Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

QUOTE(Zaiza @ 2008 10 24, 20:27)
Tai jau taip ir turi būti nes gimtadienių maratonas nusimato biggrin.gif

oi kaip man patinka gimta thumbup.gif tik va mum savo maratono teks palaukt dar
Atsakyti
o as apie gimtadienius nieko nezinau 4u.gif .pasidalinkit info bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. kaip gyvuojat? kaip jusu maziukai? norejau paklaust o ar svencia darzelis vaiku gimtadienius? koki tada tortuka nest jei negalima? g.gif
Atsakyti
kiek zinau svencia,vieno berniuko pries men buvo,bet apie torta nieko nesake.Aukletoja butu uzsiminusi,kad vaikuciai valge torta, bet nieko nesake.... Na siaip kaip ir sake,kad tortu negalima nesti, o ypac su kremais. Cia reikai teirautis auketoju. Manau,koks zelia tortas tai nepakenktu vaikuciams,o kiti tai... g.gif
Atsakyti
tortų negalima kaip jau ir rašė mes nešamės šakotį vaisių ir atsigerti na gal dar saldainiukų tik nereikia padauginti nes vaikučiai retas kuris saiką jaučia biggrin.gif
Dar mintį turiu obuolių pyragą iškepti bet nežinau jei nepatingėsiu smile.gif
Atsakyti
mano drauges mergyte lanko lopsiuka ir jie renka pinigelius helovino vaisem ir seimininkutes gimtadienio dovanai. man tai keista kad lopselinukam kazkokias vaises darys juk jie nieko nesupras g.gif kazi ar ir pas mus darzeli kazka renka? gal kas zinot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kliockas25 @ 2008 10 28, 19:46)
mano drauges mergyte lanko lopsiuka ir jie renka pinigelius helovino vaisem ir seimininkutes gimtadienio dovanai. man tai keista kad lopselinukam kazkokias vaises darys juk jie nieko nesupras  g.gif  kazi ar ir pas mus darzeli kazka renka? gal kas zinot?  blush2.gif

Kai mes lankėm lopšiuką tai nerinko bet jaučiu visuose daržuose individualu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip mamytės ir vaikučiai laikotės? 4u.gif Kaip nuotaikos ir sveikatėlės?
Atsakyti
mes visa savaitele sergam, dar ir sia savaite pasedesim namie verysad.gif
Atsakyti
Greičiau sveikit 4u.gif
Atsakyti
sveikutes!!! mirksiukas.gif niu kaip sveikatytes? kaip nykstukai gyvuoja? a visi jau sveiki? ax.gif 4u.gif sveikit greiciau kas dar serga. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vaikino gimtadieniui nesiau namini torta, naminiu obuoliniu sulciu ir daug daug vaisiu. Aukletojos sake, kad galima tik naminius tortus...
Atsakyti