dar trumpam užbėgu.. ką tik grįžau tik , esu pavargus, todėl pasistengsiu rytoj peržiūrėt temą ir pakomentuot foto
moderatorius tokius ,,ant muilo"
QUOTE(Elina @ 2008 03 16, 21:01)
Klausiu, nes būtent Marko pardavėjas nuolat fotkinas aukštu ISQ ir pasijuokė iš mano baimių. Tai dabar esu apmąstymuose 

Jei aš fotografuočiau su mark'u, taip pat be baimės kelčiau iso. Jei tu tą turėjai galvoje kalbėdama apie Mark'a
eilini karta nebespeju su jumis

QUOTE(vauga @ 2008 03 16, 21:10)
erdve tai erdve, bet turetu jaustis greitis,o sioje foto nesijaucia visai.. atrodo stovi..
beto vaizdas visur mirgu margu ir dar blankios spalvos

QUOTE(Mindoozas @ 2008 03 16, 22:05)
Jei aš fotografuočiau su mark'u, taip pat be baimės kelčiau iso. Jei tu tą turėjai galvoje kalbėdama apie Mark'a
Taip, tą ir turėjau omeny. Marko savininkas paliepė nebijoti aukšto ISQ

QUOTE(vauga @ 2008 03 16, 21:15)
viska gadina spalvos, bet jau tokia gamta, jei butu zalia butu graziau,gyviau,o db labai niuriu, liudna, nerysku.
beto, man truksta erdves kairej, nes berniukas ten pasisukes..
QUOTE(Elina @ 2008 03 16, 21:01)

Papildyta:
Jei neapsirinku, tuo metu ISQ buvo 1600. Ar negerai, Degute? Bet užtat galėjau blykstės nenuadoti. O ir nelabai tas ISQ matosi aukštas su 70-200 objektyvu. Ar turi ką prieš aukštą ISQ? Klausiu, nes būtent Marko pardavėjas nuolat fotkinas aukštu ISQ ir pasijuokė iš mano baimių. Tai dabar esu apmąstymuose

Aš ne apie tai

O dėl skaičiukų didumo - tai aišku, kad pagal situaciją.
QUOTE(Degutė @ 2008 03 16, 22:21)
Aš ne apie tai
Tu jau senokai rašai ISQ, o ne ISO 

Nu kokia aš tundra

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 16, 21:19)
viska gadina spalvos, bet jau tokia gamta, jei butu zalia butu graziau,gyviau,o db labai niuriu, liudna, nerysku.
aciuka

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 16, 20:06)
Labai dekoju uz informacija
O ar labai brangiai teko moketi uz matrica su pataisimu? Nu taip gaila, atidaivau zmogui veikianti fotika, o jo rankose jau neveike, daba teks taupyt nesavam daiktui

O ar labai brangiai teko moketi uz matrica su pataisimu? Nu taip gaila, atidaivau zmogui veikianti fotika, o jo rankose jau neveike, daba teks taupyt nesavam daiktui

nemokėjom mes, nes garantija dar buvo mėnuo likusi. už dyką pakeitė...

vauga, vaikutis neryškus.
dėl traukinuko, jį stabdo stulpas... ir šiaip nelabai įdomu žiūrėt į tokią foto. važiuoja sau traukinukas po truputuką ir tiek (kaip kažkas sakė, net ir to nesijaučia)