Įkraunama...
Įkraunama...

Vienos dienos vestuvės

Laba diena,

baigiu užsiknisti šiame forumų skyrelyje, o gal apdėsite, ar yra tema apie vestuvių planuotojus?...
Papildyta:
QUOTE(zilee @ 2008 08 18, 15:24)
niugi niugi pasidalink savo idejomis su visomis... regis cia i sita temute, niekas neuzsuka, gal atgims  wink.gif

ale tikrai tema numirus....

nes iš tikro jau šiais laikas ir tų tradicinių vestuvių daug kas nenori....
norisi jau kažko kitokio....
Atsakyti
Mmmm... is sitos temos kyla toks vaizdas, kad 2008 metais vestuviu viena diena pagrinde jaunimui nebera ir nebus lotuliukas.gif o gaila.. Man beliko pora menesiuku, o konkretaus scenarijaus vis dar neturim.. doh.gif Help kas nors!! 000189.gif
Atsakyti
Daug paneliu planuoja tokias vestuves,tik jos raso savo miestu temutese mirksiukas.gif
Papildyta:
Labanktukas mergyt mirksiukas.gif Begu i lovyte,ryt anksti keltis-laukia didysis persikraustymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 08 31, 02:22)
Daug paneliu planuoja tokias vestuves,tik jos raso savo miestu temutese mirksiukas.gif
Papildyta:
Labanktukas mergyt mirksiukas.gif Begu i lovyte,ryt anksti keltis-laukia didysis persikraustymas thumbup.gif

Aisku, reikia eiti i savo miesto tema tada drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes irgi darėm vienos dienos vestuves, o apie jų programą parašėme jau kvietimuose. Visiem viskas buvo aišku ir visi galėjo pasiplanuoti ką veiks po to smile.gif
Atsakyti
Mes darysime kaip ir pusantros dienos, kadangi visi sveciai is skirtingu miestu, ir manau kvieciant tu turi pasirupinti sveciu nakvyne, vien del to mes ir darome sodyboje- viena vakara su visa programa, o kita diena bus tik pusryciai....gal paskui kokius saslykus pakept, kadangi busim prie didelio ezero, galvoju gal uzsakyt jachtas papramogaut, kas kaip nores taip tas ir pramogaus smile.gif
Atsakyti
manyciau uztenka vienos dienos vestuviu, mano sesute dare dvieju dienu vestuves. Nuejo 5 ryto gulti, o 10 valanda jau kele, buvo is ties sunku ant rytojaus ir kojas labai skaudejo ax.gif
Atsakyti
O ir iš tiesų, norint kažką naudingo rasti, perskaičius temos pavadinimą, visų pirma reikia visus chat'inimus perskaityti doh.gif Labai sunku atsirinkti, kas prie ko.... verysad.gif
Na, bet ne apie tai...

Aš irgi be galo trokštu netradicinių vetsuvių... Nenoriu jokių muzikantų... Jokių ten piršlių korimų ir pan.
Noriu švęsti vien su jaunimu... Deja, 'vien' nesigaus... Maniškis užsispyręs bent jau savo krikšto tėvus kviesti... Na, bet tiek to...

Žinau tik tike, kad noriu kažko netradicinio ir paprasto... Bet nieko nesugalvoju blink.gif - nei ur švęsti, nei kaip...
Daug jau temų perskaičiau ir labai džiaugiuosi už tas, kurios moka planuotis, susimąsto, kio ir kaip nori...
Aš tai kažkokia netikusi planuotoja doh.gif

Turiu klausimėlį - ar liudininkais galima kviesti tik vedusius? ax.gif Niu neturim mes ką kviesti iš vedusių porų, o patys patys pačiausi mūsų draugai, kuriuos norėtume matyti liudininkais savo vestuvėse, tik gyvena kartu, bet yra nevedę doh.gif
Atsakyti
as tai tik uz vienos dienos vestuves, tegul iki ryto, bet kad galetum kita diena issimiegot ir pailset ax.gif
Atsakyti
as norejau dvieju dienu
bet dabar buvau pas drauge vestuvese, jei dare 2dienas
bet visi sveciai issimiegojo ir iki 12val jau nebuvo nei veino, visi issiskirste, nors buvo ir pirtis uzskayta ir t.t ,galejo buti iki 18val
bet visi pavarge jau buvo smile.gif
Atsakyti
manau reiketu svecius butinai ispeti kad vestuves vyks tik viena diena...o be to jei didele dalis is toliau vaziuoja tai manau butu negrazu nepasirupinti ju nakvyne...galima isnuomoti kazka specialus, ar uzsakyti kambariu kokiuose sveciu namuose...be to manau, kad visiems smagu butu ryte bent papusryciauti..galima nedaryti 2-ju dienu vestuviu, bet bent jau pusrycius suorganizuoti manau reiketu..bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Papildyta:
per mano vestuves is sodybos turejome isvaziuoti kita diena iki 17 val vakaro, bet sveciai pradejo skirstytis tik 21 val. ir tai dauguma dar pas mane i namus gryzo, nes niekas nenorejo isvaziuoti...manau kad cia nuo zmoniu priklauso...vieniems uztenka vienos dienos, kitu ir savaite neisvarysi biggrin.gif
Atsakyti
As skaitau, kad pas mane bus vienos dienos vestuves, nes pirma diena svesime restorane, o antra diena pas mus namie susirinks tik patys artimiausi... ax.gif
Nors pradejus planuoti labai norejau dvieju dienu sventeskur nors sodyboje... ax.gif Bet laikui begant tik dziaugiuosi, kad palinkybes susikloste taip, kad svenciam tik viena diena! cool.gif
Atsakyti