Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

Nu va, sakė lyg dar viena mergaitė paberta verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Nu va ir baigesi sventes. Man siemet labai patiko darzelio svente, buvo daug laisviau nei pernai ir skubeti nereikejo niekur. Senis saltis buvo labai fainas. Aciu mamytems orgnizavusioms svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,turiu liūdną žinią,maniškę irgi vėjaraupiai užpuolė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2010 01 05, 15:14)
Sveikutės,turiu liūdną žinią,maniškę irgi vėjaraupiai užpuolė doh.gif

blink.gif verysad.gif na bent šventėj spėjot sudalyvauti ..kažin kaip maniškė g.gif gal irgi rasiu spuoguotą cool.gif
Atsakyti
Tas tai taip,ir šventėje spėjom sudalyvaut ir per šventes visus aplankyt,tad dabar neliūdna ir namie bus sėdėt smile.gif
Atsakyti
sveikutes,norejau paklaust,gal kurios vaikutis lanko nikstuku grupe,va maniskis nuo vasario prades lankyt si darzeli smile.gif
Atsakyti
O gal galit parasyt, kiek kainuoja darzelis?
Ko reikejo startui: kokiu priemoniu, rubeliu?

Kokios rinkliavos grupese?
Atsakyti
QUOTE(krisstee @ 2010 01 12, 14:07)
sveikutes,norejau paklaust,gal kurios vaikutis lanko nikstuku grupe,va maniskis nuo vasario prades lankyt si darzeli smile.gif

nelankom nykšukų grupės schmoll.gif
QUOTE(rebelle @ 2010 01 12, 18:29)
O gal galit parasyt, kiek kainuoja darzelis?
Ko reikejo startui: kokiu priemoniu, rubeliu?

Kokios rinkliavos grupese?

musu grupej rinkliavų nėra, na rinkom pinigelius kaledinei sventei. darzelis kainuoja apie pusantro simto, o pradziai lopselyje nieko nereikejo, o darzelyje reikejo kanceliariniu priemoniu rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma wink.gif
Atsakyti
Mano mazylis lanko kiskuciu grupe jau antrus metus, ir antrus metus niekaip negaliu atsidziaugti aukletojomis, taip profesionaliai su vaikais bendrauja, be jokiu riksmu vaikai klauso. Matosi, kad dirba is pasaukimo siai profesijai. Vaikas eina su malonumu ir su sypsena i darzeli. O vaikuciu darbeliais tai kas kart negaliu atsistebeti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkele @ 2010 01 22, 12:44)
Mano mazylis lanko kiskuciu grupe jau antrus metus, ir antrus metus niekaip negaliu atsidziaugti aukletojomis, taip profesionaliai su vaikais bendrauja, be jokiu riksmu vaikai klauso. Matosi, kad dirba is pasaukimo siai profesijai. Vaikas eina su malonumu ir su sypsena i darzeli. O vaikuciu darbeliais tai kas kart negaliu atsistebeti.  thumbup.gif

thumbup.gif tą patį galiu pasakyti apie peliukų grupės auklėtojas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mastau gal leisti savo beveik trimeti pypli i darzeli. Sitas arti namu. Gal kas gali pasakyti kaip ten dabar padetis? gal kas lanko maziausiuju darzeliniu grupe, kaip ten aukletojos?

P.S. gal kuri galit palyginti su Kodelciuku? Kuris geresnis? Man sitas patinka, nes erdvesnis kiemas ir maziau ribojasi su gatvem. Kokie butu patarimai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noriuvasaros: 25 kovo 2010 - 10:52