Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

nu as cia jauciu ne į temą prie "negaliu atsidžiaugti", "jokių priekaištų" būsiu.
stažas ~ metai pegperego pliko p3 2007 metų. turejom ir navetta...
1. kalatūnas. kadangi pirmą vaiką auginau su liaudiškai vadinamu "tanku" su pripučiamais ratais ir visokiais amortizatoriais, tai su šituo pradžioj buvo lengvas šokas... poto pripratau... bet pradžioj buvo šiek tiek gaila vaiko baladojamo po vežimą... nors aplink mus tie šaligatviai tikrai nera labai prasti... buvo takelių kuriais nevažiuodavau dėl tos prižasties...
2. navetta graži... nu bet griozdas doh.gif budavo amžina problemą kaip tą lopšį sukišti į automobilį... nu bet gražus lotuliukas.gif aisku pliusų dėl jo irgi šiek tiek buvo... jei kur nors važiuodavom savaitgaliui, tai vaikui kaip ir lovytė būdavo... mano vaikas gimęs pavasario vidury, tai jam augant drabužių storis mažėjo, tai su lopšiu "datempėm" iki ~4,5 mėn... bet jei pasitaiko žiema ir dar norėtųsi tą vaiką į kokį kailinį vokelį sukišti, tai geriausiu atveju pirmą mėnesį jis jame tilptų...
3. ratai. aisku ratų mažumas leidžia vežimui mažiau sverti... bet kiekviena didesne duobelė ar išsiklaipiusi plytelė pasidaro kliutimi... parduotuvėse, kur nėra duobių ir išsiklaipiusių plytelių atsirada kita kliūtis - plytelių nesukibimas su ratais. 2007 metų modelyje ratukai lygūs be jokių "karbukų", tai parduotuvėje vezimo ratai kazkodėl skersuojasi ir tą vežimą kaip buldozerį su skersais ratais per jėgą stumi. (vat nezinau kai kitų metų modeliuose tie ratai).
4. rankenos. nu kas per genijus sugalvojo tas dvi rankenas doh.gif viena ranka vezimo nepastumsi... todel apie kalbejimą telefonu arba vyresniojo vaiko vedimą už rankos galite pamiršti...
5. pirkinių krepšys. nežinau kaip kiti, bet aš kažkodėl ta krepšį naudoju... ir pvz jei į jį įmesite tyrelę ar kokį kitą nedidelį daiktą, tai tas krepšys pas mane vos ne žeme velkasi, per kiekvieną bordiurą perbraukiu... aišku atsiranda skylių... nu bet pati kalta...
6. sulansktymo mechanizmas. viena ranka tikrai niekaip nesulankstysi... o ir ne viena dar turi kaip reikalas pasistengti... gal kartais cia tik man pakliuvo "ožys" g.gif

vezimas aišku turi ir pliusų.
laiptelis vyresniam vaikui. naudojam. patinka. thumbup.gif
lyginant su pirmo vaiko vezimelio lietaus apsauga, sito apsauga nesulyginamai geresnė, nors užtrauktukas linkęs išsiskirti...

