Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos klubas

QUOTE(sayonara @ 2008 03 21, 13:48)
tai tokiu atveju, kaip sakoma, spyris vienon į paprikas panašion vieton ir TYČIA prašom..biggrin.gif

Na ziuresim- eisiu turbut pavakaren i parduotuve ir jei kokia erotiska pasitaikys- gal ka ir sugalvosiu..smile.gif)

Desiree- ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2008 03 21, 13:14)
Na ziuresim- eisiu turbut pavakaren i parduotuve ir jei kokia erotiska pasitaikys- gal ka ir sugalvosiu..smile.gif)

o gal tuomet ir prisistatymo darbus įkeltum? Tiesiog, susipažinimui.

o ir darbų komentavimui daugiau yra smile.gif taip pat ir viena paprika pamiršta nepakomentuota smile.gif o mes stengiamės komentuoti visus darbus. Nors aišku nebūtina, bet visiems malonu sulaukti įvairių nuomonių apie darbus
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 21, 14:18)

o ir darbų komentavimui daugiau yra  smile.gif  taip pat ir viena paprika pamiršta nepakomentuota  smile.gif  o mes stengiamės komentuoti visus darbus. Nors aišku nebūtina, bet visiems malonu sulaukti įvairių nuomonių apie darbus

iš tiesų... latoyos paprika .. jei bandyt gretint su Westono darbai, tai visgi ne.. bet jei žiūrėt kaip darbą su šviesa tai man labai patinka.. beje kaip ir techninė atlikimo pusė. kiek glumina kotelio pozicija.. gerai įsižiūrėjus kotelis yra lenktas, o šioje kadruotėje jis , mano akimis, atrodo nelabai natūraliai, lyg būtų dirbtinai įstatytas , toks nepapriškas smile.gif .. pagrindo ir fono spalvos norėtųsi vienodos..
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 21, 14:18)

o ir darbų komentavimui daugiau yra  smile.gif  taip pat ir viena paprika pamiršta nepakomentuota  smile.gif  o mes stengiamės komentuoti visus darbus. Nors aišku nebūtina, bet visiems malonu sulaukti įvairių nuomonių apie darbus

Kad zinokit isties neturiu kuo pasigirti jau seniai. Tik vaikai-vaikai-vaikai. seimos albumas. o komentarai- atleiskit- tiesiog isties patiko westos darbelis ir nesusilaikiau..
O del komentavimo- kazkada keleta metu "gyvenau" rusiskam fotokudros analoge photoline. Tai atsikomentavau ilgam...smile.gif) Gal todel ir nebedalyvauju visokiuose fotografiniuose forumuose. Beje- zymiai daugiau man dave realus bendravimas su garsiais fotografais, su kuriais gyvenimas dave sansa susipazinti gyvai, ziureti gyvai ju nuotraukas, klausytis diskusiju apie fotografija...
Beje, kasmet rugsejo kazkuria savaite jau 30 metu Nidoje vyksta savaites fotoseminaras. Nuostabi gamta, poilsiautoju beveik nera, ir ten apsilanko nemazai Lietuvos fotomenininku, skaitomos pasaitos ivairia fotografine tematika, rodomi darbai, galima gyvai pabendrauti su garsiais fotografijos pasaulio zmonemis. Turintiems galimybe- tirai rekomenduoju ten sudalyvauti:) Ispudziu uzteks ilgam.. Na ir savas nuotraukas kiek kitaip vertinsit...
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2008 03 21, 13:53)
Kad zinokit isties neturiu kuo pasigirti jau seniai. Tik vaikai-vaikai-vaikai. seimos albumas.  o komentarai- atleiskit- tiesiog isties patiko westos darbelis ir nesusilaikiau..
O del komentavimo- kazkada keleta metu "gyvenau"  rusiskam fotokudros analoge photoline. Tai atsikomentavau ilgam...smile.gif) Gal todel ir nebedalyvauju visokiuose fotografiniuose forumuose.  Beje- zymiai daugiau man dave realus bendravimas su garsiais fotografais, su kuriais gyvenimas dave sansa susipazinti gyvai, ziureti gyvai ju nuotraukas, klausytis diskusiju apie fotografija...
Beje, kasmet rugsejo kazkuria savaite jau 30 metu Nidoje vyksta savaites fotoseminaras. Nuostabi gamta, poilsiautoju beveik nera, ir ten apsilanko nemazai Lietuvos fotomenininku, skaitomos pasaitos ivairia fotografine tematika, rodomi darbai, galima gyvai pabendrauti su garsiais fotografijos pasaulio zmonemis. Turintiems galimybe- tirai rekomenduoju ten sudalyvauti:) Ispudziu uzteks ilgam.. Na ir savas nuotraukas kiek kitaip vertinsit...

mes atrodo čia ne pasigirti savo darbais susirinkom smile.gif
Dėl komentarų, Nidos seminaro... Ne tik Nidoje organizuojami tokie seminarai smile.gif ir rodos niekur nebuvo minėta, kad nė vienas iš dalyvaujančių šioje temoje panašiuose seminaruose nedalyvavo mirksiukas.gif Kaip ir dalyvavimas diskusijų forumuose. Manęs pvz. visur pilna smile.gif Tas pats ir su žymiais fotografais....
Tikiu įdomu su jais bendrauti. Bet man asm. Labai netgi įdomu bendrauti netgi su nežymiais, kaip ir tik su pradedančiaisiais smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victor*photo*: 21 kovo 2008 - 15:13
QUOTE(Victor*photo* @ 2008 03 21, 14:12)

o aš nebesuprantu su kuo bendrauju doh.gif rašau tai, nes spėjau perskaityti žinutę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 21 kovo 2008 - 15:14
4u.gif 2008 03 21, 16:02-->
QUOTE(Desiree @ 4u.gif 2008 03 21, 16:02)
mes atrodo čia ne pasigirti savo darbais susirinkom  smile.gif 
Dėl komentarų, Nidos seminaro... Ne tik Nidoje organizuojami tokie seminarai  smile.gif  ir rodos niekur nebuvo minėta, kad nė vienas iš dalyvaujančių šioje temoje panašiuose seminaruose nedalyvavo  mirksiukas.gif  Kaip ir dalyvavimas diskusijų forumuose. Manęs pvz. visur pilna  smile.gif  Tas pats ir su žymiais fotografais....
Tikiu įdomu su jais bendrauti. Bet man asm. Labai netgi įdomu bendrauti netgi su nežymiais, kaip ir tik su pradedančiaisiais  smile.gif

atsiprasau, kad sutrukdziau. nesuprantu, kodel turiu teisintis. tiesiog pakomentavau darba ir pakvieciau i seminara- gal ne visi apie ji zino... bet kiekvienam savo...

bendraujat su Diva, as tik vis nepersiloginu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 21 kovo 2008 - 15:15
QUOTE(*Diva* @ 2008 03 21, 14:14)
atsiprasau, kad sutrukdziau. nesuprantu, kodel turiu teisintis. tiesiog pakomentavau darba ir  pakvieciau i seminara- gal ne visi apie ji zino...  bet kiekvienam savo...

bendraujat su Diva, as tik vis nepersiloginu...

taigi diskutuojam, diskutuojam tik.
atsiprašinėti, kaip ir teisintis tikri nereikia.
Atsakyti
Labas, lenkiuosi žemai visiems patyrusiems aciuks.gif ir prašau patarimo ax.gif
Neseniai gyvenu Vilniuje ir nežinau kur čia galima kokybiškai pasidaryti nuotraukas (ant popieriaus). Noriu 15x21 formato. Girdėjau, kad Gedimino prospekte šalia centrinio pašto gerai daro. Patarkit kur čia man tuos menus nešti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarinė @ 2008 03 21, 15:35)
Labas, lenkiuosi žemai visiems patyrusiems aciuks.gif ir prašau patarimo  ax.gif
Neseniai gyvenu Vilniuje ir nežinau kur čia galima kokybiškai pasidaryti nuotraukas (ant popieriaus). Noriu 15x21 formato. Girdėjau, kad Gedimino prospekte šalia centrinio pašto gerai daro. Patarkit kur čia man tuos menus nešti  blush2.gif

www.fotoexpress.lt
Atsakyti
tęsiu nepabaigtus komentarus..

ms pirmos dvi Tavo prisistatymo nuotraukos.. abi man labai.. pirmoji savo švara, minimalizmu, neperkrautom detalėm.. antra ritmu, geometrija ir šiaip pati tokius kadrus bandau gaudyt.. trečioji.. tai ko pati nemoku.. netikėti, namų vaizdeliai su istorija.. šaunu.. turi savo braižą!

Bite maja esu ne kartą sakius, kad Tu jau radai savo kelią ir šauniai juo žingsniuoji.. Tavo braižas aiškiai jaučiamas kiekvienoje Tavo nuotraukoje.. taip kaip ir Tavo įdėtose.. antroji gal kiek mažiau panaši į Tave, bet man ji patinka.. Galiu visgi pasakyt , kad Tu vienas iš nedaugelio man žinomų kolegų, kuriam daugiau tinka spalvos nei jb smile.gif

wyshniuk pirmiausia kas krenta į akis žiūrint Tavo darbus, tai puikiai perteikta emocija ir puiki technika!!! Tavo portretukai visada kalbantys ir jie kalba garsiai ! o Tavo paskutinė įdėta mažojo raukšliuko nuotrauka tiesiog nuostabi..

kol kas tiek smile.gif

Atsakyti