Įkraunama...
Įkraunama...

Vienos dienos vestuvės

Na, cia ne tai, kad giriames mamomis lotuliukas.gif
tiesiog cia nuo zmogaus priklauso asmenybes, as pavyzdziui net labiau konservatyvi nei mano mama smile.gif
Bet kazkaip taip blaskausi, norisi artimos sventes, su brangiausiais, bet taip pat nesinori, kad visi jaustusi kaip per eiline vakariene, norisi ir ispudingumo, nes juk tai vieninteles mano gyvenimo vestuves! (jeigu Dievas duos smile.gif )
tai net ir nebezinau kaip cia viska suorganizavus
man idealiausia, tai vos prie keleto akiu pati ceremonija, o atsvesti galima su daugeliu, bet kartu ir norisi, kad tikra svente butu baznycioje, nes mes i CMB tikrai neisim, dabar juk baznycia sutvarko viska, o tas sabloninis jaunevedziu kepimas CMB ne prie sirdies man.....
Man mama pati sake, kad kam jauniesiems buti tiek, kad nebeliktu jegu pirmai nakciai biggrin.gif
o antra diena visi aptarineja viska, ir i jaunuosius taip idomiai ziuri, kazkaip viskas sena atrodo... biggrin.gif
nu cia tik taip pamastymai garsiai
Atsakyti
mes irgi vienos dienos vestuves darysim ax.gif ir ko jau ko bet tikrai nenoriu grandiozinių gėrimų, tėvai irgi tą puikiai supranta. Be to supranta kiek viskas kainuoja. Tikiuosi antra dieną pailsėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2008 03 21, 14:25)
Mano mama nera toka supratinga, kaip kai kurios cia giriasi. Ji nori antrai diena pakviesti visus namo (tikintis, kad visgi ne visi susirinks, nes vestuvese dalyvaus apie 50 zmoniu)  doh.gif  Jau isivazduoju, koks bardakas bus namie  doh.gif MB siulo visai antra diena nepasirodyti, o isvykti kur nors pasiilseti, pvz., atgauti jegas Druskininku ar Birstono sanatorijoj  thumbup.gif

Musu tevai antra diena nori doh.gif O Mama pradeda is kart:" galit nedaryt, visi tada namuo pas mus ateis ir man reikes ruost stala". Tai ir nezinau ka daryt unsure.gif Mes vaziuosim i Druskininkus po vestuviu wub.gif Na uz keliu dienu po sventes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanka: 31 kovo 2008 - 15:40
As pakalbejau su MB, ir jis nori "pusryciu" su visais antra diena! doh.gif
nu as jam sakau, as nenoriu nieko matyti tik tave antra diena, o jam nesuprantama kaip cia ta pati vakara skirstytis visiems namo galima doh.gif
Atsakyti
Nu kokie ten pusryciai... as tai suprantu, kad arba darai ten ta antra diena su visais pribumbasais, arba isvis nieko.. na aisku pas mus irgi bus susirinkimas "ant likuciu".. tik as niekaip nematau prasmes vel trenktis i ta sale (nes ten ne vietoj nakvosim) tam, kad pavalgytum, o kiti dar su gerimais "prisibaigtu" g.gif as tai irgi isvis noreciau antra diena likt namie su brangiausiuoju ir kojos is lovos nekelt. biggrin.gif (gal taip ir darysim...) juk ispudziai geriausi bus is po vakar dienos, ir ta antra diena tikrai nebebus nei kazkokios lab sventines nuotaikos, nei ka.
Pas mane namie gana daznai ivairus vakareliai buna, tai daznai lieka kas nakvot... nu ta rytojaus diena esi aptinus nuo miego trukumo, nerviniesi, nes niekas nepuola plaut indu isskyrus tave (nes kaip tycia visi staigiai uzsimano gert kava ir valgyt pusrycius, o nerasi svaraus ne saukstelio, taciau visi SVECIAI arba ITIN PAVARGĘ IR TINGINTYS kiti seimininkai), tada lakstai visa suplukus ir jau kunkuliuojanti kaip vulkanas...
ir tokia palaima apima vakare, kai visi isvazineja biggrin.gif
Tai as net neabejoju, kad pirmos dienos nuovargis ir ispudziai padaro savo, ir jau ta antra diena vargu ar norisi matyt vel visa gauja... doh.gif
siaip as kiek esu buvus, ir kiek nuotrauku macius - antra diena visi, ypac jaunieji, kaip lavoniena vaiksto biggrin.gif
Atsakyti
o mes darysim dvi dienas,manau visai saunu kai visi susirenka antra diena,dalinasi ispudziais,ziuri nuotraukas,bendrauja ir t.t. Nieko tame blogo nematau thumbup.gif Kai kurios mergytes labai drastiskai issireiske,kad nenori nieko matyti antra diena,taj am isvis kviesti tokius zmonius,kuriu jau po vieno vakaro nesinori matyti???????
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 03 31, 17:54)
As pakalbejau su MB, ir jis nori "pusryciu" su visais antra diena! doh.gif
nu as jam sakau, as nenoriu nieko matyti tik tave antra diena, o jam nesuprantama kaip cia ta pati vakara skirstytis visiems namo galima  doh.gif

