QUOTE(Desiree @ 2008 03 16, 00:13)
Štai mano trys, nors ir ne patys naujausi darbai.
Apie kelias esu išreiškęs savo nuomonę jau anksčiau. Jeigu ieškoti ryšio tarp nuotraukų, tai aš jį matau tarp antros ir trečios. Jeigu ryšio neiškot - vienintelis nuotraukas jungiantis dalykas, tai, kad visos jos gėlės

Nematau tų jausmų, kuriuos mato kiti. Pažvelgęs į nuotraukas matau tik paprastas gėles. Taip, tu jas parodei kiek kitaip, bet tai viskas. Prie kompozicijos galima kabintis, bet to nedarysiu. Pasirinkti sprendimai man patinka (išskyrus smulkmeną, kurią jau žinai).
Manau idėja puiki ir kada nors turėsi puikią seriją. Dirbk ta linkme.
QUOTE(laputaitė @ 2008 03 16, 16:34)
Pirmasis - jums jau matyta "Mergina su lanku".
Puiki nuotrauka ir mano nuomonę apie ją tu žinai.
QUOTE(westa @ 2008 03 16, 20:47)
Iš pradžių nebuvau tikras dėl tos erdvės viršuje. Kažkaip užkliuvo. Dabar suprantu, kad taip reikia. Stipriai.
QUOTE(Victor*photo* @ 2008 03 16, 22:31)
Это мой вступительный взнос в клуб:
Puikios šeimyninės nuotraukos. Nėr ką ir komentuot. Pats viską pasakei
QUOTE(latoya @ 2008 03 17, 09:59)
Na isdrisiu ir as prisistatyti su savo fotografija
Jau žinai mano nuomonę.
QUOTE(sayonara @ 2008 03 17, 10:40)
Bandau prisistatyti pati ir pristatyti savo kelis darbus.
Visose tavo nuotraukose matau sugebėjimą pagauti momentą, atskleidžiantį vieną ar kitą emociją. Sustabdyti akimirką. Puiku. Yra smulkių klaidelių, bet tu jų daugiau matai, negu aš, todėl nesikartosiu
QUOTE(wyshnia @ 2008 03 17, 11:50)
Sau iškeltus tikslus pasiekei, o trūkumus (kaip antai kompozicija) matai pati.
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2008 03 17, 13:58)
O čia mano trys šių metų darbai.
Apie pirmąją jau esu kalbėjęs. Antroji man labai patinka. Susitvarkei su kompozicija ir šviesa - pavyko sukurti šviesos ilgesio jausmą. Trečioji - portretas, kaip portretas.
QUOTE(Sansara @ 2008 03 17, 14:08)
Mano nuomonę jau žinai. Pirmoji - mano favoritė tavo archyve
QUOTE(avytess @ 2008 03 17, 16:02)
Sveiki, noriu įsijungti ir aš į šitą foto klubelį
Tvarkingos nuotraukos visom prasmėm. Kaip visada
QUOTE(laputaitė @ 2008 03 17, 22:44)
Mano antroji prisistatymo nuotrauka.
Man sunku suprasti, ką siekei parodyti. Iki portreto rėmeliams dar trūksta. Šovė tokia mintis - jeigu šiek tiek prikirpti viršaus ir pasukti 90° kampu (paguldyt)? Jos pravertos lūpos lyg ir kvėpuoja ta šviesa. Man rodos smagiau, kai ta šviesa viršuje, o ne iš šono. Ką manai?
QUOTE(laputaitė @ 2008 03 18, 09:19)
Likusios prisistatymo nuotraukos. Vaikas ne mano
Grafiška. Nemanai, kad ryškumo zona turėtų būti platesnė, t.y. kad viskas būtų ryškumo zonoje? Tai priduos savotiško plokštumo, bet nuotrauka grafiška ir, manau, tai tiktų.
Antrojoj viskas gražu. Vaikas gražiai šypsosi. Manau mama džiaugiasi tokia nuotrauka.
QUOTE(_ms_ @ 2008 03 18, 10:40)
Pirmąjai neturiu jokių komentarų. Puikiai. Antroji puikiai tiktų dideliu formatu kabėti ant mūrinės sienos ir puošti kokį nors interjerą. Daugiau nelabai ką galima pasakyti

Trečioji - smagus reportažas.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso