Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrus šlapime

QUOTE(egzotikaa @ 2009 02 13, 13:16)
niu ka, as jau po gliukozes tolerancijos testo. Gliukoze 4,6 po 2 val. 6,7 Sake kad telpu i normas
Ziurejau intike norma yra 7.4.

Beja, tas sirupas man nebuvai visai slykstus, isgeriau ir nieko, na saldus ir viskas, nei po to pykino nei ka.

Smagu girdėti geras žinias:) Mane ginekologė irgi gerai buvo prigriebusi kai rado cukraus slapime, tai už nuodemės buvo nubaudusi 100 g. gliukozės, nors standartiškai gliukozės tolerancijos testas daromas su 50 g., tai pirmą valandą buvo labai blogai, galvojau kad tuoj tuoj jau bėgsiu visko atsikratyti sad.gif, bet laimei viskas buvo gerai.
Atsakyti
Buvau siandiena pas endokrinologa. Tai paziurejo mano tyrimo rezultatus ir pasake, kad neturi prie ko prikibti - diagnoze - nera nesciuju cukraliges thumbup.gif

Atsakyti
Man 2 kartus rado slapime padidejusi cukru, ir 2 kartus geriau gliukoze, ir kraujyje cukrus nepakiles, tik slapime buvo. Taip kad daugeliui buna bajeriu su cukrum nestumo metu. Nebijokit, viskas bus gerai.
Atsakyti
Ir mano slapime rodo padidejusi gl kieki- 8 doh.gif Gine siuncia pakartotinam tyrimui,tikiuosi,kad bus gerai, nes pries tai kirtau saldumynus,negaliu be ju unsure.gif Dabar jau nevalgau ax.gif
Man dabar 30 sav. kazkoks silpnumas uzeina,ar kuriai nors taip yra?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif siandien mano slapime rado per daug cukraus doh.gif po poros dienu eisiu vel tikrintis, tikiuosi viskas bus gerai unsure.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, man irgi rado slapime cukraus 500 ten kazkokiu vienetu, slapime perdauk nebuna cukraus, jo isvis ten neturi buti nei gramo sad.gif tai as irgi eisiu pas endokrinologe, sake jei CD neras tai turbut bus inkstu padidejes pralaidumas unsure.gif klause gal saldumynu prikirtus atejau, bet kad ne, nu dabar biski traukia saldziau, bet neryju vien saldziai blink.gif bus matyt kas ten pas mane sad.gif
Atsakyti
ir man tas pats 33savt.dare slapimo tyrimsu ir rado cukraus kurio niekad prie stai nebuvo, tai tupj pat dure i pirstuka bet kraujyje cukraus norma buvo normali,gydytoja sake viskas ok,bet man labai neramu unsure.gif unsure.gif ,si 4dieni vel eisiu tyrimas ziuresim ka pasakys,tikiuos cukrus is slapimo bus igaraves... rolleyes.gif
Atsakyti
O ir ash su tokia pat beda, rado gliukoze slapime. Bet pirmiausia paskyre pakartotini tyrima, gal sake privalgei saldziai pries tyrima, tai vakar jau prisilaikiau "dietos" ir sian nesu slapima, tikiuosi viskas bus gerai.
Labai baisu ta syrupa gerti .... schmoll.gif

Atsakyti
oi mergaites,nukrito akmuo nuo sirdies, taip kaip lydekai liepus, man panorejus....dar preita karta kai dare tyrimus cukraus rado slapime, tai buvo pirmas kartas is 10 kartu kai jo rado, tai taip sukaudo sirdi, o siandien vel tyrimai geri...tai net nuotaika pakylesne..tikiuos cukrus igaravo ir jau jo nebus iki nestumo pabaigos.. dar klause ar rytinis slapimas, kai dfar nieko nesi valges, jo jo sakau, as visad taip...sako keista is kur to cukraus pries savaite buvo... smile.gif
Atsakyti
Nepergyvenkite, tiesiog ribokite angliavandenius, ypac rafinuotus, t.y. baltus miltus ir visus gaminius is ju (bandeles, batonai, makaronai, balti ryziai, manai, kuskusas ir t.t. ir pan.) jie visiskai nereikalingi zmogui, nes jie labai isvalyti, jose nieko naudingo nebelike, tuscios kalorijos. Tuos pacius produktus ir gaminius galima rasti nerafinuotus. Beja angliavandeniai turi net didesne itaka cukraus kiekiui, negu pats cukrus, ypac tie rafinuoti. Ju net sveikam zmogui visiskai nereikia, jie tik uzkemsa skrandi ir dar organizmas turi savo energija naudoti, kad juos suvirskintu ir pasalintu per visus organus, o is tokiu angliavandeniu nieko negauna. Ir ypac pavojingas cukraus kiekiui angliavandeniu, cukraus ir riebalu derinys. Tai visokie sausainiai, bandeles, pyrageliai ir pan. Tiesiog atsisakykite ju, jie nereikalingi nei jums nei kudikiui. O vaisiu per daug nebijokite, ten ne toks cukrus, ten fruktoze, ji nera tokia pavojinga, nebent be proto valgote. O siaip padidejes cukraus kiekis turetu versti susimastyti apie savo mityba, nes tai mitybos liga. Ir nesvarbu ar jus laukiates ar ne. Tiesiog darykite isvadas, kazka keiskite, koreguokite mityba, atsisakykite zalingu produktu (rafinuotu produktu, rafinuotu alieju, tepiuju misiniu, margarinu, cukraus, pasterizuoto pieno ir jo gaminiu) daugiau darzoviu ir siaip zalio gyvo maisto (seklos, riesutai, kruopos, daigintos seklos, vaisiai). Pajudekite, uzsiimkite sportu, joga. Buna specialiai nesciosioms. Nes nejudejimas ir per mazas fizinis aktyvuma irgi labai prisideda prie diabeto.
Atsakyti