Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2008 03 26, 14:39)
va mano biscornu, per privatus išmoktas smile.gif

Labai labai grazu wub.gif Nezinau kada isdrisiu imtis tokio darbelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 26, 03:24)
sveika biggrin.gif bandau po biškį reikštis biggrin.gif Tikiuosi, kad nelauks dabar manęs už kampo su kirviu kas nors  unsure.gif tongue.gif
O dabar primink savo niką  lotuliukas.gif Arba nuorodą į kokį savo albumą  g.gif

oi, Emar, tikrai tada šimtas metų biggrin.gif aš Jasnenka iš pasidaryk pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 26, 12:34)

Oj dekinga lb 4u.gif
Atsakyti
[quote=Klajokle,2008 03 26, 14:46]
Turbūt dabar visoms labai drąsu ir rodys rodys visos be galo be krašto biggrin.gif
[/quote]

Na ir pikciurnos visos. unsure.gif Kur Jusu tolerancija?Skonis,tikrai ne tema kincytis schmoll.gif Ziuriu zmones visai nevengia izeidinet kitus...Nu negrazu gi smile.gif Reikia skoningesniu darbu?Tai ko nededat???
O savo "pirmoko lygio" darbu tikrai nebedesiu.(siuvineju tik 2men,negi meno sedevra galiu padaryt???)
[/quote]
O kas yra meno šedevras? biggrin.gif Man vienintelis šedevras siuvinėjime tai nebent koks Golden Kite www.goldenkite.com biggrin.gif Bet siuvinėti jį tai yra prakeikimas, tiesą sakant biggrin.gif Iš patirties sakau tongue.gif
Jei deda pasigirti kaip meno šedevru, tai galbūt. Bet ginčuose ir diskusijose kartais gali gimti tiesa, juolab, kad pasaulis nėra vien tik baltas, ar juodas smile.gif Pati esu pradėjus krūvą darbų, kurių niekaip negaliu pabaigti, tarp jų ir bronzinę nuogmergę biggrin.gif Žinau, kad pabaigsiu, ir kad ji bus kitokia, nes pradėjau ne ant siuvinėjimo lino, taip, kad ji man gausis "suspausta". TUrbūt storesnė atrodys lotuliukas.gif
Aš esu tikra, kad kai kurie "profėms" gražūs dizainai gali atrodyti per daug primityvūs ir kvaili kitoms smile.gif Bet netgi žodis "primityvus" turi daug prasmių, ir juo galima apibūdinti begalę skirtingų darbų, argi ne taip?
Šiuo metu negaliu siuvinėti kitokių darbų nei nespalvoti pereinamais siūlais. Neveža darbai net su penkiom spalvom, kol kas. Todėl dauguma pradėtų ir stovi nejudinami. O jų susidarytų maždaug penkiolika - bijau net skaičiuoti biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, aistros tegu nurimsta 4u.gif

o Emar, kur tą raidelę dėsi?

aš audžiu mintį sesers 10 metų vestuvių jubiliejaus proga išsiuvinėti su inicialais pagalvių 'komplekta' - jai, vyrui ir 3 vaikams biggrin.gif prisirankiojau krūvas visokiu abėcėlių ir pan. Bet kartais išsigąstu - o vdrug kažkam tai pasirodys kvaila?

dar galvojau, gal jiems išsiuvinėti su jų abiejų inicialais ir vestuvių data "užvalkala" nuotraukų albumui? wub.gif
Atsakyti
Bet rimtai,kodel niekas cia nedalina patarimu kaip "pazengti"? smile.gif pvz as zalia ant daug ko,o zinoti tikrai noretusi.Tik jei nezinai ka zinot,tai ir nezinai ko ieskot smile.gif Nu ir suveliau lotuliukas.gif Pvz kas tas biskornas?(sorry,jei netaip parasiau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 03 26, 15:00)
Gerai, aistros tegu nurimsta  4u.gif

o Emar, kur tą raidelę dėsi?

aš audžiu mintį sesers 10 metų vestuvių jubiliejaus proga išsiuvinėti su inicialais pagalvių 'komplekta' - jai, vyrui ir 3 vaikams biggrin.gif prisirankiojau krūvas visokiu abėcėlių ir pan. Bet kartais išsigąstu - o vdrug kažkam tai pasirodys kvaila?

dar galvojau, gal jiems išsiuvinėti su jų abiejų inicialais ir vestuvių data "užvalkala" nuotraukų albumui?  wub.gif

Kabinsiu savo kambaryje. Ji mane veža ir pakylėja smile.gif
Patarčiau albumui užvalkalą. Pirma: mažiau darbo, gali labiau koncentruotis beieškodama kažko puošnaus. Pagalves dar teks susiūti, ir t.t. ir pan. Ant ko siuvinėsi? Jei galvoji ant Aidos, aš vis dar siūlau geriau liną, atrodys solidžiau.