pirmą vaiką užauginau su lopsiniu lenkisku + sportinuku, tai manau, kad jei reiktų trečią kart ieškoti vežimų, tai vistik rinkčiausi pirmąjį varianta.... čia aišku mano nuomonė, bet gal kam nors ji pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 19, 13:34)
nu as cia jauciu  ne į temą prie "negaliu atsidžiaugti", "jokių priekaištų" būsiu.
1. kalatūnas. kadangi pirmą vaiką auginau su liaudiškai vadinamu "tanku" su pripučiamais ratais ir visokiais amortizatoriais, tai su šituo pradžioj buvo lengvas šokas... poto pripratau... bet pradžioj buvo šiek tiek gaila vaiko baladojamo po vežimą... nors aplink mus tie šaligatviai tikrai nera labai prasti... buvo takelių kuriais nevažiuodavau dėl tos prižasties...
2. navetta graži... nu bet griozdas  doh.gif  budavo amžina problemą kaip tą lopšį sukišti į automobilį... nu bet gražus  lotuliukas.gif aisku pliusų dėl jo irgi šiek tiek buvo... jei kur nors važiuodavom savaitgaliui, tai vaikui kaip ir lovytė būdavo... mano vaikas gimęs pavasario vidury, tai jam augant drabužių storis mažėjo, tai su lopšiu "datempėm" iki ~4,5 mėn... bet jei pasitaiko žiema ir dar norėtųsi tą vaiką į kokį kailinį vokelį sukišti, tai geriausiu atveju pirmą mėnesį jis jame tilptų...
3. ratai. aisku ratų mažumas leidžia vežimui mažiau sverti... bet kiekviena didesne duobelė ar išsiklaipiusi plytelė pasidaro kliutimi...  parduotuvėse, kur nėra duobių ir išsiklaipiusių plytelių atsirada kita kliūtis - plytelių nesukibimas su ratais. 2007 metų modelyje ratukai lygūs be jokių "karbukų", tai parduotuvėje vezimo ratai kazkodėl skersuojasi ir tą vežimą kaip buldozerį su skersais ratais per jėgą stumi. (vat nezinau kai kitų metų modeliuose tie ratai).
4. rankenos. nu kas per genijus sugalvojo tas dvi rankenas  doh.gif  viena ranka vezimo nepastumsi... todel apie kalbejimą telefonu arba vyresniojo vaiko vedimą už rankos galite pamiršti...
5. pirkinių krepšys. nežinau kaip kiti, bet aš kažkodėl ta krepšį naudoju... ir pvz jei į jį įmesite tyrelę ar kokį kitą nedidelį daiktą, tai tas krepšys pas mane vos ne žeme velkasi, per kiekvieną bordiurą perbraukiu... aišku atsiranda skylių... nu bet pati kalta...
6. sulansktymo mechanizmas. viena ranka tikrai niekaip nesulankstysi... o ir ne viena dar turi kaip reikalas pasistengti... gal kartais cia tik man pakliuvo "ožys"  g.gif   

vezimas aišku turi ir pliusų.
laiptelis vyresniam vaikui. naudojam. patinka.  thumbup.gif
lyginant su pirmo vaiko vezimelio lietaus apsauga, sito apsauga nesulyginamai geresnė, nors užtrauktukas linkęs išsiskirti...

pirmą vaiką užauginau su lopsiniu lenkisku + sportinuku, tai manau, kad jei reiktų trečią kart ieškoti vežimų, tai vistik rinkčiausi pirmąjį varianta.... čia aišku mano nuomonė, bet gal kam nors ji pravers smile.gif

hah.gif Labai panasus komentarai kuriuos rasiau as pries kelis menesius. Tik noriu pasakyt kad del 3, 4 ir 6 punktu viskas issiprende kai vezima gerai stepiau UB40 ar kokiu ten. Nei parduotuvej skersuojasi (o skersavos ir su grubletais ratukais), nei viena ranka sunku stumti smile.gif Sulankstymas irgi pagerejo.
As pati noreciau pabandyt tanka, bet turbut grizciau prie P3 lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir vis del to, gal kas turit peg perego caravel22 ir young ar culla lopsi? blink.gif kokia jusu nuomone, nes jau prarandu vilti... unsure.gif labai noriu to vezimuko, jau kaip ir reikia pirkt... o jis ne 1000 ir ne 2000 Lt.kainuoja, tai pries investuojant norisi patyrusiu patarimo ax.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,
gal kuri Kauno mamyte turi Peg Perego Uno vezimuka? I Kotryna atveze 2vnt, ir ta pacia diena ispirko:( O pries perkant noretusi gyvai paciupineti....
Atsakyti
QUOTE(giedrauskas @ 2008 04 19, 18:46)
Ir vis del to, gal kas turit peg perego caravel22 ir young  ar culla lopsi?  blink.gif kokia jusu nuomone, nes jau prarandu vilti...  unsure.gif labai noriu to vezimuko, jau kaip ir reikia pirkt... o jis ne 1000 ir ne 2000 Lt.kainuoja, tai pries investuojant norisi patyrusiu patarimo  ax.gif

