Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos klubas

QUOTE(westa @ 2008 03 22, 09:57)
padiskutuojam  smile.gif .. jau rašiau, kad Westono darbuose didelę reikšmę turi apšvietimas, šešėlių persidengimai.. aišku , jei kalbėt konkrečiai apie paprikas, visgi idėja buvo jas parodyt kaip žmogaus kūno atsikartojimus.. dabar pagalvojau, kad gal ne tiek tiesmūkus, kaip sakykim, mano pirmose dvejuose .. jis paliko daugiau erdvės fantazijai. bet tuo pačiu ir lyg aiškius pasufleravimus, ką žmogus ten turėtų įžvelgt

nors paimkim šitą Westono darbą..

jokios pretenzijos į žmogaus kūną.. viskas akivaizdu ir aišku, kad tai paprika smile.gif.. tirsiog gražus formų, šešėlių žaismas

sutinku su tuo ką rašei apie šviesos bei šešėlių žaismą. Kaip ir paskutinėje paprikoje kur įkėlei, tas žaismas nuostabus tiesiog. Ta formų paieška tikrai įdomi. Geras pratimas akims šis bandymas. Sukinėjiesi, žiūri, kol užsižiebia lemputė tunelio gale ir kažką pamatai, ko šiaip nepastebi. Manau ir ateityje pravers.
Turiu dar vien juostelę su paprikom, tik paprikų greitai jau nebeturėsiu. Manau bus paskutiniai bandymai. Jei bus kažkas įdomesio parodysiu. Tikiuosi bus.
Ir dar pagalvojau, būtų įdomu visiems tą pačią papriką fotografuoti. Tiesiog, pasižiūrėjimui, kaip mato skirtingos akys, kokie rezultatai būtų... Gal kada nors smile.gif

Vakar tiesa supratau, kad man stinga vieno objektyvo. Tik dar nežinau kokio. Fotografavau draugę, bet ryškiai neišsitekau laisvoje erdvėje su turimu objektyvu...
Atsakyti
patinka man šis Weston darbas. Vėlgi paprika. Forma kokia, primenanti laimingą, stipriai apsikabinusią šeimą: tėtis mama ir mažas vaikutis.
http://www.daytonart...stonPepper1.jpg

Linksmų švenčių visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 22 kovo 2008 - 23:39
labas rytas.

Rodau savo bandymus su paprikomis. Deja, nesusitvarkiau su blikais, paprikos pačios neįdomios.. Jūsų kritikai.

user posted image

user posted image

user posted image

su paprikinėmis Velykomis visus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 kovo 2008 - 10:42
Sveiki, taip jau gavosi, kad uzsikreciau tom paprikom nuo jusu smile.gif
Galima pradzioje paprikas parodysiu o veliau prisistatysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 23, 11:46)
Sveiki, taip jau gavosi, kad uzsikreciau tom paprikom nuo jusu smile.gif
Galima pradzioje paprikas parodysiu o veliau prisistatysiu ax.gif

manau, kad galima biggrin.gif
Atsakyti
man labai patiko sitas zaidimas...manau dabar pro paprikas ramiai nepraeisiu parduotuveje lotuliukas.gif ieskosiu kokiu nors israitytu ax.gif
rodau rezultatus smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
cia viena ir ta pati paprika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 23, 09:41)
labas rytas.
Rodau savo bandymus su paprikomis. Deja, nesusitvarkiau su blikais, paprikos pačios neįdomios.. Jūsų kritikai.
su paprikinėmis Velykomis visus biggrin.gif

kiek išdeginti tie atspindukai...
Kontrasto daugiau norisi visoms trims, dabar juodos sp. lig ir nėra.
Iš trijų rinkčiausi pirmąją. Perdaryčiau prie tolygesnio fono, kad nesimatytų sulenkimo linijos dešinėje (nors kas kalba, pati nesusitvarkiau su fonu, žiūriu į išryškintą juostelę ir gėda). Dėl apšvietimo taip pat kažką dar pamąstyčiau.