QUOTE(Klajokle @ 2008 03 26, 15:02)
Bet rimtai,kodel niekas cia nedalina patarimu kaip "pazengti"? smile.gif pvz as zalia ant daug ko,o zinoti tikrai noretusi.Tik jei nezinai ka zinot,tai ir nezinai ko ieskot smile.gif Nu ir suveliau lotuliukas.gif Pvz kas tas biskornas?(sorry,jei netaip parasiau blush2.gif )

biscornu išvertus iš prancūzų kalbos reiškia beformį. Tai yra adatinė/papuošalas, kuris siuvinėjamas ant dviejų kvadratinių gabalėlių, vėliau susiuvamas taip, kad vieno gabalėlio kampas būtų prie kito gabalėlio kraštinės vidurio. vėliau arba prieš kemšant , dažniausiai plėšytu sinteponu ar kokia specialia medžiaga viduryje prisiuvama saga. Kadangi dažniausiai tai yra vienas iš pagrindinių biscorno akcentų ir jo puošmena, šis aksesuaras paprastai turi būti parenkamas labai atidžiai.
Jei per google užvesi paiešką "biscornu", vaizduose gali pamatyti galybę pavyzdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 26 kovo 2008 - 15:11
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 26, 15:02)
kas tas biskornas?(sorry,jei netaip parasiau blush2.gif )

Adatinė:
http://own-two-hands...l.com/4186.html
Čia yra visos instrukcijos, kaip pasidaryti.
Man biscornas "netinka prie interjero" lotuliukas.gif , todėl nedarau (ir artimiausiuose planuose nenumačiusi mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 26, 15:14)
Adatinė:
http://own-two-hands...l.com/4186.html
Čia yra visos instrukcijos, kaip pasidaryti.
Man biscornas "netinka prie interjero"  lotuliukas.gif , todėl nedarau (ir artimiausiuose planuose nenumačiusi  mirksiukas.gif )

Aš numačiusi, man kokius tris reikia susiūti, o vieną ir išsiuvinėti ir susiūti doh.gif biggrin.gif Nemėgstu šitos dalies schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 26, 15:16)
Aš numačiusi, man kokius tris reikia susiūti, o vieną ir išsiuvinėti ir susiūti  doh.gif biggrin.gif Nemėgstu šitos dalies schmoll.gif

Dovanoms ir aš padaryčiau, bet sau tai nereikia schmoll.gif
Bet kokį biskorną Saliuky padarė, šaaaakės. Per vieną siuliuką siuvinėjo. Kaip gražuuuu wub.gif Gal kada ir pati pasirodys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 26, 15:20)
Dovanoms ir aš padaryčiau, bet sau tai nereikia  schmoll.gif
Bet kokį biskorną Saliuky padarė, šaaaakės. Per vieną siuliuką siuvinėjo. Kaip gražuuuu  wub.gif Gal kada ir pati pasirodys  blush2.gif

Aš turiu keturias adatines trys iš jų biscornu biggrin.gif Bet noriu dabar adatų knygelės. Angliškai needlebook - čia paieškai internete.
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 03 26, 15:09)
Kad daugiau nerodysiu, tai nematau kam čia turėčiau grasinti - čia tiesiog savijauta po kai kurių pareiškimų.
Jei kritika būtų apie techniką, medžiagas, spalvas ir t.t. - ok, pirmyn, labai laukčiau.
Kai "kritika" yra vadinamas skonių nesutapimas, tuomet nesuprantu kam tas viešas forumas, kuriame baisu ką nors parodyt.
Tegul siuvinėja dešimtys ir šimtai, na koks man skirtumas, jei man gražu?? čia juk ne vienoda suknelė tame pačiame baliuje.
O dėl skonio buvimo / nebuvimo, tai čia jau netinkama tema diskutavimui.

Sutinku, kas kam patinka tas ta ir siuvineja, ir beja tavo darbelis labai grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man patiko ir as tokius nuogalius siuvinesiu, nes man patinka, o kam nepatinka tas tegul ir nesiuvineja, del skonio nesigincijama ax.gif
Atsakyti