Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Elina,
EV - ekspokorekcija kur galima į - ar + pakeisti išlaikymą, kai stovi ant Av ar kitų režimų (tik M nėra) 4u.gif jei automatika linkusi perdeginti kadrą ar per ilgą išlaikymą parenka, pareguliuoji EV ir gaunasi normalus kadras. Ant M prie to EV ir neprieisi... nes išlaikyma rankiniu vis tiek nustatinėji.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 15, 10:52)
Geriau fotkink AV režimu.

Bandau, bet man šviesos per daug unsure.gif . Daug gražesnės foto M režimu. Matyt kažko nesureguliuoju doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 03 15, 10:53)
Elina,
EV - ekspokorekcija kur galima į - ar + pakeisti išlaikymą, kai stovi ant Av ar kitų režimų (tik M nėra)  4u.gif jei automatika linkusi perdeginti kadrą ar per ilgą išlaikymą parenka, pareguliuoji EV ir gaunasi normalus kadras. Ant M prie to EV ir neprieisi... nes išlaikyma rankiniu vis tiek nustatinėji.

Jau aiškiau, bėgu tyrinėti, dėkui labai blush2.gif
Papildyta:
Jetau, mirė maestro Kernagis verysad.gif . O taip tikėjau, kad pasveiks verysad.gif . Amžiną atilsį jam
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Patiko Sayonaros dieduko portretas, spalvos, emocija, tik man erdves kaireje ir apacioje labai truksta.

busiu ir as nagla
http://fotokudra.lt/aut.php?aut=2013

Elinos foto nerodo sad.gif

o del rezimo as visada M fotografuoju. Jau taip pripratau, man taip patogiausia, ir geriausiai vaizdas gaunasi, ne per tamsus ne per sviesus, vienu zodziu taip kaip as noriu. taip kad Elina jei tau taip geriau, tai kodel ne?
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 15, 10:26)
o del rezimo as visada M fotografuoju. Jau taip pripratau, man taip patogiausia, ir geriausiai vaizdas gaunasi, ne per tamsus ne per sviesus, vienu zodziu taip kaip as noriu. taip kad Elina jei tau taip geriau, tai kodel ne?

Aš dar kartą pasikartosiu. Meskit iš galvos M režimą. Fotografuokit Av arba Tv (A arba S nikonams). Bus daugiau laiko pagalvot ką ir kaip fotografuot. Jeigu automatika ir prašaus, visada galima pareguliuoti ekspokorekciją. Tikrai mažiau kadrų prarasit bereguliuodami M. Beja, nedidelį automatikos nugrybavimą visada galima ištraukti iš RAW ir netgi iš jpg.
Atsakyti
Mane irgi prašau įkelti į blog'ą - http://fotokudra.lt/aut.php?aut=3448

Labai norėčiau sudalyvauti teminėje juodai baltoje pasakoje su savo miegančiąja gražuole, bet gaila ją jau dėjau į kūdrą neseniai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 03 15, 11:32)
Aš dar kartą pasikartosiu. Meskit iš galvos M režimą.

Ot aš neklausysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 03 15, 10:36)
Ot aš neklausysiu  bigsmile.gif

Turi tam teisę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 15, 11:32)
Aš dar kartą pasikartosiu. Meskit iš galvos M režimą. Fotografuokit Av arba Tv (A arba S nikonams). Bus daugiau laiko pagalvot ką ir kaip fotografuot. Jeigu automatika ir prašaus, visada galima pareguliuoti ekspokorekciją. Tikrai mažiau kadrų prarasit bereguliuodami M. Beja, nedidelį automatikos nugrybavimą visada galima ištraukti iš RAW ir netgi iš jpg.

as ir kol kas nemesiu, kiek kartu bandziau, tiek kartu nepatiko.bet aciu uz patarima, dar keliskart pabandysiu smile.gif

Kernagis verysad.gif liudna, lyg savas butu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 15 kovo 2008 - 10:41
QUOTE(laputaitė @ 2008 03 15, 10:36)
Mane irgi prašau įkelti į blog'ą - http://fotokudra.lt/aut.php?aut=3448

Labai norėčiau sudalyvauti teminėje juodai baltoje pasakoje su savo miegančiąja gražuole, bet gaila ją jau dėjau į kūdrą neseniai  doh.gif
Papildyta:
Ot aš neklausysiu  bigsmile.gif

o negalima dar kartą įdėti?

ir avytess galėtų įdėti savąją..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As kol kas pagalvosiu del savo kudrietiskos nuorodos, is vienos puses nenoriu pazorintis tarp jusu savo megejiskom foto, o is kitos puses juk ji vis tiek yra smile.gif
Atsakyti
Ai, pagalvojau nedėkit manęs į blog'a doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 03 15, 11:18)
Ai, pagalvojau nedėkit manęs į blog'a  doh.gif  biggrin.gif

dėkit dėkit, juk tikrai turi ką parodyti.
nes jei jau Tu nenori, tada man ten visai ne vieta.. schmoll.gif
Papildyta:
Petras iš Garliavos.
kritikai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 15, 12:26)
dėkit dėkit, juk tikrai turi ką parodyti.
nes jei jau Tu nenori, tada man ten visai ne vieta.. schmoll.gif

Turbūt nuvilsiu, bet ne iš kuklumo apsigalvojau bigsmile.gif biggrin.gif
Tik dabar pamačiau klubą pažengusiems ir galvoju čia nebedalyvauti - nelabai turiu laiko draugiškiems pašnekesiams schmoll.gif
Atsakyti