QUOTE(naminuke2 @ 2008 06 05, 18:16)
Labutis,
Priimkite i savo gretas dar viena naujoke. Turiu (turejau) onko krutyje. Istveriau operacija, chemo, svitinima. Dabar "draugauju" su tamoksifenu ir suku galva apie netradicine medicina. Artimieji pasiule testuotis ir vaistus (papildus) parinkti Folio metodu. Yra tikrinama varza be vaistu ir "paburus" su vaistuku. Ne labai tikiu tuo "paburimu', bet...O daktaryte neturi onko papildu. O pirkti visa pakuote ir po to nenaudoti jeigu netiks per brangu.
Turiu prasyma
kaunietems (pati is Kauno). Gal kas naudojate ir galite parduoti po viena ampule
Helixor M (konsentracija nesvarbi),
angio cel,
BioBran? Buciau labai dekinga.
Jei rinksiesi Folio metodu diagnozuojantį ir gydantį daktarą tai rinkis tikrai patikimą, iš savo praktikos: nuėjau pas vieną "folistą" jis paskyrė (po tyrimo) kirmėles varantį preparatą - moliūgų sėklų miltukus iš Ajurvedos , neva visos mano bėdos (iš tikrūjų jokių mano bėdų-tikrų bėdų jis net neįvardino) nuo to, kad organizmas užterštas parazitais, po to sužinojau, kad jis visiems skiria tuos pačius moliūgų miltukus.

Kai po tyrimo pasakiau, kad mane iš tikrūjų kamuoja visai ne tai ką jis nustatė, ta tiesiog nukreipė kalbą ir tiek.
Yra homeopatų kurie diagnozuoja folio metodu, ir skiria ne brangius vaistus, o individualiai parenka gaminamus homeopatinius preparatus. Kurie kainuoja 6-12 lt (na panašiai, tai yra skirtumas, kur už moliūgų sėklas 60 lt)
QUOTE(Gabija. @ 2008 06 05, 18:17)
Šiandien Triguba Šventė.Mano 32, sūnaus -4-os vestuvių metinės, o 14,57 val pagimdė marti anuką.
Po chemijos, kavinukėje pasisaldinom su vyru gyvenimą, po to sužinojau dar apie anuką, tai iki graudumo gera širdyje.
Gyvenimas tęsiasi.
Milijonas sveikinimų