Įkraunama...
Įkraunama...

L/d "Obelėlė "

buvau Obelėlėj, direktorė paliko labai gerą įspūdį, buvom lopšelio grupėj pasižiūrėt. užrašiau nuo 1,5 metų. nors labai tikiuosi, kad galėsiu ilgiau į darželį neleist...,
eisiu ir į Eglutę pažiūrėt kurią dieną.

o nuo kada jūs leidot? kaip, jei lopšelio grupėj tokių mažiukų nebus, tik didesni (dab, pvz, 2.5 m vaikučiai)?
Atsakyti
Mes "Obeleles" darzeli lankome jau 3 metai. Esu labai patenkinta aukletuju darbu, smile.gif muzikos mokytojos kuri kasmet parengia vaikus "Giesmiu giesmeles" ir "dainu daineles" konkursams, logopedes darbu puikiai dirba kuno kulturos pedagoge pats darzelis yra mazas bet jaukus tvarkingas jame daug renginiu
Atsakyti
dabar mažiukai juk paaugę, rudenį jie turėtų iškeliauti į darželinę grupę, o lopšelinėje atsirastų mažiukų rolleyes.gif beje, manau, kad vyresni vaikai kaip tik padeda mažiukui augti smile.gif jo raida greitėja, manau, prasčiau būtų, jei vyresnis eitų su mažesniais už save ax.gif
QUOTE(Rii @ 2005 04 06, 08:59)
dėkui jums  4u.gif
buvau Obelėlėj, direktorė paliko labai gerą įspūdį, buvom lopšelio grupėj pasižiūrėt. užrašiau nuo 1,5 metų. nors labai tikiuosi, kad galėsiu ilgiau į darželį neleist...,
eisiu ir į Eglutę pažiūrėt kurią dieną.

o nuo kada jūs leidot? kaip, jei lopšelio grupėj tokių mažiukų nebus, tik didesni (dab, pvz, 2.5 m vaikučiai)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazhulele: 17 balandžio 2005 - 16:20
Labas vakarėlis,
Mums teko garbė du metus lankyti Jonučių darželį - mokyklėlę "Obelėlė", t.y penktus, šeštus mergaitės metus, anksčiau nepriėmė, nes nebuvo vietų, nors pareiškimą buvau parašius, kai dukrai buvo vos 6 mėn.Prieš tai nuo 3 metukų vežiojau į Kauną.Kažko labai gero negaliu pasakyti, nes turiu su kuo palyginti. Labai nesimpatiška direktorė pasirodė, atrodo, kad labai jau laukia kyšių, kadangi nedavėme, tai eilė priėjo tik penktais metais. Auklėtojos visai nieko, bet ta vidinė tvarka, tai kartais taip sunervindavo: tai prailgintos grupės nėra, susiraukę, kai ateini po 18 val, tai atvedus anksčiau 8 val- nera auklėtojų, jei atejai po ligos ir neatsinesei gydytojo pazymos, isbamba.Man visa tai nepatiko, nes, kur lankem pries tai, tiesiog tokiu problemu neiskildavo.O siaip mergaitė greit priprato, auklėtojos papuolė neblogos. Šiemet girdėjau atsirado papildomas užsiėmimas- šokių būrelis, šiaip dar yra dailė ir folkloras, deja mankštų, fizinio paruošimo-nėra.Taigi tiek, jei kils dar kokių konkrečių klausimų, prašome klausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 12 rugpjūčio 2006 - 18:03
o gal žinot ar ten priima nuo metukų vaikus?
Atsakyti
Sveikos mamytės, mirksiukas.gif
Šiandien buvau "Obelėlėje" ir užrašizu ten savo mažąją (2,5 m.) į šį darželį, mes tik neseniai atvykome gyventi į Kauną, todėl nelabai žinau šio miesto darželius ir jų darbo metodus, todėl labai norėčiau jūsų paprašyti, kad papasakotumėte daugiau apie šį darželį ir jo grupes. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistuke @ 2006 05 19, 14:23)
Sveikos mamytės, mirksiukas.gif
Šiandien buvau "Obelėlėje" ir užrašizu ten savo mažąją (2,5 m.) į šį darželį, mes tik neseniai atvykome gyventi į Kauną, todėl nelabai žinau šio miesto darželius ir jų darbo metodus, todėl labai norėčiau jūsų paprašyti, kad papasakotumėte daugiau apie šį darželį ir jo grupes. blush2.gif  ax.gif

sveikutė. norėjau paklausti, ar jau šį rudenį priėmė į darželį ax.gif na manau jei tau atrašytų tai sulauktum daug skirtingų nuomonių, vieniems patinka kitiems nelabai. doh.gif
klausiai apie ugdymą, tai čia dirbama pagal vėrinėlio programą, tai pat įgyvendinta sveikatingumo programa. na gal jau viską žinai,aš be reikalo rašau.
jei dar kas įdomu tai klausk. mirksiukas.gif aš lauksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(būsima mamytė @ 2006 10 01, 20:02)
sveikutė. norėjau paklausti, ar jau šį rudenį priėmė į darželį ax.gif  na manau jei tau atrašytų tai sulauktum daug skirtingų nuomonių, vieniems patinka kitiems nelabai. doh.gif 
klausiai apie ugdymą, tai čia dirbama pagal vėrinėlio programą, tai pat įgyvendinta sveikatingumo programa. na gal jau viską žinai,aš be reikalo rašau.
jei dar kas įdomu tai klausk.  mirksiukas.gif aš lauksiu thumbup.gif

Mano mažiukai jau 4 mėn. Kas galit pasaky, kada eiti darželį užrašyti ir nuo kokio amžiaus priima, mums šitas darželis prie namų. Ačiūū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mildazig @ 2006 12 02, 16:01)
Mano mažiukai jau 4 mėn. Kas galit pasaky, kada eiti darželį užrašyti ir nuo kokio amžiaus priima, mums šitas darželis prie namų. Ačiūū smile.gif

na galiu pasakyti kad keliauk dabar uzrasyti, nes kiek zinau tai eile gan ilga. nes po to veliau uzrasius gali ir nesulaukt eilutes o vaikas jau ir y mokyklele keliaus. o jei darzelis prie pat, tai patariu nueiti ir tiksliai viska issiklausineti dabar.
Atsakyti
Nuo kada Obelėlėj didelės eilės pasidarė? g.gif
Atsakyti
nu jo eiliu nera tik tiems kurie pareme darzeli, arba padaro remontuka grupei.
Atsakyti
Nu kad kažkaip abejoju... Galvos neatiduočiau aišku, bet kiek teko susidurt, tai nors ir buvo perkrautos grupės, bet situacija, kad vesk nors ryt...O tėveliai ten dauguma tikrai ne tie kurie labai paremt gali.
Atsakyti