QUOTE(kareen @ 2008 04 03, 18:46)
Labas

.
Man plauciu vezys IV stadija isplite taip pat visur kaip ir tavo mamai, dar ir kauluose beveik visur . 8 chemoterapijas atlaikiau, geriau dar bandyminius vaistukus, artimiausiu metu planuoju dar kitus vaistukus gerti. Mano liga taip pat labai progresavo as beveik nieko nejutau karts nuo karto koks sanarys ar petys paskaudedavo. Tvarkausi tarptautini invaliduma teko is naujo perskaityti savo ligos istorija, rezultatus. Stebiuosi kaip tada is karto nepaluzau, kazkaip nesigilinau labai. Siuo metu dirbu, skausmai kai kurie islenda karts nuo karto, bet uztenka Tylenol 3, o blogiausiams atvejams turiu morfijaus. As naudojau kiniskas zolytes energijai palaikyti. Is pradziu didelio poveikio nejauciau, nes gerai jauciausi, o kai is tikruju energijos neturejau pajutau ta poveiki is karto

.
O tavo mamai kojos skauda, kad sunkiai bepaeina? Chemo nutrauke, nes kraujo rezultatai prasti? Del ko? Ir koks plauciu vezys mamai smulkialastelinis ar nesmulkialastelinis?
Pazistamas serga kepenu veziu IV stadija. Jis prastai jauciasi, liga progresuoja ir duoda gydytojai 20 proc., kad chemo pades, bet vis tiek daro chemo.
Parašyta adenokarcinoma, o dėl tų ląstelinių nežinau

Kojų jai neskauda, bet tiesiog jos silpnos, sunku eiti, suklumpa ant laiptelio ir viskas nepasikelia, tai praktiškai nevaikšto. Chemo nutraukė , nes per du mėn. nuo 10cm. tumoras kepenyse(MTS), padidėjo iki 20cm., nors tuo metu ir taikė chemo. Be to negalėjo taikyti pilnos dėl širdies, o ir kraujas dabar nekoks, daug leukocitų rado, ištinęs veidas ir kojos. Todėl gyd. nesiryžo toliau leisti chemo, nes sakė akivaizdus pablogėjimas. Siuntė komisijai dėl švitinimo, bet mama nėjo, nes sakė, kad vis tiek neis švitintis, nes negali paeiti ir neturi jėgų. Aš nuvažiavau už ją, bet sakė, kad jau nėra prasmės, tik simptominis gyd. deja

O kokius kiniškus geri, gal cordycepsą
Papildyta:
QUOTE(Ramunike @ 2008 04 03, 19:14)
Mieloji,darinukas kepenyse,tai dar nereiškia,kad jau vėžys...juk gali būti ir šiaip kokia dėmelė...Nežinau ką reiškia AFP tyrimas,bet žinau kad kepenų vėžių yra daugybė rūšių.Liaudiškai vadinam kepenų vėžiu,o daktarai tai vardija HODŽKINO ir neHODŽKINO LIMFOMOMIS.Mano vyrui buvo 4 stadija,bet jau greitai bus 2 metai kaip remisijoj...Linkiu didelės sėkmės ir tikėjimo,kad viskas bus gerai
Aš žinau, kad dar nereiškia, kad vėžys, bet gyd. į tai panašu

O aFP tyrimas yra spec. vėžio žymuo dėl kepenų ir sėklidžių vėžio.
O kaip tavovyrui rado, kokie simptomai buvo, kokius tyrimus darėt?