Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

QUOTE(milkute @ 2008 01 24, 14:39)
Bet tai kaip greitai adaptavosi vaikas naujoj aplinkoj, net keista  biggrin.gif Tikriausiai bendraujanti labai mergaite smile.gif Mano dukra sake kad buvo naujoke Kamile smile.gif Sake faina  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Na,kaip jums sekasi darzelyje?Mes tai kelias dieneles neiname,nes dukryte uzsikrete sloga unsure.gif .Tai pirma dasigydysime,o tada vel sokuosime ax.gif .
Atsakyti
Laba, mano dukryte gimus 2006 gruodi, ar nebus per maza lankyt sitam darzeli kuria nors lopselio grupe? ir kokiu dokumentu reikia, kad uzrasyt vaikuti i eile?.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2008 01 29, 17:39)
Laba, mano dukryte gimus 2006 gruodi, ar nebus per maza lankyt sitam darzeli kuria nors lopselio grupe? ir kokiu dokumentu reikia, kad uzrasyt vaikuti i eile?..  smile.gif

žiūrint nuo kada norėsi pradėt leisti į lopšiuką -kiek žinau, jauniausi ten 1,5 m. vaikai.
o užrašant į eilę reikėjo vietoj parašyti prašymą ir gimimo liudijimo kopijos (nepamenu, ar ją pasiliko).
Atsakyti
o is daktaru jokiu pazymu nereikia, kad vaikas sveikas ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2008 01 30, 14:04)
o is daktaru jokiu pazymu nereikia, kad vaikas sveikas ir t.t.  g.gif

kai ateis eilė į daržą, sutarsit, kada vesit, tada reiks iš gyd. pažymos.
Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2008 01 29, 17:39)
Laba, mano dukryte gimus 2006 gruodi, ar nebus per maza lankyt sitam darzeli kuria nors lopselio grupe? ir kokiu dokumentu reikia, kad uzrasyt vaikuti i eile?..  smile.gif

oficialiai i si darzeli priima nuo 1.5metu, bet visko buna. o pareiskima reikia rasyt kuo anksciau tuo geriau blink.gif as rasiau kai mano vaikui buvo 1menuo, ir tai kai atejo laikas neprieme, nes priiminejo 2005m gimusius (tiksliau jiems buvo pirmenybe). bet rugsejo pabaigoj jau ejom i lopsiuka. tai gal jums ir pasiseks nuo rugsejo eiti g.gif bet rasyk prasyma dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raim @ 2008 01 31, 10:12)
oficialiai i si darzeli priima nuo 1.5metu, bet visko buna. o pareiskima reikia rasyt kuo anksciau tuo geriau  blink.gif  as rasiau kai mano vaikui buvo 1menuo, ir tai kai atejo laikas neprieme, nes priiminejo 2005m gimusius (tiksliau jiems buvo pirmenybe). bet rugsejo pabaigoj jau ejom i lopsiuka. tai gal jums ir pasiseks nuo rugsejo eiti  g.gif  bet rasyk prasyma dabar 4u.gif

Mamytes, ar esate patenkintos siuo darzeliu? 4u.gif
Atsakyti
As esu patenkinta, nors, aisku, nera man su kuo labai lyginti, tai musu pirmasis darzelis, bet man patinka, svarbiausia, kad vaikui patiktu... 4u.gif
Atsakyti
Labuka,
Sekmingai nuo vasaros lankeme Sadute,bet tenka skirtis su nuostabiu kolektyvu,nes gavau kitur darbeli ir kas ryta vazineti i partizanus nelabai iseina-veluojame abi su panele doh.gif paziurejau,kad labiausiai pakeliui butu su Maluneliu,maniskei 2 metukai su kapeikytem blush2.gif jau kalbejau telefonu ir susitariau,kad 5dieni keliausiu susitikti su direktore.Matysime ar priims,nes mums sis rajonas priklauso ax.gif Ne tragedija,bet siokia tokia beda turime,tai gal bus kolektyvas supratingas ir priims greiciau?Bus matyt..O atsiliepimu labai prastu neisgirdau-visur savi pliusai ir minusai manau..
Atsakyti
Ar į lopšiuko lapiukų ir nykštukų grupes vaikai priimami pagal gimimo metus?
Atsakyti
QUOTE(lytutis @ 2008 02 20, 13:08)
Ar į lopšiuko lapiukų ir nykštukų grupes vaikai priimami pagal gimimo metus?

as net nezinau kaip jie priimami.....
siaip pernai priiminejo 2005m gimimo ir kai liko vietu prieme pora 2006m thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raim @ 2008 03 04, 15:30)
as net nezinau kaip jie priimami.....
siaip pernai priiminejo 2005m gimimo ir kai liko vietu prieme pora 2006m  thumbup.gif

į kurią grupę?
Atsakyti