hmz... o tai kiek kainuoja? su classe 4 vaziuokle ir young lopsiu uz 1240 lt galima isigyt g.gif Man dar ne laikas pirkt, bet laaabai noretus bent gyvai kur paciupinet. Ar paciam teko?
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2008 04 22, 13:02)
hmz... o tai kiek kainuoja? su classe 4 vaziuokle ir young lopsiu uz 1240 lt galima isigyt  g.gif  Man dar ne laikas pirkt, bet laaabai noretus bent gyvai kur paciupinet. Ar paciam teko?

Mes su vyru skaiciavome, kad Kotrynoje pilnas komplektas kainuotu apie 2800Lt,(caravell 22 young lopsys, sportine dalis ir autokedute). Bet planuojam imti is Ingos per www.jusuvaikas.lt, ten kaina butu apie 2100Lt. Manau, kad jau apsisprendziau 100%, kad geresnio vezimuko nerasiu, labai patiko lopsys, didelis, platus.
Papildyta:
QUOTE(skristi @ 2008 04 22, 13:02)
hmz... o tai kiek kainuoja? su classe 4 vaziuokle ir young lopsiu uz 1240 lt galima isigyt  g.gif  Man dar ne laikas pirkt, bet laaabai noretus bent gyvai kur paciupinet. Ar paciam teko?

O matyti ir ciupineti teko Kotrynoje ir Mazylio pasaulyje (Vilniuje), itariu as ten visom pardavejom iki gyvo kaulo isigrisau, rolleyes.gif nes pradzioj pati isnagrinejau, po to vyrui demonstravom, paskui draugem... smile.gif Zodziu rinkomes su visa komisija patyrusiu mamyciu doh.gif Man tas vezimukas SUPER!!!
Atsakyti
nu as cia jauciu  ne į temą prie "negaliu atsidžiaugti", "jokių priekaištų" būsiu.
1. ....

Mes irgi naudojame 2007 m. PP Pliko P3, bet negaliu sutikti su kai kuriais teiginiais schmoll.gif
1. Nėra jis baisus kalatūnas. Vaikas neliūliuoja, bet nėra ir kratomas.
2. Naveta leliukui thumbup.gif Mums pirmą mėnesį ir lovytę atstojo. Vaikas puikiai jautėsi. Automobilyje ji mums puikiausiai tilpo ant galinės sėdynės. Aišku turint 2 vaikus jau sunkiau viską sutalpinti. Mes Navetta naudojome iki 5,5mėn. Nors dabar mums beveik 8 mėn ir vakar buvom priversti pietų miegą miegoti lopšyje, nes vežimukas iškeliavo su tėčiu į darbą. Nu ir tilpom. Tik vaikas jau buvo atpratęs nuo lopšio lingavimo biggrin.gif
3. Dėl ratų didelių priekaištų neturiu. Pati norėjau mažiukų. Man svoris aktualiau. Tačiau būtent lygus paviršius man ir patinka, nes lengvai valosi, žemės neužsilaiko.
4. Viena ranka vežimą stumti tikrai nepatogu drinks_cheers.gif
5. drinks_cheers.gif tik skylių dar nėra biggrin.gif
6. Su dviem rankom ir dar koja panaudojus greitai išsilanksto.

