvalias sumas kainuoja ir ne kiekvienas istengti gali, na bent jau man paryziuj per kokius 4 paskutinius metus nera teke sutikti gero zmogaus. tai va ir kovok cia su jais,
Safira, sekmes, nelabai zinau ka patarti su tais susitraukimais.
Tuomet linkiu tau daug stiprybes ir istvermes, nes kaip tu nupasakojai tau jos labai prireiks. Kol kas man dar neteko UK susidurti su tokiais daktarais, nors kaip sakoma, visokiu pilna visur.
Papildyta:
QUOTE(Edora @ 2008 09 23, 19:03)
Aš dar judesių nejaučiu, bet kauburiukas neseniai irgi iškildavo - kai pūslė prisipildydavo. Tik keistai kažkaip - dešinėje pusėje.
Nuo vakar vakaro mane vėl pykina. Ne nevemiu, bet blogumas toks, kad kemšu belekokį maistą, kad nejausčiau to "suputojimo" galugerkly. Mąstau, kad gal man į kefyrą šitaip sureagavo
jau greitai turetum pajausti, nepergyvenk

Mano lialiukas jau pranese apie save pries pora dieneliu. Toks jausmas lyg kas pirstu lengvai baksnotu tik is kitos puses.
O del maisto patariu tau valgyti saikingai ir su galva. Gerk daug skysciu ir valgyk sveikesni maista. Beto, atmink viena dalyka nestumo metu nereikia galvoti, kad privalai valgyti uz du, tai netiesa. Dienos raciona reikia padidinti tik
200-250 kcal.
Mane dabar pykina tik kai atsikeliu is ryto alkana, na ir zinoma, pavazinejus masina. Bet jau viskas tvarkosi. Net taip gera dabar buti