Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

Drauge su pasididziavimu parode savo naujus kvepalus rolleyes.gif

user posted image

Vos neapsiv....miau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 08 30, 19:27)
Niekada nepatiko ir dabar nepatinka Givenchy Amarige.

Konkrečiau - labiausiai kliūva jų kartumas.

niekaip neatejo mintis kuom kvepėti nenorėčiau.. priminei bigsmile.gif Amarige tikrai ne mano kvapas taip pat Lancome Hypnose - ant kitų - labai liuks, bet pati negaliu jais kvepėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 03 rugsėjo 2009 - 12:33
user posted image
schmoll.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2009 09 04, 16:54)

man taip pat schmoll.gif
Atsakyti
Cacharel "Eden" - žudantis kvapas doh.gif Nesenai radau darbe, galvojau, kad kokie "papigiaiski", nes baisiai smirdėjo, o šiandien parduotuvėj žiūriu, kad visai nepigūs tokie dar biggrin.gif
Atsakyti
'Gabriela Sabatini' fe fe schmoll.gif Ne kokie prisiminimai...
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2009 09 06, 01:46)
Cacharel "Eden" - žudantis kvapas doh.gif Nesenai radau darbe, galvojau, kad kokie "papigiaiski", nes baisiai smirdėjo, o šiandien parduotuvėj žiūriu, kad visai nepigūs tokie dar biggrin.gif

Mano draugei sis kvapas laaabai patinka smile.gif O as tai jais irgi negaleciau kvepintis, labai jau stiprus smile.gif Dar negaleciau kvepintis Arden „5th avenue“, taip pat Nina Ricci „L'Air du temps“, o labiausiai nepatinkantis kvapas tai Dolce Gabbana klasikinis (raudona dezute) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 06 rugsėjo 2009 - 15:43
user posted image schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image

situos gavau dovanu...ir supratau, kad nepakenciu to kvapo doh.gif dabar galvoju kaip atsikratyt
Atsakyti
Man Magie Noir vakar pasirodo labai sunkus. Bet tai buvo parfum - galbut edt ar edp lengvesni... sad.gif
Atsakyti
Elizabeth Arden - Red Door, raudoname ipakavime. Siaubas biggrin.gif
Atsakyti
CHANEL-5 guminiai batai arba sportbaciai (kvapas ju man) feeeeeeeeeeee schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 09 rugsėjo 2009 - 19:23