Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

Esu bibliotekininkė, darbas reikalauja daug žinių, išsilavinimo, 8 valandas dirbu su kompiuteriu, o atlyginimas 1000 litų, turiu du vaikus, tikrai be vyro neišsiversčiau, gal ant skurdo ribos. O biurokratų armija ministerijose sau tokio atlyginimo nemoka, priedai, 13-ti atlyginimai, premijos. O kultūros darbuotojai, pedagogai balansuoja ant skurdo ribos
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 03 17, 20:52)
smagu skaityt tokius pasisakymus 4u.gif  vadinas lietuvos mergaites savarankiskos, ir su vyrais gyvena ne del pinigu lotuliukas.gif

Aš, aš gyvenu su vyru dėl pinigų - dviese juos smagiau leisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(italiana vera @ 2008 03 19, 00:21)
Aš, aš gyvenu su vyru dėl pinigų - dviese juos smagiau leisti  lotuliukas.gif

Saunuole. O kam dar gali buti skirtas vyras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 19, 09:24)
Saunuole. O kam dar gali buti skirtas vyras?  g.gif

Nu tikrai, kam gi dar g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 03 19, 09:30)
Nu tikrai, kam gi dar  g.gif doh.gif

vienai vyro reikia i lova, kitai del pinigu ir t.t. Mes moteriskos gimines atstoves.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 19, 10:05)
vienai vyro reikia i lova, kitai del pinigu ir t.t. Mes moteriskos gimines atstoves.

Užjaučiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 03 19, 11:56)
Užjaučiu  cool.gif

mane ar moteriskes? g.gif
Atsakyti
išgyvenu be vyro paramos, t.y. su nedideliais alimentais ax.gif niekada negalvojau, kad man taip bus, bet savo kailiu įsitikinau, kad teisingas posakis - reikia turėti tiek vaikų, kiek sugebėtum viena išlaikyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 19, 12:12)
mane ar moteriskes?  g.gif

Pritariančias tokiam požiūriui, kad vyras dėl pinigų, dėl ko gi dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 03 19, 13:10)
Pritariančias tokiam požiūriui, kad vyras dėl pinigų, dėl ko gi dar  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
šiuo metu tikrai sugebėčiau (netgi lengviau finansiskai butu) smile.gif Ateities niekas negali prognozuoti, todel nežinau, kas būtų, jeigu būtų. Manau, kad kiekviena išgyventų, jeigu salygos privestų, nebūtų kito pasirinkimo. Svarbu atrasti savyje energijos ir jėgų kažką keisti ir judėti į priekį.
Atsakyti

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura7: 19 kovo 2008 - 14:03