Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Born, Anabelle ar Chou chou?

QUOTE(Kriiste @ 2009 10 30, 22:10)
schmoll.gif
miracle primityvas palyginus su sita, pas siverija visa nakti abi zaidem doh.gif , ana kalba supranta, ir uzimineja istisai savo "mama" - tai ji to nori, tai ano, ji daug zino - sveikina pati su sventem, turi viduje laikrodi - zino kada keltis, kada gult eit, atpazysta savo mama is balso ir viska atlieka su tikrom veido israiskom thumbup.gif (nustebus, liudna, patenkinta)

nu jėz, tu mane baik kompromituot lotuliukas.gif jau dabar mb juokias iš manęs: sako, gal neparduok, abi su Martyna po lėlę turėsit ir kartu žaisit lotuliukas.gif Šiaip iš tiesų faina lėlė, sakau, net vyrui patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pipiriukas @ 2009 10 31, 09:50)

faina ir man šita wub.gif reik akcijų laukti, kad nupigtų blush2.gif Bet veidas jos, kaip suprantu, mimikų nekeičia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 10 31, 17:37)
nu jėz, tu mane baik kompromituot lotuliukas.gif jau dabar mb juokias iš manęs: sako, gal neparduok, abi su Martyna po lėlę turėsit ir kartu žaisit lotuliukas.gif Šiaip iš tiesų faina lėlė, sakau, net vyrui patiko  thumbup.gif
Papildyta:
faina ir man šita  wub.gif reik akcijų laukti, kad nupigtų  blush2.gif Bet veidas jos, kaip suprantu, mimikų nekeičia  ax.gif

nu apsipresk galu gale nori parduot ar ne - o tai uzsipavydesiu lotuliukas.gif

o ziuriu islepai galutinai - anksciau bi tik snekedavo buvo gerai - dabar mat jai jau mimiku reik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 10 31, 20:32)
nu apsipresk galu gale nori parduot ar ne - o tai uzsipavydesiu lotuliukas.gif

o ziuriu islepai galutinai - anksciau bi tik snekedavo buvo gerai - dabar mat jai jau mimiku reik rolleyes.gif

oi oi, ir kas čia mane išlepino tongue.gif parduosiu, blush2.gif dalinsimės su mergina viena lėle lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 10 31, 19:59)
oi oi, ir kas čia mane išlepino tongue.gif parduosiu,  blush2.gif dalinsimės su mergina viena lėle lotuliukas.gif

nu nzn - nepazystu kas schmoll.gif , juk tu mane lelem visad keliais zingsniais i prieki lenki doh.gif

Jau matau kaip Marte dalinas su tavim cool.gif
Atsakyti
Silverija, kur ta grožybė kurią norite parduoti? ax.gif (ir kiek už ją norėsite?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaS: 01 lapkričio 2009 - 11:44
O ką apie šitą galite pasakyti? blush2.gif http://www.amazon.co...ASIN=B000SE9B80
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2009 11 01, 11:42)
Silverija, kur ta grožybė kurią norite parduoti?  ax.gif (ir kiek už ją norėsite?)

siaip tai as i ja pretenduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 01, 14:03)
siaip tai as i ja pretenduoju  blush2.gif

jei sutarsit ka - nesikuklink - as tau galesiu parvezt ja - siverija lankau periodiskai kas dvi savaites lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2009 11 01, 13:01)
O ką apie šitą galite pasakyti? blush2.gif  http://www.amazon.co...ASIN=B000SE9B80

aga, šitą ir aš žiūrėjau....
pernai, ot durnė, buvau, buvo joms akcija vienu metu- po 20 dol, ale kažko nepirkau......bet paskaičiau atsiliepimus, kad sunkiai susikalba su ja vaikai, reikia labai aiškiai kalbėti....bet jin į garsą galvą sukioja blush2.gif Bet mano Amanda įdomesnė sakyčiau, jin tokia jau paaugus, daug kalba, dainuoja blush2.gif kai įvedžiau datą- čia buvo spalio mėn, jin sako: mumy, helowen is coming wub.gif atsiprašau iš kart už netaisyklingą rašybą anglų k. Ir dar ant puoduko pasodinus kartą užsimanė diiidelio reikalo biggrin.gif tai stenejo thumbup.gif Jeigu Ingaja nenorės- tada parodysiu blush2.gif Aš matai, turiu dabar 2 blush2.gif nes savo merginai gimtadieniuii dovanosiu thumbup.gif ir norėjau surinkti su visais priedais.

Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 02, 11:12)
aga, šitą ir aš žiūrėjau....
pernai, ot durnė, buvau, buvo joms akcija vienu metu- po 20 dol, ale kažko nepirkau......bet paskaičiau atsiliepimus, kad sunkiai susikalba su ja vaikai, reikia labai aiškiai kalbėti....bet jin į garsą galvą sukioja blush2.gif Bet mano Amanda įdomesnė sakyčiau, jin tokia jau paaugus, daug kalba, dainuoja blush2.gif kai įvedžiau datą- čia buvo spalio mėn, jin sako: mumy, helowen is coming  wub.gif atsiprašau iš kart už netaisyklingą rašybą anglų k. Ir dar ant puoduko pasodinus  kartą užsimanė diiidelio reikalo  biggrin.gif tai stenejo thumbup.gif Jeigu Ingaja nenorės- tada parodysiu blush2.gif Aš matai, turiu dabar 2  blush2.gif nes savo merginai gimtadieniuii dovanosiu thumbup.gif ir norėjau surinkti su visais priedais.

ziuriu tavi nepriversi parodyt doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 12:24)
ziuriu tavi nepriversi parodyt doh.gif
user posted image

gerai gerai
aš nenorėjau žmogaus erzinti blush2.gif nes nežianu, gal Ingaja gi norės.....
šiaip jin man gyvai gražesnė negu foto
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 02, 11:28)
gerai gerai
aš nenorėjau žmogaus erzinti blush2.gif nes nežianu, gal Ingaja gi norės.....
šiaip jin man gyvai gražesnė negu foto

nu negaliu matyt as jos pas tave, gi pavydas uzgraus unsure.gif , zinok bijau neatsilaikyt - tai vis paziuriu ir kartoju - Milda dar maza, dar maza, dar maza, kai paaugs - bus da ne tokiu, bus da ne tokiu unsure.gif
Atsakyti