QUOTE(peppi @ 2008 03 23, 13:55)
man labai patiko sitas zaidimas...manau dabar pro paprikas ramiai nepraeisiu parduotuveje lotuliukas.gif ieskosiu kokiu nors israitytu ax.gif
rodau rezultatus smile.gif
aš atrodo taip pat užsikrėčiau paprikų manija smile.gif
Apie tavo darbus. Pirma panaši su antra. Kurią rinktumeisi iš dviejų pati? Aš pagal atlikimą tikriausia antrąją. Tik taip pat aštrumo, kontrasto daugiau norisi.
Trečia ir penkta man nelabai. Bet ketvirta, iš visų pristatytų man atrodo geriausiai.

dar kartelį su švente visus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 22, 11:57)
padiskutuojam  smile.gif .. jau rašiau, kad Westono darbuose didelę reikšmę turi apšvietimas, šešėlių persidengimai.. aišku , jei kalbėt konkrečiai apie paprikas, visgi idėja buvo jas parodyt kaip žmogaus kūno atsikartojimus.. dabar pagalvojau, kad gal ne tiek tiesmūkus, kaip sakykim, mano pirmose dvejuose .. jis paliko daugiau erdvės fantazijai. bet tuo pačiu ir lyg aiškius pasufleravimus, ką žmogus ten turėtų įžvelgt

nors paimkim šitą Westono darbą..

user posted image
jokios pretenzijos į žmogaus kūną.. viskas akivaizdu ir aišku, kad tai paprika smile.gif.. tirsiog gražus formų, šešėlių žaismas

4u.gif Не могу не заступиться за Едварда.
Его паприка хороша не потому, что в ней можно разглядеть попу или грудь, а в том, что можно найти и попу и грудь и лицо (в представленной вами фотографии). Но и это не главное, главное какой мощный неоднозначный характер угадываемого "лица", "фигуры". Главное что несут фотографии такого высочайшего художественного уровня- это неограниченные варианты "прочтения" , совмещения энергетики, информации и эстетики. Образы сформированные такими художниками к счастью не поддаются окончательному анализу: за что она нам нравятся, но тем не менее находят ту полочку в сознании или подсознании, где укладывается безусловное приятие образа, как символа, как духа, как эстетики, как мудрости. Как еще можно обьяснить энергетику символов? Почему глядя на символы, чьё значение мы можем не знать вряд-ли можно перепутать их энергетическую направленность - вряд-ли символ жизни, можно перепутать с символом смерти. Так вот фотографии Эдварда, в частности перцы, и являются узнаваемыми или новыми символами, эмоциональными сгустками художественного взгляда. Посмотрите отдельно на чёрное и отдельно на белое, попробуйте прищуриться, это поможет рассмотреть зашифрованные образы.
Atsakyti
Viktor būtent savo poste ir parašiau, kad jis paliko daugiau erdvės fantazijai nei, aš savo bandymuose iš tiesų sutinku su viskuo ką parašėte !!

labai džiugu, kad tiek daug bandymų atsirado.. pakomentuosiu vėliau, dabar bėgu slaugyt savo sergančią šeimą.. jokių švenčių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2008 03 24, 12:37)
4u.gif  Не могу не заступиться за Едварда.
Его паприка хороша не потому, что в ней можно разглядеть попу или грудь, а в том, что

turiu pripažinti ne viską supratau. Bet perskaičiau su įdomumu. apie simbolius E.W. fotografijoje.
Atsakyti
negaliu dar kartą nepasidžiaugti šia tema.. nors ji nėra labai aktyvi, bet bent jau aš prieš rašydama gerai apgalvoju.. smagios diskusijos, pagalvojimai.. galų gale tos paprikos. mano bandymas tai nevykęs, bet smagu, kad net kiekviena šių ND nuotrauka bandoma analizuoti ne tik technine prasme, bet ir giliau.. a la Weston smile.gif
Atsakyti
o aš džiaugiuos, kad visgi nors ir bandom priartėt prie Westono, visgi kiekviena paliekam savo braižą.. pažiūrėjau visas sudėtas foto.. visos fotografuojam paprikas, bet visi darbai skirtingi ir tuo pačiu panašūs..

Sayonaros
paprikos.. man labai patiko fonas.. jei kalbėt apie Westono darbus, pastebėjau, kad nemažai reikšmės jo darbuose turi ir tai.. fonas, pagrindas.. viskas pragalvota iki nagų juodumo smile.gif .. iš visų bandymų pirma labiausiai patiko ir paskutinė.. puikus žaidimas su apšvietimu..kiek nesustvarkyta su atspindžiais, galbūt reikėjo bandyt išsklaidyt šviesos šaltinį..bet man labai net vykę bandymai

peppi darbeliai išsiskiria konrastuojančia paprika ir fonu.. čia daugiau dominuoja formos . patiko susidarantys tonų perėjimai, ypač ketvirtoj foto..

na smagu gi smile.gif
Atsakyti