Lietaus apsaugos ir laiptelio dar neišbandėm. Nieko negaliu pasakyt.
Prie pliusų galiu pridėt kojų užklotą. Patinka, kad apačioje užsegamas užtrauktuku. Vaikas užkamšomas vos ne iki kakliuko kai guli. Neprapučia vėjas.
Didžiausias šio vežimo trūkumas bent man, kad sportinė dalis orientuota tik į kelią. Kai pradėjom naudoti sportinę dalį vaikas dar nesėdėjo, todėl šiuo atveju būtų patogiau jį matyti prieš save, o ne bėgioti aplink vežimą. Todėl antram vaikui pirkčiau Pliko Switch wub.gif
Atsakyti
[/quote]
O matyti ir ciupineti teko Kotrynoje ir Mazylio pasaulyje (Vilniuje), itariu as ten visom pardavejom iki gyvo kaulo isigrisau, rolleyes.gif nes pradzioj pati isnagrinejau, po to vyrui demonstravom, paskui draugem... smile.gif Zodziu rinkomes su visa komisija patyrusiu mamyciu doh.gif Man tas vezimukas SUPER!!!
[/quote]

Reikes man klaipedoj pasizvalgyti - kol kas kiek vezimu ziurinejau per net'a - jis irgi man pats paciausias... ir erdviausias ax.gif Bus idomu isgirst atsiliepimu is jusu mirksiukas.gif Tik dar labai spalvytes rupi - ar bus is ko pasirinkt, nors per daug reiksmes joms nesuteikiu 4u.gif Ateity jei pirkciau, irgi galvoju per www.jusuvaikui.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristi: 23 balandžio 2008 - 07:50

drinks_cheers.gif
Del 1,gal man taip tik atrodo po "tanko" nes ten 4 amortizatoriai ir tikrai labai svelniai vaziuoja,jokiu dobuciu net nepastebi
Bet aplamai man laaabai tas vezimelis patinka(turiu 2008 pliko p3),ypac del to,kad kartu su vaiku galiu ir nunest ir uznest i 4 auksta(be lifto),sandeliuke kaip ir bagazinei uzima labai mazai vetos.
O pats didziausias minusas tai yra uzvaziuoti ant bordiuro doh.gif reikia visu svoriu spaust ant rankeneliu
Atsakyti
[quote=skristi,2008 04 23, 08:50]
[/quote]
[/quote]

Reikes man klaipedoj pasizvalgyti - kol kas kiek vezimu ziurinejau per net'a - jis irgi man pats paciausias... ir erdviausias ax.gif Bus idomu isgirst atsiliepimu is jusu mirksiukas.gif Tik dar labai spalvytes rupi - ar bus is ko pasirinkt, nors per daug reiksmes joms nesuteikiu 4u.gif Ateity jei pirkciau, irgi galvoju per www.jusuvaikui.lt mirksiukas.gif
[/quote]
Kas del spalvu, tai didelio pasirinkimo nera, pilkas, chaki purvinos spalvos, melynas ir raudonas... ax.gif Mes uzsisakinesim viska chaki spalvos, pasirode praktiskiausia, o pigiau gaunasi beveik 500Lt., zinoma, jei buciau pirkusi Kotrynoje, buciau gavusi 15% nuolaida, tad laimim gal tik apie 100-150Lt. Bet vis sis tas, ant pampersu biggrin.gif
Po kokiu poros savaiciu jau turetumem turet rolleyes.gif
Atsakyti
Norėčiau pasisakyti dėl spalvų praktiškumo. Turim 2007 m. PP Centro Soleo. Ryškios spalvos, bet labai praktiškos, pirmą kartą išskalbiau tik po metų naudojimo. Man pagrindinis motyvas renkantis spalvą buvo kad būtų kuo geriau matomas gatvėje, nes su mūsų vairuotojų vairavimo įpročiais tai visko pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2008 04 23, 14:37)
:
O pats didziausias minusas tai yra uzvaziuoti ant bordiuro doh.gif reikia visu svoriu spaust ant rankeneliu

Norint, kad užvažiuotų ant bordiuro, ar per kokią kliūtį norint pervažiuot, reikia ne rankenėles visa jėga spaust, o su koja žemyn paspaust užpakalinį pakojį, tą kur skirtas vyresniam vaikui atsistot, tada labai lengvai pakyla vežimuko priekis( šiaip jau ne pati sugalvojau, instrukcijoj parašyta) 4u.gif
Atsakyti