[quote=Klajokle,2008 03 26, 14:46]
Turbūt dabar visoms labai drąsu ir rodys rodys visos be galo be krašto
[/quote]
Na ir pikciurnos visos.

Kur Jusu tolerancija?Skonis,tikrai ne tema kincytis

Ziuriu zmones visai nevengia izeidinet kitus...Nu negrazu gi

Reikia skoningesniu darbu?Tai ko nededat???
O savo "pirmoko lygio" darbu tikrai nebedesiu.(siuvineju tik 2men,negi meno sedevra galiu padaryt???)
[/quote]
O kas yra meno šedevras?

Man vienintelis šedevras siuvinėjime tai nebent koks Golden Kite www.goldenkite.com

Bet siuvinėti jį tai yra prakeikimas, tiesą sakant

Iš patirties sakau

Jei deda pasigirti kaip meno šedevru, tai galbūt. Bet ginčuose ir diskusijose kartais gali gimti tiesa, juolab, kad pasaulis nėra vien tik baltas, ar juodas

Pati esu pradėjus krūvą darbų, kurių niekaip negaliu pabaigti, tarp jų ir bronzinę nuogmergę

Žinau, kad pabaigsiu, ir kad ji bus kitokia, nes pradėjau ne ant siuvinėjimo lino, taip, kad ji man gausis "suspausta". TUrbūt storesnė atrodys
Aš esu tikra, kad kai kurie "profėms" gražūs dizainai gali atrodyti per daug primityvūs ir kvaili kitoms

Bet netgi žodis "primityvus" turi daug prasmių, ir juo galima apibūdinti begalę skirtingų darbų, argi ne taip?
Šiuo metu negaliu siuvinėti kitokių darbų nei nespalvoti pereinamais siūlais. Neveža darbai net su penkiom spalvom, kol kas. Todėl dauguma pradėtų ir stovi nejudinami. O jų susidarytų maždaug penkiolika - bijau net skaičiuoti