Ryke,
QUOTE(Ryke @ 2008 04 24, 17:09)
Atidirbau pilna darbo diena ir pasunkejau 4 kg

Po pirmos nemalonus poveikis buvo tik toks - siek tiek jautesi keliai. Jei taip bus ir toliau, tai galesiu sokinet
Svoris padidėja dėl skysčių susilaikymo, vėliau praeina, reikia kokių 2-3 d. (man bent taip būdavo).
QUOTE(Ryke @ 2008 04 24, 20:44)
Beje, siandien sesute patare venas tepti HEPAROID LECIVA tepaliuku, kainuoja apie 7 Lt. As jau nusipirkau
Jis, kaip ir kiti tepalai, su heparinu mažina venų uždegimus. Skirtumas: tik gamintojas, dar veiklios medžiagos koncentracija. Tai būtų ir Lioton 1000, ir Hepagelis, Contractubex (skirtas randų gijimui).
Heparoid leciva maloniai kvepia ir susigeria gerai.
Siracusa,
QUOTE(Siracusa @ 2008 04 24, 20:19)
o kodėl pagal juos aukštasis trūkumas?
Mums trūkumas, nes gauni mažesnį netektą darbingumą ir mažesnius pinigėlius. Dar ir amžius svarbu. Kuo jaunesnis, tuo tas darbingumas (netektas) mažesnis arba, kitaip sakant, tuo darbingesnis esi.
O aš jau dvidešimt dienų su prednizelonu. Nepatikėsit, pabundu naktimis iš alkio. Einu valgyt...

Apetitas žvėriškas.

Niekas neužkiša, net kaimiški uošvio lašinukai. Svoris dar labai neauga, tik rūbai ankštyn. Šiandien buvau pas šeimos gydytoją, tai sakė: - nieko čia nepadarysi. Toks vaistas. Dedasi viskas ant žandų ir pilvo. Dėl šio vaisto visas patinsti, kaupiasi skysčiai + dar darosi toks mėnulio veidas..

Sėdžiu prie kompo žandus delnais parėmus.
Batai spaudžia, (pėdos patinę), teks sporbatčius traukti...
Vienintelė viltis, kad po susitikimo su pulmonologu ir plaučių KT, nuims man jį, nes, jei kaip žadėjo, 3-6 mėn. reikės vartoti, pavirsiu DRAMBLIU.