Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

o kokie atsiliepimai butu baigusiu kita paruosiamuku grupe? Berods eziukai vadinasi... Mes kaip tik papulsim pas Giedres... Mamos negazdinkit del tokiu aukletoju... Mano vaikas prie letesniu, tai bus jam ne kas... g.gif
Atsakyti
Puikios tos Giedrės. Mano sūnus lankė priešmokyklinę grupę pas Giedres prieš 2 metus, buvom labai patenkinti. Ir vaidinimus statė, ir dainavo vaikai ir tikrai nemačiau, kad kuris būtų paliktas be veiklos. O dėl "lyderiukų" iškėlimo, tai natūralu, kad vaidinti daugiau gauna tie, kuriems tai sekasi, kurie gali įsiminti ilgesnius tekstus, nesutrikti per pasirodymą ir t.t. Mano sūnus iš pradžių deklamuodavo po kelias eilutes, per spektaklį turėjo vaidmenį be žodžių, o vėliau išdrąsėjo, tai ir pasireikšti gaudavo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(basa @ 2011 06 01, 08:28)
Puikios tos Giedrės. Mano sūnus lankė priešmokyklinę grupę pas Giedres prieš 2 metus, buvom labai patenkinti. Ir vaidinimus statė, ir dainavo vaikai ir tikrai nemačiau, kad kuris būtų paliktas be veiklos. O dėl "lyderiukų" iškėlimo, tai natūralu, kad vaidinti daugiau gauna tie, kuriems tai sekasi, kurie gali įsiminti ilgesnius tekstus, nesutrikti per pasirodymą ir t.t. Mano sūnus iš pradžių deklamuodavo po kelias eilutes, per spektaklį turėjo vaidmenį be žodžių, o vėliau išdrąsėjo, tai ir pasireikšti gaudavo daugiau.

taip, koncertuoja, vaidinimus stato, bet buvo keletas vaikų, kurie negaudavo jokio vaidmens, nedeklamavo jokių eilėraščių per koncertus ir pan. doh.gif (gal jūsų metais taip nepapuolė). Daineles dainavo visi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siluetas: 01 birželio 2011 - 19:25
Nerekomenduočiau šio darželio niekam
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2011 06 02, 08:43)

o as siuo metu vedu mazyle i kita, ir nuo rugsejo planuoju pervesti, cia,o cia dabar su blogomis nuomonemis, va je..
O kazi kokie atsiliepimai apie lopselinuku grupe?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2011 06 02, 09:43)

Nugi, kaimynka, nereikia taip ilgai pykt........ nu nepasissekė kažkas, nesutapo, ar šiaip kas ten buvo.

Bet šiaip tai maniškis eina į tą pačią grupę, kur ėjo M- labai sveika atmosfera. Šitom auklėtojom esu netgi labiau patenkinta nei pirmojo vaiko auklėtojomis, o ypač Lina- ir sužiūri, ir sudrausmina, ir pamokina laiku, ir laisvės duoda. Tikrai norėčiau, kad dauguma auklėtojų/mokytojų tokios būtų.

Beje, kaip sekasi dabar ? Kaip tas kitas daržiukas?
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2011 06 02, 08:57)
o as siuo metu vedu mazyle i kita, ir nuo rugsejo planuoju pervesti, cia,o cia dabar su blogomis nuomonemis, va je..
O kazi kokie atsiliepimai apie lopselinuku grupe?
aciu 4u.gif

na jau na jau, kokie jau cia blogi atsiliepimai?
Kazkaip nepakliuvote jus i darziukus, kur aukletojos po vaiku miego atidaro langus ir daro skersvejus, o paskui stebisi, kad vaikai suserga....kur aukletojos rekia, mustruoja ir t.t....
Mes lankom ir dziaugiames, lopeselio aukletojos nuostabios, as jau rasiau, kad man neuzteks zodziu ju gerumui aprasyt, vaikai nenori eit namo su teveliais, o mielai lieka kartu su aukletojom....
siluetas, bet kodel tie vaikai negavo? gal jie labai patys bijojo? gi pasakojo, kad vaikai kai kurie is aimes net apsivemdavo verysad.gif
viskas yra gerai su tuo darzeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 06 06, 09:30)
...siluetas, bet kodel tie vaikai negavo? gal jie labai patys bijojo? gi pasakojo, kad vaikai kai kurie is aimes net apsivemdavo verysad.gif
viskas yra gerai su tuo darzeliu 4u.gif

rėkia auklėtojos ir šiame darželyje. o lopšelyje auklytė sauskelnes keičia, pasiguldžiusi vaiką ant grindų (netyčia kartą pamačiau) doh.gif
ne bendrai apie darželį rašiau, geras ar blogas - o įspūdžius apie konkrečios grupės konkrečias auklėtojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2011 06 06, 20:37)
rėkia auklėtojos ir šiame darželyje. o lopšelyje auklytė sauskelnes keičia, pasiguldžiusi vaiką ant grindų (netyčia kartą pamačiau) doh.gif
ne bendrai apie darželį rašiau, geras ar blogas - o įspūdžius apie konkrečios grupės konkrečias auklėtojas  4u.gif

