QUOTE(winia @ 2008 03 26, 14:39)
va mano biscornu, per privatus išmoktas 

Labai labai grazu
 Nezinau kada isdrisiu imtis tokio darbelio
  Nezinau kada isdrisiu imtis tokio darbelio   

bandau po biškį reikštis
 bandau po biškį reikštis  Tikiuosi, kad nelauks dabar manęs už kampo su kirviu kas nors
 Tikiuosi, kad nelauks dabar manęs už kampo su kirviu kas nors   

Arba nuorodą į kokį savo albumą
 Arba nuorodą į kokį savo albumą  
 aš Jasnenka iš pasidaryk pats
 aš Jasnenka iš pasidaryk pats  

Kur Jusu tolerancija?Skonis,tikrai ne tema kincytis
 Kur Jusu tolerancija?Skonis,tikrai ne tema kincytis  Ziuriu zmones visai nevengia izeidinet kitus...Nu negrazu gi
 Ziuriu zmones visai nevengia izeidinet kitus...Nu negrazu gi  Reikia skoningesniu darbu?Tai ko nededat???
 Reikia skoningesniu darbu?Tai ko nededat??? Man vienintelis šedevras siuvinėjime tai nebent koks Golden Kite www.goldenkite.com
 Man vienintelis šedevras siuvinėjime tai nebent koks Golden Kite www.goldenkite.com  Bet siuvinėti jį tai yra prakeikimas, tiesą sakant
 Bet siuvinėti jį tai yra prakeikimas, tiesą sakant  Iš patirties sakau
 Iš patirties sakau 
 Pati esu pradėjus krūvą darbų, kurių niekaip negaliu pabaigti, tarp jų ir bronzinę nuogmergę
 Pati esu pradėjus krūvą darbų, kurių niekaip negaliu pabaigti, tarp jų ir bronzinę nuogmergę  Žinau, kad pabaigsiu, ir kad ji bus kitokia, nes pradėjau ne ant siuvinėjimo lino, taip, kad ji man gausis "suspausta". TUrbūt storesnė atrodys
 Žinau, kad pabaigsiu, ir kad ji bus kitokia, nes pradėjau ne ant siuvinėjimo lino, taip, kad ji man gausis "suspausta". TUrbūt storesnė atrodys   
  Bet netgi žodis "primityvus" turi daug prasmių, ir juo galima apibūdinti begalę skirtingų darbų, argi ne taip?
 Bet netgi žodis "primityvus" turi daug prasmių, ir juo galima apibūdinti begalę skirtingų darbų, argi ne taip?  

prisirankiojau krūvas visokiu abėcėlių ir pan. Bet kartais išsigąstu - o vdrug kažkam tai pasirodys kvaila?
 prisirankiojau krūvas visokiu abėcėlių ir pan. Bet kartais išsigąstu - o vdrug kažkam tai pasirodys kvaila? 

pvz as zalia ant daug ko,o zinoti tikrai noretusi.Tik jei nezinai ka zinot,tai ir nezinai ko ieskot
 pvz as zalia ant daug ko,o zinoti tikrai noretusi.Tik jei nezinai ka zinot,tai ir nezinai ko ieskot  Nu ir suveliau
 Nu ir suveliau  Pvz kas tas biskornas?(sorry,jei netaip parasiau
 Pvz kas tas biskornas?(sorry,jei netaip parasiau  )
 ) 

, todėl nedarau (ir artimiausiuose planuose nenumačiusi
 , todėl nedarau (ir artimiausiuose planuose nenumačiusi   )
 ) , todėl nedarau (ir artimiausiuose planuose nenumačiusi
 , todėl nedarau (ir artimiausiuose planuose nenumačiusi   )
 ) 
  Nemėgstu šitos dalies
 Nemėgstu šitos dalies  

Nemėgstu šitos dalies
 Nemėgstu šitos dalies 

Gal kada ir pati pasirodys

Bet noriu dabar adatų knygelės. Angliškai needlebook - čia paieškai internete.
 Bet noriu dabar adatų knygelės. Angliškai needlebook - čia paieškai internete.

man patiko ir as tokius nuogalius siuvinesiu, nes man patinka, o kam nepatinka tas tegul ir nesiuvineja, del skonio nesigincijama
  man patiko ir as tokius nuogalius siuvinesiu, nes man patinka, o kam nepatinka tas tegul ir nesiuvineja, del skonio nesigincijama