Įkraunama...
Įkraunama...

Užsispyręs angeliukas

vajetus kaip grazu... man net asarytes nuriedejo 4u.gif pasaka thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai pasaka nuostabi wub.gif linkiu, kad išsipildytų svajonė 4u.gif
Atsakyti
Eina sau kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolė, kad taip gražiai sugebi rašyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2006 11 21, 11:11)
Eina sau kaip gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Šaunuolė, kad taip gražiai sugebi rašyti thumbup.gif

wub.gif Tai, kad čia mūsų su vyru gyvenimas blush2.gif -kai begalybę metų lauki savo leliuko doh.gif -tai mintys pačios dėliojasi, nereikia nei įkvėpimo laukt, nei sugebėjimo rašyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2005 04 15, 23:18)
Mūsų pasaka angeliukui, kurio taip ilgai laukiam..
"Seniai, seniai vienoje gražioje karalystėje, ištaigingoje pilyje gyveno karalius ir karalienė. Jie buvo jauni, laimingi ir labai mylėjo vienas kitą. Atrodo nieko karaliams netrūko... Bet vieną dieną, besisvečiuodami pas kitoje karalystėje gyvenančius karalius jie pamatė mažą princesę  wub.gif Jie niekad nebuvo laikę rankose tokio mažo angelėlio... Angelėlis taip sužavėjo, kad iš karto paklausė - iš kur ją gavę?
Karalių draugai papasakojo, kad yra žvaigždė, kurioje gyvena mažieji princai ir princesės. Dieną jie išdykauja ant purių, saulės nutviekstų debesėlių, o vakarėjant grįžta į savo žvaigždę, žiūri į Žemę ir renkasi savo mamą ir tėtį..
Jaunieji karalius ir karalienė susimąstė...Dienos pasidarė liūdnos, o naktys -ilgos....
Ji bus panaši į šią, tik prasidės truputį kitaip: "Seniai, seniai, kai tavo mama ir tėtis buvo karaliai......."

taip gražu kad net graudina blush2.gif
linkiu testi veiklą , nes akivaizdu kad gebate thumbup.gif
Atsakyti
nuostabi pasaka
laukiu tęsinio wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
gražu:)[COLOR=Chocolate]labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Nemokeciau taip graziai sukurti,fantazijos nera smile.gif Labai malonu,kad yra tokiu zmogiuku,kurie kuria pasakaites,o kiti seka tas pasakaites savo mazyliams. smile.gif
Atsakyti
Nu ,laukiam,laukiam tos pasakos pabaigos wub.gif
Atsakyti
pasaka tau super wub.gif
Atsakyti
kaip faina 4u.gif
Atsakyti
įnikau dabar ir aš tas pasakas skaityt, tai taip gera "ant širdutės"... Jetau ax.gif Ir aš lauksiu pasakos pabaigos apie garbaniu ir galbūt kampelyje už jo besislepiančią garbanę biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti