Įkraunama...
Įkraunama...

L/d "Obelėlė "

man taip įdomu atsiliepimai
čipse o tu leisi į šitą darželį?
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 25, 16:08)
man taip įdomu atsiliepimai
čipse o tu leisi į šitą darželį?

tai jau eisim,siaip kiek maciau tai jokiu nusiskundimu neturiu.ir direktore maloni,pasiskambina jei kas ne taip..na priekiastu nera,ziuresim kaip grupeje bus. todel ir klausiu kitu mamu,gal kas ka pasakys?
Atsakyti
mes irgi eisim, man direktorė irgi labai patiko, maloni pasirodė. mano draugė dukrą vedė į šitą darželį, tai labai patenkinta buvo.
o jūs kur į lopšelį, ar į darželį
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 25, 16:17)
mes irgi eisim, man direktorė irgi labai patiko, maloni pasirodė. mano draugė dukrą vedė į šitą darželį, tai labai patenkinta buvo.
o jūs kur į lopšelį, ar į darželį

i lopseli tik,todle ir baiminuos nes man ji dar tokia maza blush2.gif man viena dirbusi moteris irgi gerai atsiliepe apie sita darzeli..nes rinkausi is 3 ten salia..
Atsakyti
mamytės gal kas galėtumet ką nord papasakoti apie šio darželio auklėtoją jolantą
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 09 23, 15:02)
mamytės gal kas galėtumet ką nord papasakoti apie šio darželio auklėtoją jolantą

lopselio?
Atsakyti
Sveikos, noreciau ir as pabandyt uzrasyt dukryte i sita darzeli, gyvenam netoli barsausko gatves bet jokio darzelio ten nepastebejau, suzinojau tik is sio forumo, gal galit tiksliau nupasakot kur jis randas g.gif
Atsakyti
QUOTE(feja777 @ 2008 09 24, 21:47)
Sveikos, noreciau ir as pabandyt uzrasyt dukryte i sita darzeli, gyvenam netoli barsausko gatves bet jokio darzelio ten nepastebejau, suzinojau tik is sio forumo, gal galit tiksliau nupasakot kur jis randas g.gif

kad ten vietoj net 3 darzeliai yra mirksiukas.gif
barsausko gatveje salia molo yra namo pirmas aukstas nudazytas raudonai.ten skudurynas,dantistas,sukneliu nuoma..tai uz to namo kokia 100m yra darzeliai 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, lyg ir paaiskejo kur ieskot biggrin.gif , reiks pabandyt ten dukryte uzrasyt, esu uzrasius i ciauskuti, bet tiek blogu atsiliepimu apie ta darzeli prisiskaiciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Čipse @ 2008 09 23, 17:52)

lopšelio
Atsakyti
QUOTE(feja777 @ 2008 09 26, 12:49)
Aciu, lyg ir  paaiskejo kur ieskot biggrin.gif , reiks pabandyt ten dukryte uzrasyt, esu uzrasius i ciauskuti, bet tiek blogu atsiliepimu apie ta darzeli prisiskaiciau schmoll.gif

NET NZN KUR TAS CIAUSKUTIS g.gif
QUOTE(zlt @ 2008 09 26, 19:00)

as tai neturiu nusiskundimu,apart to,kad praktiskai visai neina i lauka..
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2008 09 23, 16:02)

O šitą auklėtoją mes labai puikiai pažįstame. Daugiau niekada nenorėčiau kad mano vaikutis lankytų jos grupę. schmoll.gif Auklėtoja Loreta ir šeimininkutė labai malonios ir nusiskundimų apie jas niekada nebūdavo, biggrin.gif o Jolanta labai nemaloniai elgiasi, gal jai nemielas jos darbas g.gif g.gif g.gif
Atsakyti