praėjo 6 metai, viskas susigulėjo, tad nusprendžiau parašyti kodėl išėjo mano po 1-os ir 6-os klasių vaikai.. jei ten likęs tas pats kolektyvas ("ta pati panelė, tik kita suknelė"), tai.. pirmokėlis mano buvo lėtesnis, sunkiai jam sekėsi mokytis, tad buvo nustumtas į šoną kaip negabus ir tiek žinių. Na suprantu, ne super duper, bet taip palikt likimo valioj, svarbu atsėdi pamoką.. šeštoką tuo metu irgi perkėlėm kitur, nes nebeįmanoma buvo, vaikas pastoviai skundėsi bloga atmosfera, pamokų kokybe, kai išgirdau iš auklėtojos, jog esu bloga, nes vaikas gerai mokosi, pirmokėlis gryžo kelis kartus apstumdytas, apspjaudytas, nieks nesikišo nors matė mokytojos - baigėsi kantrybė, nuėjom pas direktorę, pasišypsojo ir tiek žinių. Perėjus į kitą m-klą oi kiek vijosi moksluose, nes kai čia vyresnysis vaikas prie geriausių, ten vos ne prie galo buvo pagal žinių lygį

ir ne į kokią gimnaziją nukeliavo, o į paprastą kitam rajone esančią mokyklą..
taip, gal ir yra gerų mokytojų, tačiau mes jų ten prieš 6 metus nesutikom, tai buvo didžiausia mano klaida, kurios padarinius ilgai srėbėm

ir nėra mano vaikai dundukai kaip čia žiūrėjo į juos

labiausiai pikta buvo dėl to, jog atsirenka geriausius, su jais dirba, o jei vaikas lėtas, mažiau gabus - vaiko problemos. Labai tikiuosi, kad viskas pasikeitė po tiek metų ir dabartiniams mokinukams tokių bėdų nėra