sveikos, skaiciau ir pyktelejau, jei reiskiat kritika, tai reik moket ir kritikuot
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 16, 15:23)
Eilinis butas , tvarkingas, bet grozio neizvelgiu.Tamsu, niuru
man jis nepanasus i eilini buta
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 17:52)
Galiu ir isvardint butent kas man asmeniskai nepatiko.
WC standartiska kriaukle, duso kabina nieko neprikibsi, spalvos smelio , dekoras kiek tai papuosia, bet nezymiai. Miegamasis: siena roziu grazu, bet
uzuolaidos per prastos su lovatiese ir isvada tamsu niuru, jaukumo nesudaro, truksta staliniu gal lempu, apsvietimo užslepto, kad isryskint graziausias detales. Toliau.....
orangine siena
labai daug orange spalvos, jai butu viena siena dekoruota, puse bedos, bet dabar

apibrezta balta kaip statula praejimas i virtuve kuris niekaip nesuderinta su kambariu, nera pereinamu spalvu ,
odiniai baldai standartiniai , bet kodel autore pasirinko kreminius 
....
Virtuve labai apkrauta niekalais, reiskias truksta pasidejomo daiktams, uzkrauta tamsi virtuve..... man sitame bute truksta erdves ir sarysio spalvu, pereinamu spalvu, susvelnint ir kaip intarpas i kitas patalpas. Daug staciu kampu, grubumo...
net atrodo kad vyras dizaineris siame bute, o moteriskos rankos pritruko, arba neleido jai pasireiksti.
idomu, kaip pas pacia atrodo virtuve

nera "niekalu"

? autore manau rinkos tokius baldus, nes tiko ir patiko.
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 18:35)
nekritikuoju, bet gal greiciau patariu
o del savo, o kam

kas ateina pas mus i sveciu, nori mane samdyti kaip dizainere, man jau kaip pagirimas/ ar kritika is draugu, pazystamu. Nors kritkos nesulaukiu aisku, o galetu pasakyti. Bet turbut neranda ka
nepastebejau nei vieno patarimo, o tik tai kas negrazu
QUOTE(Cobrytė @ 2008 04 17, 19:53)
O man jau geriau tokia konkreti kritika, negu patinka-nepatinka. Žmogus gal gali atsižvelgti ir kažką dar pataisyti. Jei mato reikalą, žinoma
jei zmogus renginejosi buta, jis ji rengesi, kaip jam patogiau, grazu ir jauku, o PATAISINEJIMAI tai ka as zinau, foto buvo deta, tam, ka parodytu, o ne tam kad po kritikos taisynetis
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 18, 08:10)
Ka jau padarysi jau as toks zmogus, tiesus

ir daug kam nepatinka aisku. bet uzsleptu fraziu nemoku sakyti, sakau ta ka matau.
Manau po tokiu kritiku, o ne patarimu nei viena nebenores deti savo buto foto