Įkraunama...
Įkraunama...

Vienos dienos vestuvės

O as galvoju kad svesiu viena diena pernakvosim pavalgysim pusrycius ir namucio lotuliukas.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Mes darysim irgi viena diena, be jokiu tradiciju su liudininkais ir keliom porom ax.gif Antra diena tik pusryciai ir visi namolio tongue.gif
Atsakyti
Esu dalyvavusi ir 1-os dienos ir 2-jų dienų vestuvėse. Ir vienos ir kitos man patiko thumbup.gif .
Tačiau pati renkuosi vienos dienos vestuves, net nežinau kodėl... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(molly @ 2005 12 20, 18:25)
Sveikutes mirksiukas.gif Mes darysim irgi viena diena, be jokiu tradiciju su liudininkais ir keliom porom ax.gif Antra diena tik pusryciai ir visi namolio tongue.gif

Sveikutes, as irgi uzvedziau temele, kur prasiau patarimo kaip praleisti ta antra diena smagiai, nes jau esam privesrti daryti antra diena, kadangi puse sveciu ne vietiniai. Tai manau kaip ir Molly darysim tik pusrycius, kazkoki tai aptarima, nors koks ten aptarimas kai dalyvaus 50 zmones wink.gif man tik dilema, kaip tuos svecius isprasyti namo, kad likes jaunimelis galetu vaziuoti i sodyba daryti pratesima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(molly @ 2005 12 20, 17:25)

Taip greitai, kaip tikiesi, kad svečiai išsiskirstys,neišeis... biggrin.gif Patikėk... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 01 20, 13:56)
Sveikutes, as irgi uzvedziau temele, kur prasiau patarimo kaip praleisti ta antra diena smagiai, nes jau esam privesrti daryti antra diena, kadangi puse sveciu ne vietiniai. Tai manau kaip ir Molly darysim tik pusrycius, kazkoki tai aptarima, nors koks ten aptarimas kai dalyvaus 50 zmones  wink.gif man tik dilema, kaip tuos svecius isprasyti namo, kad likes jaunimelis galetu vaziuoti i sodyba daryti pratesima  tongue.gif

Mums per savo vestuves su jaunimu išėjo išvykti tik trečiąją dieną, nes antrąją svečiai skirstėsi visą dieną... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2006 01 20, 20:19)
Mums  per  savo vestuves  su  jaunimu  išėjo  išvykti tik  trečiąją  dieną, nes  antrąją  svečiai  skirstėsi  visą  dieną... biggrin.gif

Va tai as to ir bijau g.gif Jauciu liksim prie to, kad visi papusryciaus, o tuomet visi i sodyba, nes kitu atveju liksim be pirties ir saslyku.
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 01 22, 16:11)
Va tai as to ir bijau  g.gif  Jauciu liksim prie to, kad visi papusryciaus, o tuomet visi i sodyba, nes kitu atveju liksim be pirties ir saslyku.

na siaip priklauso kur visi sveciai miegos

pas mus visis issivazines visi po namus, kas ne vietiniai pas giminaicius..tai taip kaip ir nebus kur jiems gryzt ta kita diena!

o mes miegosim viesbuti, taskirai nuo visu, megausismes ilgu miegeliu bei pusryciais lovoj ir zadam iskilti i pavirsiu tik apie kokia 3val dienos
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 23, 16:29)
na siaip priklauso kur visi sveciai miegos

pas mus visis issivazines visi po namus, kas ne vietiniai pas giminaicius..tai taip kaip ir nebus kur jiems gryzt ta kita diena!

o mes miegosim viesbuti, taskirai nuo visu, megausismes ilgu miegeliu bei pusryciais lovoj ir zadam iskilti i pavirsiu tik apie kokia 3val dienos

Oooo pavydziu...as kaip miegale, tai man toks scenarijus labai patiktu...deja, musu puse sveciu bus is Vilniaus, tai juos apgyvendinsim viesbutyje virs restorano, tai kita diena nori nenori teks visiem rinktis i ta pacia vieta, pavalgyt, paplepet ir tada jau gal leksim i gamta, va toks tas musu scenarijus ax.gif
Atsakyti
mes darysime vienos dienos tiesiog pinigu atzvilgiu ax.gif
Atsakyti
O mane pakviete buti liudininke vienos dienos vestuvese. Ir jos turetu buti kazkoks mix'as tarp tradiciju ir netradiciju, nes tuokiasi lietuve ir olandas. Ir dar yra paskelbta tema"Medziokles sezono uzdarymas", tai dabar esu panirusi giliuose apmastymuose ka cia tokio padaryti. Gal turit kokiu nors ideju?
Atsakyti
QUOTE(Capka @ 2006 09 26, 11:28)
O mane pakviete buti liudininke vienos dienos vestuvese. Ir jos turetu buti kazkoks mix'as tarp tradiciju ir netradiciju, nes tuokiasi lietuve ir olandas.  Ir dar yra paskelbta tema"Medziokles sezono uzdarymas", tai dabar esu panirusi giliuose apmastymuose ka cia tokio padaryti. Gal turit kokiu nors ideju?

turetu buti labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti