Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Born, Anabelle ar Chou chou?

PAS MUS TAS PATS BUVO, BET ISNAUJO PRADEJOM SUKIOTI TAI TVARKA thumbup.gif
Atsakyti
mano kriksto dukryte turi baby born ja gavo dovanu kai buvo penkiu metuku jos buvo tik ka atsirade dabar jai 11 metu tai dar niekaip su ja negali issiskirti lotuliukas.gif labai ja myli ir zaidzia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 10 15, 14:06)
cia ta paprastute, rudaake wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

o cia matyt kad rudaakis blush2.gif
user posted image

cia dar viena mirksiukas.gif
user posted image

ir dar...
user posted image
Jos nuperka savo paprastumu, neturi mechanizmu, tad neburzgia, lengvesnes, minkstos, be to uzpildytas kunelis grudeliais wub.gif

Apsiseilejau ir as beziuredama blush2.gif ex,kaip noriu blush2.gif nors mano mazoji dar nesidomi lelem,tik masinom burzgia kol kas doh.gif ale jauc tuoj susigundysiu ir kokia nusipirksiu,pradziai pati galesiu pazaist,tikiu,kad ir bernai mano prisijungs lotuliukas.gif
Tik va,tema beskaitant jau 100 kart apsigalvojau kurios reiktu doh.gif sokineja nuomone nuo vienos prie kitos lelytes... gal kas patars,kuria pirkt 1,5m pupai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2009 05 15, 13:45)
Apsiseilejau ir as beziuredama blush2.gif ex,kaip noriu blush2.gif nors mano mazoji dar nesidomi lelem,tik masinom burzgia kol kas doh.gif ale jauc tuoj susigundysiu ir kokia nusipirksiu,pradziai pati galesiu pazaist,tikiu,kad ir bernai mano prisijungs lotuliukas.gif
Tik va,tema beskaitant jau 100 kart apsigalvojau kurios reiktu doh.gif sokineja nuomone nuo vienos prie kitos lelytes... gal kas patars,kuria pirkt 1,5m pupai rolleyes.gif

jei nori turiu tokia rudom akim, tik mazesne truputi nei tos didziosios chou - lengviau maziukei zaist butu ir labai miela apkabint, miegot kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 05 15, 12:51)
jei nori turiu tokia rudom akim, tik mazesne truputi nei tos didziosios chou - lengviau maziukei zaist butu ir labai miela apkabint, miegot kartu wub.gif

O kokios nors funkcijos yra,gal nuotraukyte imest galetum? bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai jos visos vienodos, nematau didelio skirtumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inpo @ 2009 05 21, 11:49)

ko gero neturit ne vienos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inpo @ 2009 05 21, 10:49)

Gerai butu,kuo daugiau gilinuos,tuo labiau galva susisuka,jau ir sapnuot tuoj pradesiu leles lotuliukas.gif

Kriiste,klausimukas kaip zinovei blush2.gif ar tos mazosios CC su ciulptukais,buteliukais ar be? Ir ar didziuju CC kunelis irgi su grudeliais ar tik mazuju?
aciukas uz atsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2009 05 21, 21:12)
Gerai butu,kuo daugiau gilinuos,tuo labiau galva susisuka,jau ir sapnuot tuoj pradesiu leles lotuliukas.gif

Kriiste,klausimukas kaip zinovei blush2.gif ar tos mazosios CC su ciulptukais,buteliukais ar be? Ir ar didziuju CC kunelis irgi su grudeliais ar tik mazuju?
aciukas uz atsakyma rolleyes.gif

nu jei naujos - gal ir su zindukais, bet matyt neteko nauju (LT neprekiauja jom) - geriau parodyk apie katra sneki - paziuresiu kas pagal aprasyma priklauso - nes kievienam modeliui savi priciudai, bet jei jos nieko nedaro - tai tada tiks bet koks buteliukas ir soskiukas (buteliuku turiu universaliu), o didziuju su grudeliais - siaip visu su grudeliais kiek teko turet Chou Chou
Atsakyti
Kad dabar ir neatrasiu ka parodyt,interneto platybese uzmaciau,kad ta mazoji CC su soskiuku,tai ir galvoju,jai priklauso taip,ar cia tik kitoks modeliukas rolleyes.gif

Niu,taip noris tos verkiancios,guguojancios,ale logiskai mastant labai jau ji didele mano coliukei bus,geriau butu nieko nedaranti,niu ir dabar kaip sakoma " i chocitsa i kolitsa" lotuliukas.gif reik 2 pirkt,viena bus dukrytei,kita mamytei ax.gif taigi vis dar galvoju,kaip mano vyras pasakytu:is neturejimo ka veikt problemu prisigalvoju tongue.gif

O koks ilgis BB lovyciu ir tu lovyciu-maniezu,CC ten netelpa?
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2009 05 22, 06:38)
Kad dabar ir neatrasiu ka parodyt,interneto platybese uzmaciau,kad ta mazoji CC su soskiuku,tai ir galvoju,jai priklauso taip,ar cia tik kitoks modeliukas rolleyes.gif

Niu,taip noris tos verkiancios,guguojancios,ale logiskai mastant labai jau ji didele mano coliukei bus,geriau butu nieko nedaranti,niu ir dabar kaip sakoma " i chocitsa i kolitsa" lotuliukas.gif reik 2 pirkt,viena bus dukrytei,kita mamytei ax.gif taigi vis dar galvoju,kaip mano vyras pasakytu:is neturejimo ka veikt problemu prisigalvoju tongue.gif

O koks ilgis BB lovyciu ir tu lovyciu-maniezu,CC ten netelpa?

tai daznai mamkos pirma sau nusiperka, tada jau mergytei lotuliukas.gif

del lovyciu nzn - nes neturiu baby borno lovu, bet realiai jis mazesnis us anabeles ar chou, nu bent jau rubeliai netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 05 22, 09:51)
tai daznai mamkos pirma sau nusiperka, tada jau mergytei lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kad tik perdaug neprisipirkus ir gyvu ir zapf creation leliu tongue.gif neturesiu jau paskui kada ir zaist cool.gif
Atsakyti