Na baigem ir mes siemet saulutes ir esu be galo patenkinta abiem aukletojom ir Laimute, maniskis taip pat ne is tu drasiuju visus 3 metus buvo, bet stai per isleistuves, net ir daineles posmeli sudainavo ir atvirksciai nei teigiate, tai ivyko aukletoju deka, kurios ji drasino iki paskutines isleistuviu dienos, aisku ir pati labai stipriai dirbau su vaiku, psichologinis klimatas grupeje buvo tikrai labai geras, tikrai nepastebejau, kad vaikai butu skirstomi, vieni labiau mylimi, kiti ne, nei vieno karto vaikas nepasiskunde, kad jam darzelyje nuobodu ar nepatinka, atvirksciai vakare namo nenori eiti. Esu dekinga visoms musu buvusiom aukletojom ir Kiskuciu, ir Sauluciu grupes. Vaika palikdavau be jokio sirdies skausmo ir baimes, kad bus nuskriaustas ar nepriziuretas, o kai reikia nepriglaustas. As manau, kad darzelis nera ta vieta, kur vaikus ismokins visko, tevai yra atsakingi uz savo vaiku auklejima ir paruosima tolimesniam gyvenimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipsiukas @ 2011 06 01, 08:07)
o kokie atsiliepimai butu baigusiu kita paruosiamuku grupe? Berods eziukai vadinasi... Mes kaip tik papulsim pas Giedres... Mamos negazdinkit del tokiu aukletoju... Mano vaikas prie letesniu, tai bus jam ne kas...  g.gif

Labai mielos ir geros tos Giedrutes, visada jas prisiminsim, kaip gerasias musu aukletojas, jeigu reiketu antra karta rinktis, rinkciausi ir vel Saulutes su Giedremis, nes veiklos vaikams tikrai uztenka, o renginiu deka letesni bei nedrasus vaikai pamazu isdraseja, ziuredami i savo draugus, sakau is savos patirties, nes mes butent ir buvom is tu letesniu, jautresniu ir ne tokiu drasiu. Eikit drasiai i Saulutes, tikrai nenusivilsit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2011 06 08, 21:55)
Labai mielos ir geros tos Giedrutes, visada jas  prisiminsim, kaip gerasias musu aukletojas, jeigu reiketu antra karta rinktis, rinkciausi ir vel Saulutes su Giedremis, nes veiklos vaikams tikrai uztenka, o renginiu deka letesni bei nedrasus vaikai pamazu isdraseja, ziuredami i savo draugus, sakau is savos patirties, nes mes butent ir buvom is tu letesniu, jautresniu ir ne tokiu drasiu. Eikit drasiai i Saulutes, tikrai nenusivilsit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Stipri agitacija - jaučiasi svarus kolegės pedagogės žodis rolleyes.gif

Mielos ir geros?, prie tėvų - taip. Ant vaikų irgi ir parėkia, ir tėvams vienaip sako, vaikams kitaip - visko ten būna 4u.gif
Ir mokyklai ne visus vaikus paruošia Giedrės - taigi, neatlieka svarbiausios savo funkcijos.
Jeigu reiktų rinktis - nesirinkčiau šios grupės.

O šiaip - sprendžiate Jūs, būsimų priešmokyklinukų tėveliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siluetas: 09 birželio 2011 - 19:32
Na, kiekvienas turim savo nuomone ir galim garsiai ja pareikst. As, asmeniskai, patenkinta savo vaikino rezultatais, moka nustebinti savo idomiais klausimais, pareiksti savo nuomone. Kad kazko truksta jo elgesy, manyciau, tai naturalu, bet juk tam yra tevai, kurie turetu tai kompensuoti. Kad aukletojos buna grieztos, o kaip kitaip ivesti tvarka tokiam dideliu vaiku kolektyvem, kur kiekvienas vaikas turi savo vienintele nuomone ir kuri jam atrodo tik pati teisingiausia????....
Girdejau, kad Sauluciu aukletojos yra stiprios, gerai paruosia vaikus, va, ir tai nuskambejo is juju kolegiu lupu 4u.gif ne veltui gi i ta grupe is kitur vaikai perejo ax.gif
na, o apie seiminike, tai jau kita istorija, bet jau ir is kitu grupiu zinom, kad jos ten yra vos ne pacios paciausios smile.gif blush2.gif
Atsakyti