Vienu draugu vestuvese taip buvo, kad visi atsikele is ryto, isgere sultinio (sveikatai pagerinti) uzvalge kazko, kas prie sultinio, dar pasikalbejo ir issiskirste. Tik pries tai reikia svecius ispeti, kad nieko nebelauktu antra diena smile.gif
O siaip, antra diena buna linksmiausi baliai... kai lieka tik patys paciausi artimieji arba draugai..
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 04 01, 00:35)
o mes darysim dvi dienas,manau visai saunu kai visi susirenka antra diena,dalinasi ispudziais,ziuri nuotraukas,bendrauja ir t.t. Nieko tame blogo nematau thumbup.gif Kai kurios mergytes labai drastiskai issireiske,kad nenori nieko matyti antra diena,taj am isvis kviesti tokius zmonius,kuriu jau po vieno vakaro nesinori matyti???????

As manau, mergynos turejo omeny, kad nori poilsio tiesiog blush2.gif Sia diena lauki visa savo gyvenima, tai manau emociju bus daug 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanka: 01 balandžio 2008 - 09:58
QUOTE(Lanka @ 2008 04 01, 10:57)
As manau, mergynos turejo omeny, kad nori poilsio tiesiog  blush2.gif Sia diena lauki visa savo gyvenima, tai manau emociju bus daug  4u.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip. nesupraskit visko visada taip jau visiskai pazodziui smile.gif as apskritai manau, jog ta pirma diena su vyreliu tikrai nepavyks normalia pasibut, juk kaip tik aplink daug zmoniu. O stai antra diena jau noreciau pasidalinti ispudziais su juo, ir tik su juo. Na aisku niekas nesako kad atsitversim nuo tevu ar broliu biggrin.gif be to, pas mus antra diena nebus nei nuotrauku, kurias reiketu apziurinet, nei elementarios muzikytes... be to, ne mudu su MB jos norim, o jo tevai - kad galetu, cituoju, "pagert kam dar truks" schmoll.gif
Zinot, o butu labai idomu, kad paskui visos, kurios cia diskutuojam, pasidalintumem ispudziais,keliu dienu ir koks vis tik buvo tas sventimas. Gal kazkam is vienos dienos neplanuojant dvi taps, o gal kai kam atvirksciai... mirksiukas.gif
Va, seniai jau, pas mano viena puske vestuvems buvo suplanuotos dvi dienos. Tai rytojaus diena is 62 sveciu buvo vos 9 lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
šiaip manau, kad vestuvės yra...kaip čia pasakius... duoklė drakonui... tradicija, šventė kažkam... bet retai jauniesiems.. todėl norėdami ir mes pasilinksmint planuojam vieną dienelę. nemanau kad užsakinėsiu svečiams viešbutį, kažkaip nepagalvojau apie tai.. g.gif pranešiu būtinai, kad bus vienas vakaras restorane.
man lengva kalbėt, esu griežtoka, tai visi supras kad kitaip nebus lotuliukas.gif bus mūsų šventė ir mes jai vadovausim, kitas dalykas planuojam iškart išvažiuoti po vestuvių. mano mama jokių svečių akyse matyt nenori, ji sutiktų tyliai pasėdėt restorane, bet aš noriu sukviest giminę, pristatyt savo vyrą, o jis tegu pristato mane, ir pasibuvę, kas sau į namučius..
Atsakyti
Labas vakarėlis, imetu nuorodėlę su sauniais butelių rubeliais, paniau gal kam pravers
buteliukai
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2008 04 02, 18:21)
planuojam iškart išvažiuoti po vestuvių. mano mama jokių svečių akyse matyt nenori, ji sutiktų tyliai pasėdėt restorane, bet aš noriu sukviest giminę, pristatyt savo vyrą, o jis tegu pristato mane, ir pasibuvę, kas sau į namučius..

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti