PAS MUS TAS PATS BUVO, BET ISNAUJO PRADEJOM SUKIOTI TAI TVARKA

QUOTE(Kriiste @ 2008 10 15, 14:06)
cia ta paprastute, rudaake

o cia matyt kad rudaakis

cia dar viena

ir dar...

Jos nuperka savo paprastumu, neturi mechanizmu, tad neburzgia, lengvesnes, minkstos, be to uzpildytas kunelis grudeliais

o cia matyt kad rudaakis

cia dar viena

ir dar...

Jos nuperka savo paprastumu, neturi mechanizmu, tad neburzgia, lengvesnes, minkstos, be to uzpildytas kunelis grudeliais

Apsiseilejau ir as beziuredama

Tik va,tema beskaitant jau 100 kart apsigalvojau kurios reiktu

QUOTE(Burka @ 2009 05 15, 13:45)
Apsiseilejau ir as beziuredama
ex,kaip noriu
nors mano mazoji dar nesidomi lelem,tik masinom burzgia kol kas
ale jauc tuoj susigundysiu ir kokia nusipirksiu,pradziai pati galesiu pazaist,tikiu,kad ir bernai mano prisijungs
sokineja nuomone nuo vienos prie kitos lelytes... gal kas patars,kuria pirkt 1,5m pupai 

jei nori turiu tokia rudom akim, tik mazesne truputi nei tos didziosios chou - lengviau maziukei zaist butu ir labai miela apkabint, miegot kartu

QUOTE(Kriiste @ 2009 05 15, 12:51)
jei nori turiu tokia rudom akim, tik mazesne truputi nei tos didziosios chou - lengviau maziukei zaist butu ir labai miela apkabint, miegot kartu 

O kokios nors funkcijos yra,gal nuotraukyte imest galetum?

Man tai jos visos vienodos, nematau didelio skirtumo

QUOTE(inpo @ 2009 05 21, 11:49)
ko gero neturit ne vienos

QUOTE(inpo @ 2009 05 21, 10:49)
Gerai butu,kuo daugiau gilinuos,tuo labiau galva susisuka,jau ir sapnuot tuoj pradesiu leles

Kriiste,klausimukas kaip zinovei

aciukas uz atsakyma

QUOTE(Burka @ 2009 05 21, 21:12)
Gerai butu,kuo daugiau gilinuos,tuo labiau galva susisuka,jau ir sapnuot tuoj pradesiu leles
ar tos mazosios CC su ciulptukais,buteliukais ar be? Ir ar didziuju CC kunelis irgi su grudeliais ar tik mazuju?
aciukas uz atsakyma

aciukas uz atsakyma

nu jei naujos - gal ir su zindukais, bet matyt neteko nauju (LT neprekiauja jom) - geriau parodyk apie katra sneki - paziuresiu kas pagal aprasyma priklauso - nes kievienam modeliui savi priciudai, bet jei jos nieko nedaro - tai tada tiks bet koks buteliukas ir soskiukas (buteliuku turiu universaliu), o didziuju su grudeliais - siaip visu su grudeliais kiek teko turet Chou Chou
Kad dabar ir neatrasiu ka parodyt,interneto platybese uzmaciau,kad ta mazoji CC su soskiuku,tai ir galvoju,jai priklauso taip,ar cia tik kitoks modeliukas
Niu,taip noris tos verkiancios,guguojancios,ale logiskai mastant labai jau ji didele mano coliukei bus,geriau butu nieko nedaranti,niu ir dabar kaip sakoma " i chocitsa i kolitsa"
reik 2 pirkt,viena bus dukrytei,kita mamytei
taigi vis dar galvoju,kaip mano vyras pasakytu:is neturejimo ka veikt problemu prisigalvoju
O koks ilgis BB lovyciu ir tu lovyciu-maniezu,CC ten netelpa?

Niu,taip noris tos verkiancios,guguojancios,ale logiskai mastant labai jau ji didele mano coliukei bus,geriau butu nieko nedaranti,niu ir dabar kaip sakoma " i chocitsa i kolitsa"

QUOTE(Burka @ 2009 05 22, 06:38)
Kad dabar ir neatrasiu ka parodyt,interneto platybese uzmaciau,kad ta mazoji CC su soskiuku,tai ir galvoju,jai priklauso taip,ar cia tik kitoks modeliukas
reik 2 pirkt,viena bus dukrytei,kita mamytei
taigi vis dar galvoju,kaip mano vyras pasakytu:is neturejimo ka veikt problemu prisigalvoju

tai daznai mamkos pirma sau nusiperka, tada jau mergytei

del lovyciu nzn - nes neturiu baby borno lovu, bet realiai jis mazesnis us anabeles ar chou, nu bent jau rubeliai netinka

QUOTE(Kriiste @ 2009 05 22, 09:51)
tai daznai mamkos pirma sau nusiperka, tada jau mergytei