Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

QUOTE(Ritute @ 2009 04 26, 21:26)
Linkiu sėkmės wink.gif
Papildyta:
Bitutes atsiliepkite, labai jau smalsu kokios bus mūsų auklėtojos  ax.gif

Geros aukletojos. Nesijaudinkite smile.gif
Atsakyti
Labas mamytes, mes pradesim lankyti si darzeli, dukrytei beveik 3 metukai, smagu butu jei kas nors is jusu pasidalintu patirtimi, duotu geru patarimu. Kazkaip labai tylu sioje temoje, arba visos matytes patenkintos arba neturi kada parasyti.
Atsakyti
QUOTE(VoRasa @ 2009 09 03, 11:50)
Labas mamytes, mes pradesim lankyti si darzeli, dukrytei beveik 3 metukai, smagu butu jei kas nors is jusu pasidalintu patirtimi, duotu geru patarimu. Kazkaip labai tylu sioje temoje, arba visos matytes patenkintos arba neturi kada parasyti.

sveiki. mano mazoji lanko si darzeli jau metus labai patinka eina noriai tiksliau bega thumbup.gif kolkas esu viskuom patenkinta o kokioj jus grupej?
Atsakyti
Dar nezinau, tik vakar netiketai sulaukiau vedejos skambucio, kad atsirado viena vieta ir mus priims, tai siandien tvarkiausi gydytojos pazyma, ryt is ryto bandysim eiti, issiklausineti ko reikia, ka nusipikrti, visai zalia as dar sioje sferoje. Visa info reikalinga. Ryt parasysiu daugiau i kokia grupe papuolem smile.gif. Labai laukiu rytojaus,buvau praradusi vilti, kad greit pateksim. Bet va, buna stebuklu.
Atsakyti
Gal kas nepagailetu atsiliepimu apie Drugeliu grupes aukletojas ax.gif
Atsakyti
Margarita1 sveikute, mano Kamile siandien pirma diena ejo i darzeli, papuolem i Drugeliu grupe, taigi man irgi viskas idomu apie sia grupe, gal dar yra kokiu mamyciu , kurios veda savo vaikucius i sia grupe, smagu rasti draugu. Kada nors per koki susirinkima vis viena susitiksime smile.gif. Kamilyte palikau nuo 9 iki 13 h . Kaip pirmai dienai darzelyje manau uztektinai. .. Aukletoja JANINA , labai maloni moteris, nuramino, kad viskas ejosi puikiai. Tai man net ramiau. Pirmadieni paliksiu jau ilgeliau, gal ir pietu miegelio pamiegos. Nors maniske namuose miega tik apie 16val, tai va, nezinau kaip pripras prie naujo rezimo.
Atsakyti
Niu, kaip gerai, draugausime ax.gif Mes siandien aukletoja Janina pirma karta pamateme (tiksliau - vyras ir dukryte Emute). Abiem laabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
O pirmadieni kelinta valanda planuoji Emute atvesti i darzeli, as dar nedirbu, tai anksti keltis dar sunkoka. Bet i nauja ritma reikia isivaziuoti po truputi. Turbut busim tik puse devyniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VoRasa @ 2009 09 05, 23:16)
O pirmadieni kelinta valanda planuoji Emute atvesti i darzeli, as dar nedirbu, tai anksti keltis dar sunkoka. Bet i nauja ritma reikia isivaziuoti po truputi. Turbut busim tik puse devyniu smile.gif

Mes tai visad vedam 7.45 - 8.00 val., nes i darbuka paskui lekiam. 4u.gif
Atsakyti
Tai tada Margarita kol kas mes prasilenksime,nes as i darbeli po gero menesiuko bandysiu eiti. Bet va, siandien kita beda, neisim i darzeli nes slogutis baisus uzpuole. Varva istisai, nesmagu butu tokia sloguojancia vesti, dar kitus uzkres. TAigi bandome gydytis namie. Visiems kitiems linkime sveikatos ir nepersalti.
Atsakyti
manoji kruopa papuolė į lapiukų grupę, gal yra galinčiu papasakoti apie jų auklėtojas? kiek mačiau tai patiko, bet neaišku kaip ten iš tikrųju... blush2.gif nes mažoji dar labai mažutė, nieko negali papasakoti, tai tenka tikėti tuo, ką išgirstu iš auklėtojų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke @ 2009 09 11, 07:26)
manoji kruopa papuolė į lapiukų grupę, gal yra galinčiu papasakoti apie jų auklėtojas? kiek mačiau tai patiko, bet neaišku kaip ten iš tikrųju... blush2.gif  nes mažoji dar labai mažutė, nieko negali papasakoti, tai tenka tikėti tuo, ką išgirstu iš auklėtojų 4u.gif

galit but rami aukletojos abi is ties nuostabios thumbup.gif
Atsakyti