stažas ~ metai pegperego pliko p3 2007 metų. turejom ir navetta...
1. kalatūnas. kadangi pirmą vaiką auginau su liaudiškai vadinamu "tanku" su pripučiamais ratais ir visokiais amortizatoriais, tai su šituo pradžioj buvo lengvas šokas... poto pripratau... bet pradžioj buvo šiek tiek gaila vaiko baladojamo po vežimą... nors aplink mus tie šaligatviai tikrai nera labai prasti... buvo takelių kuriais nevažiuodavau dėl tos prižasties...
2. navetta graži... nu bet griozdas

3. ratai. aisku ratų mažumas leidžia vežimui mažiau sverti... bet kiekviena didesne duobelė ar išsiklaipiusi plytelė pasidaro kliutimi... parduotuvėse, kur nėra duobių ir išsiklaipiusių plytelių atsirada kita kliūtis - plytelių nesukibimas su ratais. 2007 metų modelyje ratukai lygūs be jokių "karbukų", tai parduotuvėje vezimo ratai kazkodėl skersuojasi ir tą vežimą kaip buldozerį su skersais ratais per jėgą stumi. (vat nezinau kai kitų metų modeliuose tie ratai).
4. rankenos. nu kas per genijus sugalvojo tas dvi rankenas

5. pirkinių krepšys. nežinau kaip kiti, bet aš kažkodėl ta krepšį naudoju... ir pvz jei į jį įmesite tyrelę ar kokį kitą nedidelį daiktą, tai tas krepšys pas mane vos ne žeme velkasi, per kiekvieną bordiurą perbraukiu... aišku atsiranda skylių... nu bet pati kalta...
6. sulansktymo mechanizmas. viena ranka tikrai niekaip nesulankstysi... o ir ne viena dar turi kaip reikalas pasistengti... gal kartais cia tik man pakliuvo "ožys"

vezimas aišku turi ir pliusų.
laiptelis vyresniam vaikui. naudojam. patinka.

lyginant su pirmo vaiko vezimelio lietaus apsauga, sito apsauga nesulyginamai geresnė, nors užtrauktukas linkęs išsiskirti...
pirmą vaiką užauginau su lopsiniu lenkisku + sportinuku, tai manau, kad jei reiktų trečią kart ieškoti vežimų, tai vistik rinkčiausi pirmąjį varianta.... čia aišku mano nuomonė, bet gal kam nors ji pravers