Sveikos mamytes ir busimos mamytes
Pas mane bus dar pirmas leliukas

Man blogumai pasireiske po 5 sav. pykindavo rytais, silto maisto net negaledavau uzuosti, smirdedavo ir viska palikdavau klozete (seiles ir tulzies dali) rytais negaledavau valgyti. Paskui paprasiau MB, kad rytais atnestu man jogurto, tai padedavo. Bet i virtuve iki 1-2 val. neidavau, nes nuo silto maisto pykindavo (i burna net neisidesi).
Dar kartais nebudavo pykinimo, bet savijauta, kaip po gero baliuko (silpnumas, galva svaigsta visa diena, burnoje sleikstulys).
Su dantu sepeteliu nedraugauju. Nes nuo jo irgi pykina. Jei niekur neinu tada tik su skalavimo skysciu issiskalauju. Jei kas nors atvaziuos ar teks eiti, tai stengiuos vakare issivalyti dantis ir tai kuo greiciau...
O daba turiu problemu su krauju ir slapimu. Krauja galima kaziek pataisyti (mazas hemoglobino kiekis kraujyje (mazakraujyste)). O slapimo takuose, o gal net inkstuose infekcija isimete

Tad tenka gerti antibijotikus (aisku jie nera stiprus, bet vis vien labai negerai)... Vartoju meskauogiu arbata ir spanguoles trintos su medumi...
O del toxikozes tai nzn. Kad kazkokie slakai ir pan. as nei rukau nei geriu (na tik prie svarbios progos kokio vyno isgerdavau)O seip labai megstu neriebu maista ir stengiuos kuo geresni maista pirkti (visada skaitau etiketes, kad kuo maziau arba, kad visai nebutu E) nevalgau maximos darzoviu, nebent saldytas. Tad nereikia sakyti, kad moters organizmas pilnas slaku. Tiesiog daug kas priklauso ir nuo motinos ir vaiko kraujo grupes. Jei mamytes minusine , o leliuko teigiama tai organizmas priima kaip svetimkuni ir ji nori pasalinti, todel moteris dazniausiai jaucia pykinimus visa diena, net nuo vandens pykina. Todel ir gaunasi toxikoze...