Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

QUOTE(Milinga @ 2008 12 20, 15:38)
forumas tam ir yra kad žinotumėm kas vyksta daržely  unsure.gif

nu ir man taip atrode doh.gif na bet kokiu atveju ten del vyro kur rasiau tai sori,parasiau taip,o pasirodo buvo kitaip...taip kad nekreipkit demesio.... blush2.gif doh.gif o seip tai viskas gerai thumbup.gif geru svenciu visiems thumbup.gif newyear.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
Ir tau gerų švenčių newyear.gif
Atsakyti
Sveikos, mes ir taip manem, kad viesas forumas ir cia galima laisvai reiksti mintis pastebejimus ir t.t., bet turim viska daryti per az arba skype, cool.gif

Visas mamytes ir ju seimas sveikinu su artejanciom sventem linkiu ramybes, santarves ir besalygines meiles jusu seimose.user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzute: 20 gruodžio 2008 - 20:41
Šiandien darželyje eglutė bigsmile.gif newyear.gif
Atsakyti
Eglute, buvo, faina senis geras tevelius gerai uzeme thumbup.gif man patiko.
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2008 12 30, 12:46)
Eglute, buvo, faina senis geras tevelius gerai uzeme thumbup.gif man patiko.

tikai taip eglute buvo super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kalėdų senelis malonaus balso, nebaisus, vaikučiai nebijojo ax.gif Tik maniškė nė per žingsnį nuo manęs nesitraukė doh.gif doh.gif
Papildyta:
Beje, turiu kelias foto ir iš jūsų vaikučių pasirodymo, parašykit savo emailus, gal patiks koks kadras blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 31 gruodžio 2008 - 12:57
Su naujais wink_3.gif
Aš parašiau savo emailą mirksiukas.gif
Pas mane irgi yra kelios nuotraukytės,tai galiu norinčioms atsiūst mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xantia: 01 sausio 2009 - 14:37
Sveikos, siuskint foto man i zyzute@yahoo.com, as ir turiu, foto, bet kadangi mano fotikas sugedo, turejau skolinta, tai foto nekokios gavosi verysad.gif tai as saviskem negaliu pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2009 01 03, 20:50)
Sveikos, siuskint foto man i zyzute@yahoo.com, as ir turiu, foto, bet kadangi mano fotikas sugedo, turejau skolinta, tai foto nekokios gavosi verysad.gif tai as saviskem negaliu pasidalinti.

mano irgi paziejau okios prastos foto gavosi verysad.gif
Atsakyti
Su Naujais metais ! I6siun2iau foto Zyzutei ir Xantijai ax.gif
Atsakyti
Aciu uz nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti